Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz rushty #100572 üzenetére
Aránylag korrekt áramkörbe, spórolás miatt túl kis trafót raktak, így 700 mA-ig jó nagyjából:
https://mysku.ru/blog/aliexpress/42963.html
Orosz kolléga rakott bele nagyobb trafót, de ehhez azért már eléggé elborultnak kell lenni, hogy ilyennel töltse valaki az időt. Ráadásul még találni kell hozzá egy alkalmas trafót is.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz rushty #103625 üzenetére
Van TN, mivel linkelte a nyomkövetési oldalt a kolléga... Komolyan mondom az élőfába beleköttök?!
Én a kollégának írtam, hogy kiadják neki TN alapján, nem kell a papír, erre te beírod, hogy ha nincs TN, nyilvánvalóan, ha nincs TN nem adják ki a TN alapján..
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz rushty #106610 üzenetére
17Track LVS csak Belgiumig követhető.
"Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days"
Ez lesz az utolsó bejegyzés ami jelzi , hogy beért Belgiumba. Innen számítva kb 1-2 hét amíg megkapd
(#106614) fcbarca
reflinket vedd ki a linkedből mert törölve lesz a hsz.
[ Szerkesztve ]
Lumia 950XL
-
AtiSnatch
aktív tag
válasz rushty #106899 üzenetére
Nincs olyan sor. Vagyis van, de nem utána.
2017-10-21 14:15 Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days.
2017-10-21 07:51 Departure to country of destination
2017-10-21 03:00 Parcel is handled
2017-10-18 13:00 Arrival at export hub
2017-10-17 09:33 Item is ready for transport
2017-10-17 08:33 Item is announced / bpost received the information(#106900) Imy a roidmiban is van f@szjelző, csak az appban.
[ Szerkesztve ]
C35i, 8210, V300, 6280, F480, 5800, N97, ArcS, Z1C, Z3C, XZ, Mate20pro --> X13
-
AtiSnatch
aktív tag
válasz rushty #106912 üzenetére
LVS-ről beszélsz? nekem mindegyik réginél ez az utolsó: 2017-10-21 14:15 Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days.
C35i, 8210, V300, 6280, F480, 5800, N97, ArcS, Z1C, Z3C, XZ, Mate20pro --> X13
-
Smith Ügynök
tag
válasz rushty #113092 üzenetére
Tulajdonképpen ha belegondolsz, nekem csak jó, ha nem a megfelelő fogkefével mostok fogat, több lesz a munkám...
Autós példával élve: lehet munkába járni sevrolé matyizzal meg Tesla Model S-sel is, autó mind a kettő...
Na de ti tudjátok.Ha már nem Oral-b, akkor meg én ezt ajánlom, de kinek a pap, kinek a paplan.
[ Szerkesztve ]
-
bertokl
tag
válasz rushty #119140 üzenetére
Itt kell nyitni ticketet.
Elsőre nekem nem válaszoltak, majd miután pár nap múlva írtam még hozzá pár sort, kérték, hogy nézzem meg a postán. Írtam nekik, hogy ott sincs, utána korrekten visszautalták a pénzt.
(Első - és egyben utolsó - rendelésem volt tőlük, meggyőződésem, hogy fel sem adták. ) -
anadroid
senior tag
válasz rushty #119140 üzenetére
Döglődik pár órája a honlapjuk, bár egy negyed órája sikerült feladnom egy rendelést. Valahol Bécs körül elvész a tőlük jövő információ.
Eddig 1 rendelésemmel volt gond, két darab helyett egyet raktak a csomagba, viszont a reklamációra 3 hete nem mozdítják a fülük bitjét sem.
Jobbra fent, a "Contact us"-nál próbálkozz!
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
crazygamer75
tag
válasz rushty #119577 üzenetére
A Tárgynaptól átvehető feljegyzés az értesítésen, tavaly szeptember óta lett bevezetve és azt jelenti, hogy azt a csomagot a kézbesítő nem vitte ki (méretkorlátozás miatt), hanem a postán hagyta és csak az értesítőt kézbesítette. Ezek a küldemények akár azonnal átvehetőek a postán (mert ugye amit magával cipel a postás leértesítés után egész nap, míg vissza nem ér, az csak másnaptól átvehető).
-
crazygamer75
tag
válasz rushty #119577 üzenetére
A 2018.03.14-én leértesített küldeményt 04.03-ig őrzi a posta, a 10 munkanap a kézbesítési napokra vonatkozik, nem számít bele pl a szombat(néhány kivétel az országosan munkanapnak elrendelt szombat, amikor ünnepek körüli hétfőt, vagy pénteket kell ledolgozni), hiába van akkor is nyitva esetleg a Posta.
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
válasz rushty #120370 üzenetére
Erre több okból sem tudok válaszolni:
- Edge helyett a Chrome böngészőt használom.
- Nem hagyom nyitva a nem használt tabokat, mert zavarnak és nem látom át a böngészőt.
- Win10 vagy Chrome optimalizálásos YouTube videóban (ne kérdezd, melyikben) láttam egy beállítást, hogy a Chrome használaton kívüli lapjait egy idő után kilövi a memóriából - ez is aktiválva van egy rakat Win10 beállítással együtt."nincs rá lezsóidő"
-
spiky03
veterán
válasz rushty #120631 üzenetére
Hat nem tudom mi lehett veluk. Az SD kartya az gondolom levelkent jonne hisz az abba belefer, az ora jonne csomagkent mert az nagyobb.
Trackker szerint mind a ketto abban a statuszban van, hogy barmelyik nap hozhatja a postas.
Aztan egyik sincs sehol sem sajnos.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
crazygamer75
tag
válasz rushty #121987 üzenetére
Ami megjött:
Yoda kulcstartó
Füttyre reagáló kulcstartó
Type-c OTG kábel
3 az 1-ben UV-s kislámpa
12 db-os lepke faldísz
300 Lumenes zseblámpa (elég gagyi fénye van)
lázmérő
sörnyitós-lámpás kulcstartó
SD-kártya olvasó (nem használható, folyamatosan újrakapcsolódik a PC-hez)
60-90 nap között érkeznek általábanAmi nem jött meg
Geneva férfi karóra 2017 dec. rendelés
Led-es lepke falidísz 2017. dec rendelés
Samsung AKG füllhalgató 2017 dec rendelés
Galaxis őrzöi kulcstartó 2018.02 rendelés, talán még megérkezhet. -
anadroid
senior tag
válasz rushty #122954 üzenetére
Nekem ma volt a 7. nap, és adta a 210-et.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
Ghard
őstag
válasz rushty #125508 üzenetére
+ (#125510) r3dsnake
Még mindig 10 cent
Rossz linket másoltam be sry, én a másikakból rendeltem az maradt bent
Ez is jól jöhet mellé: Foldable Pram Infant Stroller $ 49.99(#125516) fradi81
Elég félrevezető. Rendeléseknél viszont csak a cím látszik. Paypalon kérhetsz refundot ha kamera nélküli jön.(nagy eséllyel az fog)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest