Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#169114) #94529552 válasza zolikaDB (#169072) üzenetére


#94529552
törölt tag

Ajánlott szájzuhany van Kínából?
Van, és nagyon hasznos, a legjobb eszköz a fogközök tisztítására, a fogselyem kiváltására.

Én ezt vettem Aliról nemrég, és nekem tetszik, és bevált: H2ofloss Ships From: Poland, és 9 nap alatt megjött.
Esetleg most inkább ezt ilyet vennék, mert a tartályban a cső végén egy Gravity ball van, amivel így nem kell annyit forgatni, és kivehető a tartálya(Detachable 300ml Water Tank), ami talán tisztítás miatt picit jobb lenne, de ha valaki elhanyagolja, akkor olyan mindegy, mert az is büdös és penészes lehet, mint ahogy olvastam amazonon egy dühös német felhasználótól, aki csak használta. Talán havonta egyszer egy tartály ecetes meleg vízzel át kell járatni, de lehet más módszere is, utána kell nézni. Kínából a Mornwell a legnépszerűbb típus.
Vagy bármelyik másikat, de elég sok a hasonló kinézetű, árú és tudású más néven, vagy név nélkül. Amazon top lista. Itt is néztem, de innen drágább lenne. Például: #5

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.