Hirdetés
- Mára elég volt a reklámokból
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Asszociációs játék. :)
- Mára elég volt az LSD-ből
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz foxymaci #29865 üzenetére
banggood pont kom per sznep áp Ami ilyen Rush to buy, az mindig a Snapup-ban van.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
L4mie
veterán
válasz foxymaci #33088 üzenetére
Próbáltam baromi gyors lenni az UMI hoz de nem sikerült így se...
Pedig még a time.is -en belekalkuláltam, hogy 0.8 másodpercet késik az órám így is elfogyott mire kattintottam.nincs századmásodperces atomóra valahol a neten?
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
maestro87
őstag
válasz foxymaci #33564 üzenetére
Nekem a 18. mp-ben bukkant fel a sorry felirat. Ráadásul most IE böngészővel próbáltam, mert az legalább sallang mentes mindentől. Gyors is volt a többi kudarcaimhoz viszonyítva, csak ne léptetne ki mindig 3 percenként...
DJ. Ru$y: Komolyan visszaléptél a fizetéstől a szín miatt? Egy e-mail az egész és módosítják...
Akkor küldesz nekik 5 e-mailt minden kategóriában, hogy biztos észrevegyék még postázás előtt.[ Szerkesztve ]
-
zsiz
őstag
válasz foxymaci #33597 üzenetére
és (#33596) pocokxx
köszönöm. akkor majd ráengedem én is a csempére, 80as években lett felhúzva a ház, azóta az a csempe van a fürdőben, és hát hiába van takarítva, azért látszik rajta az idő. csak meg kéne már rendelnem, de most is mindjárt indulhatok melóba.. úgyhogy ma is elmarad amúgy kell valamire figyelni, hogy milyet honnan vegyek/ne vegyek? szélvédőre mondjuk nem mertem volna ráengedni, de jó tudni hogy arra is jó
(#33599) synar: mintha már olvastam volna, legalábbis linkelve láttam itt az tuti. majd átfutom, köszi
[ Szerkesztve ]
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- iPhone topik
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Airsoft
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest