- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
Sziasztok, sokatoknak van itt lidlis akksi töltője, hátha tudtok valamit mondani.
Autót ma indítottam, harmadjára indult be, szinte 100%, hogy akksi gondja van, az indítózásnál hallható pittyegés is nagyon gyenge volt, és csak úgy indult el, hogy kikapcsoltam a rádiót.
Hazaértem és ráraktam a lidlis töltőre (még soha nem használtam). Megjelent rajta egy üres akkumulátor ikon, és mellette hogy 12,7 volt. Ez lenne a használati szerint a készenléti mód. Az akksi 12 voltos papíron, úgyhogy eddig rendben, viszont a töltő az nem csinál semmit. Rárakom autó üzemmódra, az akksi ikon elkezd villogni, a feszültség felkúszik 15 voltig és megy lefelé kb 13 voltig, megjelenik az akksi ikonban egy csíkocska, aztán megint készenléti üzemmódra áll. Ez most mi, miért nem tölti?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Politika
- Tőzsde és gazdaság
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest