Hirdetés

2024. június 13., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#165134) tobias40 válasza Cyborg (#165123) üzenetére


tobias40
veterán

A lényeg a hőfok!
Ahogy a többiek is leírták nem szabad magas (140-160 fok felett) sütni mert megég ,bármi az.
Hirtelen nem szabad odacsavarni a hőfokot,először csak melegíteni 100 fok környékén és utána szépen a kellő hőfokig!(140-160 fok felett nagyon óvatosan,pálma olaj bírja legtovább de annak meg sztem van sajátságos szaga és íze,de lehet hogy sokan nem érzik.Mindent meglehet égetni ha valaki nem figyel oda rá!! )
És mindig szűrni kell főleg a panírozott dolgok után!(szűrő papír a legjobb,de vannak erre szakosodott cégek akik ilyeneket forgalmaznak)
Macerás de megéri mert tovább bírja az olaj vagy bármelyik zsiradék és az étel sem lesz égett szagú-ízű! :K

OFF vége! ;]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.