Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#132581) zsiz


zsiz
őstag

Banggood nálam is nagy fekete pontot kap.. Nem csak törölték majdnem az összes 3 Ft-os rendelésemet (talán 3 maradt egyelőre, de az mind amúgy is filléres haszontalan kacat), de ahogy kezelik, az sem szimpatikus. Egy csomó cuccot "feladtak", most meg szinte mind törölve lett. Akkor hogy is van ez? Gondolom csak időt akartak nyerni, hogy ne egyszerre reklamáljon mindenki.. Nem mintha amúgy érdemben válaszolnának reklamációra. Ha nem olvasom itt a topikban, én se nézek rá a rendelésekre. Ha nem lenne felírva, már rég el is feledkeztem volna arról, hogy miket rendeltem.

Plusz vettem egy 20$-os BT hangfalat 14$-ra leárazva. Ami azért nem feltétlen elárazás.. Nem adták fel amíg élt az akció (kb 1 hét), majd lejárt az akció és készlethiány lett, majd törölték a rendelést, most pedig kapott egy új rendelés számot ami processing. Ehhez 3 hét kellett. Én meg nyugodt voltam, hogy biztos megjött már a refund is, ha már törölni tudták szó nélkül.

Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.