Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Már úton van a gyári tetőcsomitartó és még a színe is az ami a kocsié. Yeah. Éljen a kinézet, leszarni a fogyasztást.
-
Yushchenko
őstag
válasz kisza25 #158892 üzenetére
Ma végre megnéztem a Stonicot. Nagyon tetszett, pont az LX EX volt kiállítva, és berendeltek belőle egy csomót, szóval jönni fog folyamatosan áprilistól.
Igazából egy problémám van vele: hátul nincsen nagy hely, látszik, hogy csak egy felemelt Rio. Ha teljesen hátratolom a vezetőülést (190cm vagyok), én nagyon kényelmesen elférek, de senki nem fér már be a hátam mögé (még kényelmetlenül sem). Ez alapvetően nem gond, mert oda gyerekülést tervezünk (most -6 hónapos), szóval azzal egy darabig ellennénk. Viszont hátul középen sem kényelmes, összehasonlítva a Ceed-del.
Ettől függetlenül szerintem nagyon tetszetős, jól összerakott és modern kocsi. Sokkal jobban tetszett, mint az Arona. Esélyes, hogy ez lesz a befutó.
-
Tothgera30
Ármester
Erről mi a véleményetek? V50 2009-es.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
footy
addikt
válasz Tothgera30 #159053 üzenetére
Az 1.6 benya iszonyat keves bele
-
SzlobiG
félisten
válasz Tothgera30 #159053 üzenetére
Jó a Volvo, de amiket néztél focusok hasonló árkategóriában jobb választás. Fiatalabb, kisebb kasztni erősebb motorral. Ez rohadt sokat enne ezzel a motorral.
-
Tothgera30
Ármester
válasz footy #159054 üzenetére
Ugyan ez a karosszéria van még 1.8-assal, de az meg betegágy.
#159055 SzlobiG: Jogos, viszont 7-8 kilóval drágábbak is, annyiból pedig sok nyaralást betervez az ember. Ahogy nézem ezzel a motorral maximum 8 liter körül megállna, úgy ahogy használnák.
-
válasz Tothgera30 #159056 üzenetére
Főúton? Ott talán.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Tothgera30
Ármester
válasz Luck Dragon #159057 üzenetére
Főút, mellékút. Autópálya évente kétszer, város hetente, de ott is csak bevásárlókörút. Nincs iskola vagy ovijárat, inkább nyugdíjas felhasználásra kell.
-
válasz Tothgera30 #159058 üzenetére
Hidd el, nem ez kell neked.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Tothgera30
Ármester
válasz Luck Dragon #159059 üzenetére
Lehet egy hirtelen fellángolás. De belülről nagyon dekoratív, kényelmes anyaméh.
-
Acheron
őstag
válasz Tothgera30 #159062 üzenetére
Holnap fővárosunkba látogatok, ha időben sikerülne felérni, élőben is megnézném őkelmét Technikailag talán a legkevésbé vágyott formáció (TFSI motor, DSG váltó ), de a kaszni nagyon tetszik. Ha bejön, lehet teszek rá egy tisztességtelen ajánlatot... Mit gondoltok a típusról?
A másik jelöltem jövő hétre ő, Ha most hétvégén nem találok megfelelőt Budapesten, akkor megnézem. Vélemény?
Thanks, előre is. -
veterán
válasz szilchi #159038 üzenetére
A 2. vonzóbb (számomra).
Természetesen vannak DPF nélküli dízel Audik, Euro 4-ig bezárólag; de nem minden Euro 4 DPF nélküli. Egy okosabb biztosan tudja, melyik az, én sajna nem.(#159062) Tothgera30: Szerintem is sokkal jobban néz ki és igényesebb egy Focusnál.
[ Szerkesztve ]
-
htomi85
tag
válasz Yushchenko #159052 üzenetére
Manapság nem nagyon gyártanak olyan autót, ami hátul középen kényelmes.
Még egy A6 Audi sem az. -
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Land Rover Freelander 2.0 TD4, automata, 2003
Mit lehet róla tudni, megbízható?
Fentartási költség?Köszi!
[ Szerkesztve ]
A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
SzlobiG
félisten
-
törölt tag
válasz Tothgera30 #159062 üzenetére
Ha kombi és Volvo, akkor csak a V70, ne is gondolkodj másban!
-
Acheron
őstag
válasz alázógyík #159067 üzenetére
+ diegho, SzlobiG, sky11
Elég nagy az egyetértés, nem hagyható figyelmen kívül...
A miértről tudnátok pár szót mondani? Ez az 1.8 motor egyébként már szintén közvetlen befecskendezéses, a TFSI -hez hasonlóan (OK, maga az autó sokkal jobban felszerelt + újabb )Budapest sajnos elmaradt ma, jövő hétre csúszott. Beszéltem ma a Merci kereskedőjével, az elmondottak alapján biztató, szinte minden benne van ami fontos lehet nekem. Igaz, ha valóban olyan jó állapotban van, nem sok alku férhet bele. A magyarországi forgalomba helyezés benne van az árban, az átírás nyilván az enyém (ez rendben is van) Jövő héten valahogy el kéne jutnom hozzájuk, munka mellett nem egyszerű. Nagy feneség, hogy pont hétvégén alig van nyitva tartó kereskedő - ha én kereskedő lennék, tuti akkor tartanék nyitva, amikor a vevők ráérnek...
[ Szerkesztve ]
-
Acheron
őstag
válasz MunezXBK #159081 üzenetére
Pontosan Ez lenne a normális.
Itt van olyan, aki hétvégén ki sem nyit (?)
A többség szombaton is nyitva van, 12 - 14 óráig, melyik meddig. Egyről tudok, aki vasárnap is.
Én preferálnám, ha szombat pl 16 -ig, vasárnap 12 - 13 -ig lennének nyitva, és inkább hétfőn zárva. Ez jobban igazodik az átlag vásárló időbeosztásához.
Pl most szabaddá vált a délutánom és a holnap délelőttöm - épp csak nincs hova menni. -
Acheron
őstag
válasz Viperator #159083 üzenetére
Sanszos, hogy ez lesz - de itt most épp arról van szó, hogy szolgáltatóként hogyan ne okozzak kellemetlenséget az ügyfeleimnek... A szabadságom szeretném arra tartogatni, amire szívesen szánom, nem arra használni, amire rákényszerítenek. Esetleg te másképp vagy ezzel?
-
t1
addikt
válasz Yushchenko #159052 üzenetére
Akkor felejtsd is el, hogy hátra befér mögéd az ülés ahogy nő a gyerek úgy kell neki egyre nagyobb hely, hogy elférjen a lába és ne rúgja össze az ülésed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest