Hirdetés

2020. január 29., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-04-10 11:57:58

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22418) dugesz77 válasza draco31 (#22416) üzenetére


dugesz77
(őstag)

Én is úgy vagyok vele, hogy beleuntam az állandó bosszankodásba. 90%-ban nálam paypal hiba. A snap-upos cuccok nagy része sohasem került annyiba mint amit melléírnak. Az a negyed ár inkább fél ár. Kis értékű cuccoknál szerintem nincs értelme a hajnali kelésnek,idegeskedésnek. Az a led szalag pont a legolcsóbb,leggyengébb fajta ami sohasem volt majd háromezer forint. Akkor már inkább egy ilyet veszek aminek tudom,hogy van értelme. A lámpa sem 1660 forint hanem 800 körül van. a Hubsan quad is inkább 13 ezer forint mint 22.
Én amikor ilyen ezer forint körüli dolgokat veszem/nézek mindig az jut eszembe,hogy itthon egy postai utánvét 890-nél kezdődik tehát ha az alatt vásárlok már jól jövök ki. Amik megérik az a pár darabos tényleg nagy dolgok. De azt szinte esélytelen megszerezni.

[ Szerkesztve ]

BLOOD, BULLETS, BANANAS...

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.