- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
-
PoLizei
aktív tag
válasz
KaiotEch #59985 üzenetére
Nekem sem fér be a garázsba, ezért eszkábáltam egy lapjaira szedhető, 3 oldalú dobozt,amit rátolunk a fal mellé, emelőkre.állított motorra. A tetejére ponyva kerül, ez volt itthon, ezért nem vettem tetőlemezt, vagy ilyesmit. Eső, hó nem éri, jól szellőzik, a hideg meg nem árt a motornak.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
KaiotEch #59985 üzenetére
Nekem - igazi garázs hiányában - egy nyitott fészerben van a kocsi meg a motor is (teteje van, oldala nincs), télen, amikor hó, stb. miatt várhatóan hetekig nem fogom használni a motort, akkor hátra cipelem a kerti szerszámos bódéba. Sajnos elég nagy macera oda bevinni / onnan kihozni, így tényleg csak kb. egy hónapot szokott ott tölteni a vas. A nyitott fészerben a motoron a már említett takaróponyva van.
-
PoLizei
aktív tag
-
válasz
KaiotEch #43127 üzenetére
Nem jól közelíted meg a dolgot. Úgy közelíted meg aki nem tudja mire akartam kilyukadni. Valszinelg neked nem hiányzik az ami "nekünk" igen.
Tőlem megkérdezték amikor naponta jártam a nulláson, hogy te képes vagy menni egy vas szerkezeten ami két keréken halad 120-al kamionok mellett is? Ő se értette a miértet.
-
canniball
nagyúr
válasz
KaiotEch #43108 üzenetére
Ha óccsó kell nekem ilyen van.
Xaels!
Az akár a karácsony közeledtének is betudható...legalábbis én bízom benne hogy emiatt és nem lesz ez állandó probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Politika
- Riasztó topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- 150db DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest