Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-28 06:29:07

LOGOUT.hu

Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. április

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#77508) norbertoth


norbertoth
senior tag

Sziasztok

A tanácsotokat szeretném kérni. Jelenleg upc 300Mbps-os netünk van, szolgáltató által biztosított upc connect box-al. Hónapok óta a connect box azt produkálja, hogy eldobál wifi-s eszközöket, vagy lassú és nem tölt be semmit, de közben másik eszközön jó, a harmadikon megint nem. A upc-s technikusok szerint saját routert érdemes használni, mert ennyi eszközt nem bír el a connect box, főleg hogy egy eszköz 2.4-Ghz-en, a többi meg 5Ghz. Elég sok volt már ezzel a problema mert azt hittük hogy a net megy el mindig, viszont maga az eszköz az ami ezeket produkálja, legfőképp wifin és manapság már a wifi a prioritás. Most lesz két új plussz eszköz is, így mar 10 lesz az aminek folyamatosan kellene működnie. Kábelen jó minden, bár csak egy dolog van rákötve a tv, de tesóm laptoján folyamatosan elmegy a net minden nap, kínlódás az egész, én valószínűnek tartom hogy a connect box a ludas és ezt többen is mondták már, hogy saját routerrel nem lenne gond.

Ezt a routert szemeltem ki:
[link]
mi a véleményetek, ez elbírna 10 eszközt? (2db xbox one s, 3db telefon, 1 laptop, 1 ipad, 2okos tévé és egy okosvilágítás ami ethernet kábellel van összekötve a routerrel most)
Hány wattot fogyasztat egy ilyen asus router?
igazából más igény nincs, csak hogy ezeket kiszolgálja, de a csatornákkal is voltak problémák már a connect box-al, ha váltottam akkor jó volt, de magától nem túl okos módon vált szabad csatira.
köszönöm a segítségeteket.

[ Szerkesztve ]

• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.