Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Laraxior
titán
Vettem egy új akkut a motorba, mivel a régi teljesen megadta magát. Gyors kérdés, mert elfelejtettem már, utoljára 6 éve kapott újat
Ahogy megérkezik az a vacak tegyem töltőre, vagy mehet egyből a motorba? (GP-PRO GTX12-BS 12V 12Ah GEL-Batterie)
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
-
Laraxior
titán
válasz -Mosquito- #142488 üzenetére
Az az ami az akkunál van? Azt éppen hajtogattam, hogy bemenjen a helyére
Ránézek, köszi.
Nem lenne gondom a szervízzel, ha a saját lábán megy*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
Sziasztok.
Nem volt kulonosebb gond eddig a motorommal, 600RR, PC37, 2006. Par hetet allt most kint, gondoltam kiveszem az akkut ma es feltoltom. Fel is toltottem, motor beindult, de ahogy forditottam a kormanyon egybol leallt.
Ha abban a szogben hagyom akkor nem is reagal. Mintha valami teljesen áramtalanítaná. Ha mozgatom a kormányt akkor hallok kattogást a burkolat mögül. Gondolom valami relé lehet? Valakinek volt mar hasonlo?
Még szervizbe se tudok igy elmenni vele*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
válasz Somatom #122835 üzenetére
Én is navival megyek szinte mindenhova. Szarok bele ha lassítani kell, nem az út szélén megyek, hanem teljesen középen, hogy ne tudjanak letolni. Egyébként, ha teszel a füledbe egy headsetet, akkor hallod is hogy mit mond, úgy könnyebb boldogulni.
-
Laraxior
titán
válasz bacus #122811 üzenetére
Nekem sem szokott nagyon lemenni, tankolok időben, most meg nem akartam teletankolni, már nem akarom idén elővenni. Bár fene tudja mi a jó neki, ha telire van tankolva, vagy ha épphogy hagy benne az ember, hogy majd ha előveszem akkor frisset tegyek bele.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Amikor elkezd villogni az üzemanyagjelző, akkor hány liter lehet még benne? Még mindig a PC37 600RR
-
Laraxior
titán
Itt a videoban a fickó két kábelt húz ki a csatlakozóból.
Ha nekem ilyen relém van:
Van rajta egy "GND" - "signal" - 12V csatlakozó.
Akkor mit hova kell kössek?*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
válasz Laraxior #115588 üzenetére
Itt találtam egysmást, de nem igazán tudom, hogy melyik a tuti
-
Laraxior
titán
válasz Micsurin #115587 üzenetére
Louis-nál van? Mert én dojcslandi vagyok, győri opció nincsen
...és a bontás? (Bocs a sok kérdésért, töksötét vagyok ehhez)
Két oldalt az oldalsó idom, hátul meg?
Vagy ha csak az egyik oldal szarakodik akkor elég azt gondolom...*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
Biztos hogy nem az intenzitással van a gond, mert néha normálisan villog, csak néha jön rá, hogy sokkal gyorsabban villog. Hát a TÜVön épp egy ilyen pillanatot kaptak el
Azt láttam, hogy elöl mókolt az ürge, leszedett egy idomot hozzá... mindegyik indexhez külön van 1-1 relé?
Esetleg egy link vagy valami hogy mit rendeljek? Ebay is oké, az se baj ha nem Kínából jön.*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
Helloka
Jó régen voltam itt is (hálistennek semmi baja a biciklinek, 2006, 600RR)
Most viszont voltam TÜVön, gond van az indexemmel (gyorsan villog)
A fickó a relét mondta, hogy azzal lesz a gond. Nem gyári az index, mert azt két éve kicserélték a szervízben, mert már elég halovány volt, gondolom az új az ledes.
Na mármost az a kérdés, hogy mennyire tudom megoldani a gondot itthon, nagyobb bontás nélkül? Műszakilag nem igazán vagyok a topon.
Itt van egy video róla: PC37 relay
Azonkívül, hogy indexek gyárira való cseréje, létezik valami megoldás? Relécsere?
Nem igazán szeretnék szervízbe menni, otthagyni, kifizetni egy vagyont a semmiért.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Ha már párásodik a pinlock akkor érdemes szétszedni és tisztítani a plexivel együtt?
Több, mint 2 éve vettem a C4 Schuberth bukóm, azért az mond valamit a tisztaságról, hogy eddig nem is tudtam, hogy van benne pinlock, csak most vettem észre, hogy kívülről is töröltem a plaxit, belülről is, lámpánál, de nem jött le a pára, aztán itthon kiderült, hogy a pinlock alatt olyan.*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
Végre sikerült kb egy év után mikrofont vennem a kamerámhoz.
Hova érdemes rögzíteni, hogy leginkább a motor hangját halljam? Kipufogó közelébe, a hátam mögé?*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
Nincsen valahol pár kép, hogy mik vannak a kölni motorkiállításon? Érdemes elugrani-e vagy se.
-
Laraxior
titán
Igazabol csak irtam a class10-et, hogy hátha... de ilyen van benne:
Ingyen volt (amit talaltam telefonnal egyutt ) Szoval ennel jobb arban ketlem hogy lesz barmilyen.(#100796) HSM: Nem tudom, ezekhez nem értek, csak az SSDk írása, olvasása megy
Azért se költöttem rá eddig egy fillért se, meg ezért került át a telefonból, mert ott is tök üres volt.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Na szóval, beüzemeltem a Sony kamerát. Tapasztalatok, észrevételek...stb.
Mivel kezdő vagyok, fogalmam sincsen mit hogyan, szóval naívan megvettem egy bő 60k-s kamerát, hogy majd lesznek szuper videoim (Még jó, hogy nem az 500EUR GoPro6-ot, meg is veregettem gyorsan a saját vállam)
Hát persze... Ugye kellett hozzá venni 3M ragacsot, semmi gond, pár darab 7EUR, két nap múlva meg is érkezett.
Hogyan tegyen fel, hogyan próbáljam fel, mit mutat, hogy mutat stb. Ragasztottam egy csíkot a sisakra, aztán meg a kamerára, aztán majd forgatom rajta, hogy jó legyen.
Beállítottam a kamerán, hogy 1080p 60FPS. Mást semmit. Mint kiderült, van a szélzaj ellensúlyozására is beállítás, és a látószöget is lehet nagyobbítani 120°-ról 170°-ra.
Szóval beöltözök, magamhoz veszem a motyóm, le a motorhoz, sisak fel, kamera rögzít, kitapintottam, hogy viszonylag nagy területen éri a ragacs, ergo nem fogom elhagyni. Kesztyű fel, kabátujj zipzár behúz... nem jön fel a "remote" egység (faszomtudjahogyishíjják") Nincsen vastag kezem, de nem tudom mire tervezték, hogy hova akarja az ember felcsatolni, amit körbeér. Nagy nehezen feltuszkoltam a kesztyű végére és a kabát ujja alá, a kabátra már nem ment fel.
Uccu neki. Kikóválygok a lakótelepről, szépen 30-al (is)... néha ránézek a kis kütyüre a kezemen, ez tényleg mutatja az okosságot, szuper. Mintegy 5-600m-re van az autópálya, a felvezető rész kb ugyanennyi, vagy kevesebb. Szóval nem veretem neki, mert az olaj még nem igazán szokott nagyon meleg lenni.
Szép két piros csík előttem, gondolom valami Audi lehet, na akkor hajrá utána, úgyis bírjuk a tempót.... Valahol 3-4km-re feltorlódtak az autók, le kellett lassítani vagy 130-ra, ott utolértem a szekeret. Hát a 4 karika helyett, két keresztbe tett zászló volt a hátulján a logó. Ezt benéztem.
Sajnos viszont meg kellett tapasztalnom, hogy a negyedmilliós sisakomból pillanatok alatt olyan lett, mintha egy vödröt húztam volna a fejembe, olyan hangos lett a kamerától a fejemen.
Szuper...
Szóval blabla, hazaértem, gyorsan rádugtam a gépre a kamerát, lássuk mit alkottunk. Szaggat a video mint az atom, semmi baj, átmásoljuk gépre, oké, így már nem szaggat, szóval a class10-es kártya sem ér semmit. Mindegy.
A lényeg: A 60k-s kamera mellé mindenképpen kell egy mikrofon, mert amúgy gyakorlatilag csak képet rögzít a kamera, mert a hang az lfsz'.
Mondjuk abban is csalódtam, hogy vagy az előttem levő utat veszem, vagy a motoron levő óracsoportot, hogy milyen fasza gyerek vagyok, hogy 200-al repesztek az ótópályán (Igazából csak 196 volt a video szerint)
Szóval még egy párszor be kell mennem dolgozni, hogy az úton odafelé és visszafelé tökéletesítsem a videokészítő képességeimet.
Ezzel megnyugtatok mindenkit, hogy mostanában nem kerül fel a Youtube-ra tőlem semmiszerk.: Amúgyis hosszú hsz, úgyis a 80% végiggörgeti, semmi gond. Viszont mind a két próbanapra jutott egy-egy balfasz akit öröm volt visszanézni. Az egyik baszott elindulni a lámpánál, rádudáltam, mire már piros volt a lámpa, de azért átment már, én persze ott ragadtam.
A másik meg egy elémlépő gyalogos volt, persze se zebra, se átkelőhely, csakúgy a semmiből, autótakarásból.
Azért egy képet csak beszúrok, ha már... Hátra is hőkölt a jóember...[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz Geresics #100746 üzenetére
Csak a szélébe lógott bele. De nem tudok vele mit kezdeni, mert akkor vagy felvenni nem tudom a sisakot, vagy a plexi marad fixen. Úgyhogy ma tesztelem, aztán majd lesz valami, a 3M már úgyis ott van, szóval tökmindegy.
-
Laraxior
titán
Irany az Autobahn.(#100736) Mentolka: Nekem Gore-Texes Sidi Cobra van, vízálló, de én nem igazán érzem olyan melegnek, a lábam sose rohad be, a polóm rendszerint mindig tök vizes amikor leveszem a bőrkabátot, de a zoknim nem szokott az lenni. Bár nem látok a csizmán semmiféle szellőzőt
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Már megrendeltem a 3M-et, mindenki nyugodjon le a 'csába, nem leszek kakas... se teletabi
-
Laraxior
titán
Megrendeltem, koszi a helpet mindenkinek. Jovo heten jovok kerdezoskodni ha megerkezett.
-
Laraxior
titán
válasz runner 125 #100608 üzenetére
Szuper. Említettek valamit, hogy a sisakba érdemes a mikrofont betenni, mert úgy jobb lesz a hang. akkor kell még egy ilyen is, gondolom van rajta akkor hozzá mikrofon bemenet is.
Szerintem én is a sisak oldalára tenném*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
Akkor még egyszer ez a kamerás dolog, aztán megveszem ennyiért Max visszaküldöm.
Tehát ebben a pakkban minden benne van, amivel mondjuk a sisakra tudom tenni? Vagy kell még valamilyen mikrofont vennem mellé?
Sony Action Cam HDR-AS200V with Live View Remote, Wi-Fi & GPS
-
Laraxior
titán
válasz Geresics #100556 üzenetére
Tehát ennyi pénzért a gopron nincsen automatikus hangrögzítés?
Igazából nem nagyon szeretném szerkesztgetni, csak rögzíteni a kóválygást. Csak saját szórakoztatásomra lenne, azért mondjuk a jófajta kipufogóhangot nem bánnám ha felvenné.
A video része szerintem elég a fullHD is,de persze nem gond a 4K sem, de feleslegesnek érzem.*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
Van valami különösen ajánlott kamera amit érdemes a motorra, vagy a sisakra szerelni?
Egyedül a gopro-ról hallottam, abból látom, hogy a hero6 a legújabb de azért csak 400EUR.. hát nem tudom.
esetleg várható hogy beakciózzák vagy hasonló, vagy van valami minden szempontból megfelelő, de olcsóbb kategória.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz Micsurin #99988 üzenetére
Egyszer Pesten én is jártam így, 35 fok volt, csak tötymörögni lehetett a városban, lámpától, lámpáig. Asszem talán pont Alsóörsre mentünk.
Egyre nehezebben lehetett váltani az egyest indulásnál, rendre lefulladt, majd a végén valami nagyon füstölni kezdett. Begurultam egy benzinkútra, megtankoltam, kicsit pihent, vagy 5-10 percet, aztán utána már kiértünk nem sokára az autópályára, ott pár perc után rendbe jött. Be voltam szarva, hogy megáll, onnan a Balaton még legalább 100km, hazamenni meg 220.
Szóval gyanítom, hogy nem sokra voltam arra, hogy megdögöljön a motor, bár a mai napig nem jöttem rá, hogy mi és honnan füstölt.
Mindenesetre, aztán mentem még vele 10ezret, szóval semmi baja nem lett. (GSX750F)*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
Eladó motor, érdeklődő, próbakör, nem jön vele vissza.... Nem gyenge sztori
-
Laraxior
titán
válasz etnies #99487 üzenetére
Ezért nem is foglalkozom vele, erre az évre 230EUR-t fizettem biztosításnak. Mivel elölről kezdtem ezért gondolom A0-ban vagyok.
Igazából annak örülök, hogy senkinek és semminek nem lett különösképpen baja. Tanulságnak jó volt, a biztosító meg rendezze... azért fizetem őket. 2009 óta fizetem, azóta semmim nem volt, úgyhogy belefér ennyi asszem. Jól néztem volna ki, ha június elején lezúzom a motort, itt a nyár, aztán biciklizhetek
Szóval az a 25EUR tükörért, meg a 60 az idomért, nekem nem probléma.*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
Megjottek a tükrök. Durvan gyors volt.
Idomot is talaltam, igy nem ragasztgatom.
Sajnos jobban megnezve a fejidom is megrepedt kis helyen, remelem a lampa nem fog beázni.
Varom a biztosítót, hogy mennyit mondanak a kis Opel lokharitojara. Gondolom azzal egyutt a fel autót kicserelik, ha mar egyszer itt a lehetoseg.*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
válasz Ferdzsoo #99440 üzenetére
Meg van, már írtam is a csávónak.
Az alsót szerintem hagyom, remélem nem szakítja le a szél.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz runner 125 #99438 üzenetére
Fasza, akkor ez remélhetőleg letudva.
Egy darab idomot lehet venni vajon? Jó, hogy egy hete hoztam el a szervízből.
Megvártam direkt, hogy a hűtőventi bekapcsol-e, de az is rendben működik.
De legalább az autóban a kiscsaj tuti volt. Mondjuk nem így szoktam ismerkedni, hogy lezúzom a szekerüket.*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
Nem tudom mennyivel, a rendőrség csak legyintett, hogy most nem érnek rá ilyennel foglalkozni, intézzük el.
Visszapillantóm letörött, meg pár idom is elpattant.
Elvileg a teleszkópnak lehet komolyabb baja, ha... Megnézve nem engedi az olajat.
Benyomtam az első kerekemmel egy lökhárítót, úgy teljesen a hátsó kerékre vasalta.
Elestem, de a bukógomba azért felfogott sok mindent a motoron, amikor eldőltünk.Ez az olaj nem tudom, hogy normális-e és hogy honnan jön, vagy jött. A motor alatt száraz az aszfalt.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Ütközés után mit kell megnéznem a motoron? Egyenesen fut, váltó oké, fékkel sincsen gond.
A teleszkópon valamit?*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
Tudtok esetleg fejből olyan motoros kesztyűt ami ajánlott vétel és vízálló is?
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
Elvittem a motort szervízbe, hogy csinálják meg azt a pár apróságot, erre nem elkezdett engedni az olaj a teleszkópban... 200km ezelőtt nézték át.
Persze hogy ott hagytam, erre meg nem most hétvégén van 30 fok...*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
válasz dave0825 #98486 üzenetére
Adásvételi ha nálad van, és van visszaigazoló emailed a biztosítótól, akkor már mehetsz vele.
Engem is így kaptak el, amikor vettem a motort, után a második napon. Mondjuk záróvonal átlépésért.
De minden rendben volt, a 10k-s csekken kívül.*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
Megjött az első indexem, viszont istennek se tudok hozzáférni. Nincs valami video erről vagy, valaki nem tud valami okosat, hogy hogyan tudom kicserélni? Kiszedtem egy halom csavart, hálistennek visszatételnél mindegyiknek megvolt a helye de nem akar lejönni az első idom, vagy azt se tudom, hogy egyáltalán azt kell-e lebontani hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz dave0825 #98382 üzenetére
Ha teszel rá utalást, hogy nálad van a pénz (autóban, zsebben, tökmindegy) valószínűleg ki lehet próbálni.
Ha beüt a tuti, legalább kitudod fizetni.
Lánc, gumi, kormánycsapágy, teleszkóp, fékek...
Aztán ennél többet úgyis csak a jóisten tud.*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
válasz z123456789 #98334 üzenetére
...es van citromsargaban is, ugy is nagyon baba. Nekem is adja ez a forma.
-
Laraxior
titán
Besz*rás, elmegyek állásinterjúra, oké, minden rendben, ma éppen nem esett motorral mentem. Állok ki, még nézelődök, nem mentem 5 métert, milyen bolt van átellenben? Dainese Frankfurt
Úgyis kesztyűt akartam venni, így nem kell sokat kóvályognom*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
válasz Geresics #98224 üzenetére
Fasza.
Jártam úgy, hogy rendeltem amazonról nagyobb akkut a telefonomba, igaz vastagabb lett, de kit érdekel, így meg vagyok elégedve a teljesítményével. Szóval megjött a pakk...
Aztán éppen úgy alakult, hogy postáznom kellett egy telefont, hát ebbe a kis dobozba pont belefért.
2 hétig kóválygott az éterben, mire visszajött, hogy akkut nem szabad postázni, mert veszélyes. Tele volt tömve a csomagom mindenféle figyelmeztető papírokkal.Aha, érdekes, akkor a rendelt telefonokat hogyan szállítják ki?
Szóval, aztán végül löktem rá egy kis csomagolópapírt, és így simán elment. (Azért hagytam szabadon, hogy látszódjon a doboz, hogy látják, hogy akku, akkor nem dobálják annyira, mondjuk jól be volt csomagolva, de nah.)
Érdekes dolgok ezek.
Tehát akkor az akku mellé kell venni egy magasságmérő kütyüt is.
Micsoda üzletpolitika.Mellesleg hogy ON is legyek, én is akartam 12V-os rendszert, ha megyek valamerre, akkor ne kelljen kínlódnom azzal, hogy mikor merül le a telefonom. De ez így járható út. Gyakorlatilag filléres, még ha a zsebemben is tartom az akkut, és úgy kábelezem a tartóhoz.
Bár megjegyzem, hogy láttam akkora vízálló tokot, hogy simán egy telefon mögé fér egy ilyen akku.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz Ferdzsoo #98220 üzenetére
Ott kezdődnek a problémák az ilyen akkubankoknál, hogy szinte a gyártók 95%-a a 3.7V-os teljesítményt tünteti fel, ami jóval nagyobb, mint az általunk használt 5V.
Pl nekem van egy kisebb Sony-m, 5000mAh. 3.7V-on. A csomagoláson is ez van nagy betűvel.
Aztán amikor kibontottam, akkor az akku alján fel vannak tüntetve a lényeges adatok, természetesen kis betűkkel. 5V: 3000mAh. Ennyit tud is, mert a 3000-es akkuval szerelt telefonom pont feltölti.
Szóval erre érdemes figyelni, amikor vásároltok.
Egyébként a Xiaomi-t ajánlják nagyon....de van külön topikja az akkubankoknak, ott leírnak sok okosságot.
Megtaláltam én is, miután megvettem az akkut.*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
Mennyi a láncnak a megengedett holtjátéka? 2.5cm? Lassan elkészül a szekér a TÜVre, megint.
-
Laraxior
titán
válasz -Mosquito- #98105 üzenetére
Úgy gondolta, hogy kipróbálja.
-
Laraxior
titán
Vettem izzot a benzinkuton, jelentem mukodik a rendszámtábla vilagitas.
-
Laraxior
titán
válasz -Mosquito- #97926 üzenetére
Ennyit találtam a könyvében, illetve pdf-ben:
License light: 12V 5W. Mást nem találtam róla.
Ez jó lesz?
De inkább lefotózom az eredetit, hátha tudtok rá valamit mondani.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Kéne egy kis help, mert felhívtam pár szervízt, de csak jövő hónapra tudnak időpontot adni, szóval kicserélném én a problémás cuccokat. Index és a rendszámtábla világítás.
Indexet találtam, viszont a másikat nem. Hol tudnék olyat keríteni?
Azonfelül nekem is meg kellene húzni kicsit a láncot, az oké, elolvastam a könyvében, mondjuk nyomaték kulcsom éppen nincsen.
Meg kellene a rendszámtábla alá valami pár centis sárvédő, de azt se tudom, hogy mi az, vagy hogy van-e típusspecifikus, vagy tökmindegy mi az. (Magasra veri a vizet így, azért írta fel) Azt se tudom, hogy milyen néven van.A lámpáról kép: (Cseréljem az egészet, vagy elég bele csak a világítást. Bár ugye nem tudom hogy mi a gond, csak annyit, hogy nem világít, feltételezem, kiégett) [kép] [kép]
Az indexhez ha jól látom, csak ezt a kisebb idomot kell leszedni ugye? Bár, ha jól sejtem akkor a vezeték egészen hátramegy, szóval ez se annyi, hogy le az index, fel az új) [kép]
Itt biztosan az index adta meg magát, mert világít, csak nem elég erősen. Csak az oldalsó, a hátsó az jó, gondolom hullanak a ledek benne, azért.)A lánchoz a két oldal, még lehet húzni rajta, vagy már fullon van, inkább cseréljem (Amíg nálam van, úgyis egyszer fogok egy teljes láncszettet rá venni, de azt a szezont még kihúznám) [kép] [kép]
Mondjuk nem igazán lehet odaférni villáskulccsal éppen mindig csak egy picit lehet tekerni, vagy van más módja?
Nem emlékszem rá, a másik motoron már rég volt.Köszi a helpet.
(Megjegyzem nem igazán vagyok a buherálós, szerelő típus, ha valakinek ezek evidens dolgok lennének, nekem nagy dolog ha meg tudom szerelni, így magamtól )*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
válasz etnies #97813 üzenetére
Hja, érdekes.
A táska: www.amazon.de/Dainese-Mach-Rucksack*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
Ismeri valaki ezt a táskát? Dainese D Mach
Kellene valami szütyő nekem a motorra.
Vagy érdemesebb inkább a hátsó ülésre rögzíthetőt vennem?*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
válasz tboldi #97642 üzenetére
Azért pont nem. Csak ezek a ledes világítások gyengélkednek. Már az olajcserénél szóltak, hogy elég halvány, szóval végülis az én hibám, hogy nem cseréltem ki.
Viszont kiderült, hogy a kipufogóm sem eredeti, én aszittem, hogy az. De megtalálta az "E"-t benne*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
Na, végülis csak mennem kell még egyszer TÜVre
Bár mondjuk hál' istennek csak apró szarok miatt. Észre se vettem, hogy nem világít a rendszámtábla világítás.
Meg aszonta az ürge, hogy kell valami még a rendszámtábla alá, mert így nagyon magasra veri fel a vizet.*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
Műszakin nézik a motoron a plexi színét, vagy lehet fekete is, nem kell, hogy átlátszó legyen? (Gondolom nagyjából egyezik a hazai műszaki a TÜV-vel)
Holnap viszem a motort, és ha bizonytalan, akkor inkább visszateszem az eredeti plexit*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
válasz Something_ #96776 üzenetére
Te vagy az?
Szokni kell, kicsit még furcsa, de amúgy okés.
Mondjuk nem tudom mennyire bírja a hosszabb utakat, mert ugye elég magas fordulaton megy nagy sebességgel, szóval még azért nem 100%-os a bizalom.
Haza nem indulnék el vele (1200km)
A GSX-F-el simán bevállaltam volna, de itt kisebb körutakra jó lesz, párszáz km-es távok beleférnek.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz Something_ #96771 üzenetére
Még mindig az RR-ed van?
-
Laraxior
titán
válasz XFishboneHUN #95466 üzenetére
Húbazz... Életbe maradt csórikám?
Láttam már pár balesetet, de hogy kerékkel felfelé legyen a motor...
Mondjuk 2-3 éve hazafelé menet belebotlottam egy Subaru Imprezába. az is kerékkel felfelé volt, megdobta a padka. Debrecenben bent a városban[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz z123456789 #95404 üzenetére
Gutschein van. Odaadom €-ert.
-
Laraxior
titán
Nem ismeritek ezt a töltőt véletlenül? H-Tronic AL 1000 Plus 2/6/12 V
Elég jó árban van most, Gutscheinem is van, gyakorlatilag ingyen kategória.*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
Kell tölteni valamennyit az új akksin? Úgy értem beleengedtem az elektrolitot, mehet egyből a motorba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest