Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
válasz MunezXBK #66750 üzenetére
Majd csak lesz valahogy, biciklit vettem a nyáron, majd járok azzal, csak 300km van benne, az is járdán lett beletéve
Nem tudom, mennyire ragaszkodsz a kombihoz, ezt találtam.
Nagyon vad ez a belső, szerintem szebb, mint a múltkor tárgyalt.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
!Overdose!
őstag
Nincs különösebb típushibájuk, de hasonló árban inkább 1.5-ös angol Civic. Mindkettőm volt, tudom miről beszélek. Belül ugyanakkorák és kb. ugyanúgy mennek, de a Civic sokkal kevesebbet fogyaszt és olcsóbb az alkatrész is hozzá.
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
-
Qru
MODERÁTOR
Tádésok figyelem: drágult a gázolaj.
#nincsbennetarcsi
-
DeFranco
nagyúr
Na, téli gumi kiválasztva:
Dunlop winter response 2 lett végül, döntött a bennem lakó óvatos játékos.
Conti TS850-et akartam, de sehol nem lehet kapni, Conti magyarország szerint nincsnemislesz ebben a méretben minimum decemberig, de lehet utána sem.
Így kettő között agyaltam, vagy a Dunlop, ami tök ugyanolyan jó, mint a Conti, vagy a Barum Polaris 3, de úgy számoltam vele, hogy ha tényleg 3-4 év alatt felkeményedne a barum, akkor kb. ugyanott vagyok vele, ellenben ez legalább lényegesen jobb vizen meg havon is jobb... meglátjuk.
Remélem szombaton fel tudom rakatni.
-
-
félisten
válasz zoo8800 #66756 üzenetére
Engem lebeszeltek a 3 literes verziorol a Citroennel, pedig olyat akartam venni, vegul 2.2-es lett. Kb. ugyanugy megy, mert az automata valto a szuk keresztmetszet (450 Nm a nyomateklimit), csak kevesebbet fogyaszt.
Ja, es egyebkent fantasztikus auto, hosszutavu utakon egy megvaltas.
Bar ahogy latom, nem volt komoly a kerdes.
while (!sleep) sheep++;
-
-
runner 125
nagyúr
Jól visszahúzták a gyeplőt a BMW formatervezőinél.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
félisten
válasz runner 125 #66773 üzenetére
Nezegetem az elso 1-2 evben meg fura E90-et, es azt kell mondjam, Bangle egy zseni -- az a kocsi irto szepen oregszik, meg mindig rendkivul eros a 'road presence'-je. Ez az uj meg fel sem tunik.
while (!sleep) sheep++;
-
-
félisten
válasz Typhoon47 #66775 üzenetére
En nagyon szeretem, kenyelmes, csondes, relative jol megy, meg szep -- es vegulis erre van szuksegem. Minden rendben vele, most vagyok olyan 15k km-nel.
Balupapa: nyilvan nem sajnaljak, a kognitiv disszonanciat az emberek fel tudjak oldani. Gondolom nem vagod, hogy mi az, ha ot szoban sikerul harom helyesirasi hibat ejtened
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
Land
veterán
OFF lesz, de megkérdezem. Szerintetek új Wagon R+ vezérműszíjat és olajszűrőt bontatlan dobozban hol érdemes hirdetni?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
runner 125
nagyúr
Vajon mekkora pénisz kell egy ilyenhez?
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
nagyúr
válasz runner 125 #66785 üzenetére
500 literes tankja van,tankoláshoz egy köteg pénzt kell vinni
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
fenergie84
addikt
Azok a kipufogóvégek, pfff, nagyon kemény
-
DeFranco
nagyúr
-
vendingo
veterán
Kéne téli gumi.
Almerara: 185/65 R15
Spark: 155/65 R13Ár: ~13k/db
Ki mit ajánl, és honnan?
Sajna nincs időm/kedvem teszteket olvasni, ma megszeretném rendelni nekik.(Az almeras hölgy ismerősöm kérdezi, hogy tudtok virág mintásat, vagy valami cuki mintás gumit ajánlani neki?
A nyári hankook, amit szintén ti ajánlottatok, az virág mintás és nagyon tetszik neki )Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
kpal
nagyúr
nem ezt tesztelte a Tc-be Winkler?
-
vendingo
veterán
Pontos típusszámot/megnevezést tudnál mondani?
Honnan, melyik webshopból érdemes rendelni? Már nem emlékszek, honnan jött az előző.Amúgy megoldódni látszik az autóproblémám.
Haver mondta ha veszek egy golf 4-et, tavasszal átvenné tőlem, aztán akkor újból nekiállnék fárasztani titeket
Amúgy körvonalazódott bennem a dolog: Dízel A4 kombi! Tuti! Se több, se kevesebb.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
neduddki
nagyúr
HI!
posta bokott egy 12k-t eldut
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest