- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nandow
aktív tag
válasz
cappa72 #207288 üzenetére
Igen, az 5 óra több lesz, meg akarunk majd állni, ha szükséges, akár többször is.
Ilyen hosszú uton nem voltunk még gyerkőccel, a legtöbb az 2 óra volt. Az mondjuk ment egyhuzamban nappal.
#207295CactuS
Ettől félek én is, hogy berakjuk az autóba, jól felébred, aztán hiába van éjjel, nem fog visszaaludni.[ Szerkesztve ]
-
válasz
cappa72 #207288 üzenetére
Ja, aztán van, hogy nem jön be a makek. Nálunk az volt, hogy betettük a gyereket a kocsiba és az első sarkon kipattant a szeme.
Egész éjjel fent volt és kb. Egész úton, így sokszor meg kellett állni.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Sikerült az Accorddal közel 10 literes fogyit (9.6) összehozni a Balatoni trip alatt, thx to M7, M0, meg hát a klímázás. Jó ez a hosszútáv, meg lehet hajtani a gépet ...
El kéne adni a pics@ba ezt a manuális verdát, ha már a dugóban őszülök és még sokat is fogyaszt, akkor fogyasszon még kicsivel többet, de legyen automata. Lehet FRV kéne, abban a hely is több talán.
Bár asszonykámnak ez tetszene igazán... [link]
[ Szerkesztve ]
-
válasz
nandow #207284 üzenetére
Másfél éves kisfiunk miatt is éjjel akarunk menni, hogy nagyrészt aludjon az autóban.
Ezt így is kell csinálni.
Az a 3 óra kb. jó is, de lesz abból az 5-ből simán 6 óra, mert azért meg kell állni néha.
Közben én is lesem itt a fórumon, hogy mizu' a határátlépésnél, na meg persze a térképen a forgalmi részt is.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
kisza25
félisten
válasz
MasterMark #207275 üzenetére
205/55 r16 91V Goodyear efficient grip performance dot 4120
Qru: aztán az is lehet, hogy az autó nagy nyomatékát nem tudta levinni az aszfaltra[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
nandow
aktív tag
-
-
bandus
veterán
válasz
nandow #207280 üzenetére
szerencsére aki szombaton indul horvátországba mindenki így gondolkodik (hajnali indulás), de azért remélem megúszod a sort. tankolni letenyénél érdemes, horvátoknál jóval drágább az üzemanyag, és mindkét navi ugyanolyan jól működik mint itthon, én waze-t használtam legutóbb minden gond nélkül.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
válasz
nandow #207280 üzenetére
Nem tudom merre felé veszitek utatokat, de én biztos inkább éjszaka mennék, ha már szombat. Még akkor is erős a forgalom általában, de kezelhető. Reggelre oda is értek, és akkor van idő ott ejtőzni a parton, esetleg aludni egyet, míg a szállás elfoglalható lesz.
Mi jellemzően ezt csináltuk, és egész jól ment minden alkalommal.Nekem eddig a gugli mapszal nem volt gondom, waze-val nincs tapasztalatom (mostanában már kezdem használni).
[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nandow
aktív tag
Szombaton indulunk Horvátországba nyaralni. Sajnos nem tudtuk már más napra időzíteni az indulást a késői foglalás miatt, kíváncsi leszek a forgalomra...Mindenesetre hajnalban el fogunk indulni, és a kishatáron akarok átmenni, hátha így gyorsabb lesz.
Határ előtt hol érdemes tankolni? Letenye? Illetve kint a horvátoknál melyik a jobban használható navi, Waze vagy Google Maps? -
6030D
őstag
válasz
Szada85 #207274 üzenetére
Szerintem pont a kevés user visszajelzés miatt lehet ilyen. Gondolom senki nem jár a Kál - 3-as szakaszon, most megnőtt a forgalom, elküldte a jelölt útra, ahonnan meg nem volt semmi visszajelzés, csak a térképről, hogy szilárd útburkolat. Lehet, hogy a héten már nem arra küldene.
A legrosszabb az volt, hogy Bélapátfalváról jöttünk az M25-ön, de nem akart párosodni az AA a mobillal. Nem baj, eltalálok az M3-ig... ha egyből rávisz F.abony után a 3-asra, akkor nincs gond.
Legyen egy kis bpiautósok sztori is: Ranger+futón két jetski, 80-nal kocogó sort 100-zal előzgetve a 3-ason.[ Szerkesztve ]
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
_stick_
őstag
Qru, MasterMark köszönöm a választ!
-
kisza25
félisten
Amikor elhoztam az autót, egyből feltűnt hogy gyengébben kanyarodik mint a seat, de én be tudtam puhább futóműnek és a teljesen új gumiknak.
De már többször érzékeltem, hogy esőben az oldaltartása gyenge ennek a guminak
Az autópálya felhajtón csúsztam meg, kettesben 30-35-el úgy eltúrta az orrát, hogy le kellett lépnem a gázról (csak ment tovább egyenesen) és erre válaszul megindult a hátulja, ami akár normális is lenne, de 30- nálAlfa Romeo Giulietta Sprint
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
Kacifántos ügyben kérem segítségeteket.
Bő 2 hónapja vettünk egy használt suzukit, a régi autónkat (nissan) még nem sikerült eladni. Nejem nevén van mindkét autó kötelezője, nissan B10-el, suzuki A0-val. A nissan-nak én vagyok a tulajdonosa és nejem az üzemben tartója, a suzukinak a nejem a tulajdonosa.
Szeretnénk a suzukira átvinni a B10-et, viszont azt csak akkor tudjuk, ha 3 hónapon belül eladjuk a nissan-t (ami már nem fog összejönni, 1 hét van még a 3 hónapból ) és így érdekmúlással felmondható a B10-es kötelező. A 3 hónapot egyébként a biztosítós ügyfélszolgálat mondta.
A terv az, hogy a héten megyünk kormányablakba és a nejem lemond a nissan üzembentartói státuszáról, vagyis én, mint tulajdonos leszek az üzembentartó (is), és én kötöm meg rá a kötelezőt.
Jól gondolom, hogy ebben az esetben érdekmúlással a nissan kötelezőjét fel lehet mondani és a B10-et átvihetjük a suzukira?
Másik kérdés, hogy tudja e esetleg valaki, hogy ehhez az átírásos ügyintézéshez mindkettőnknek jelen kell e lennie a kormányablaknál, vagy elég a nejem részéről egy meghatalmazás?
Köszönöm! -
bandus
veterán
+rbalint ezzel nem voltam tisztaban. ahol eddig dolgoztam (3 munkahely), akinek autoja volt az mind korlatlan maganhasznalattal. itt kulon jo, hogy kulfoldon is tankolhatok, igy hr is viszonylag fajdalommentesen meguszhato.
szeptemberben megyunk mi is vissza ha a virushelyzet meg engedi, esetleg szinten kis bled, bohinj. a csajom meg nem volt, ezt a reszt szerintem imadna.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
focvis #207263 üzenetére
E10-et tolom Bubiba (egy idoben 98-at kapott de se fogyiban se menetteljesitmenyben nem hozott semmit) de itt a Crodux kuton nem vt csak 95 E5 es 100 E5 (a tobbi kutoszlopon sem).
11.35 hkr litere, az olcsobb kutakon 11.30-ert is lattam 95-ost.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
HellGreg
őstag
válasz
molnarpeter #207242 üzenetére
Felhívom őket, és persze hogy most megyünk nyaralni, úgyhogy pár flakon sanytolt befújok addig is.
Bár kínomban már egy tál kávét is betettem, meglátom, reggel milyen illat fogad.[ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
janakbacsi #206912 üzenetére
Első körben mechanikus órával ellenőrző mérés. Amik szoktak lenni:
-olajnyomás gomba hiba (csere)
-olajpumpa hiba (csere)
-vezérműtengely/ház kopás (felújítható) -
bandus
veterán
told you!
draga a hr uzemanyag. de nem is ertem, ha van cegesem biztos nem a sajat verdamba olnem a km-t es sz uzemanyagkoltseget
bar neked azert szamit a vezetesi elmeny is, igy mas a helyzet. Bled gyonyoru
-
kisza25
félisten
Ja ma sikerült megcsúsztatnom a kocsi elejét egy kanyarban, majd utána ment a hátulja is, könnyen össze szedtem, nem volt dráma (azért párom megijedt mellettem)
Nem vagyok elégedett ezzel a Goodyear gumival
Azt elfelejtettem mondani, hogy esett az eső.
Ma többször volt felhőszakadás, nem gyenge.Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
bandus #207230 üzenetére
Nem, a Skodat leadtam a garazsban, latni sem akarom amig szabin vagyok.
Jo erzes vt vegre egy autoszeru autot vezetni. Amiben kenyelmes az ules es en csinalhatok mindent.
586.5-ert tankoltam a 95-os E5-ot. Az azert picit fajt, hogy nem Letenyen tankoltam 499.9-ert.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
rbalint88
addikt
válasz
Puma K #207206 üzenetére
“Budapest-Magyarország 3 legburzsibb kerületének az egyikében lakom, de itt is vannak olyan kritikán aluli utak mintha Borsodban autóznál...”
hat ez ilyen sajnosertem mar, miert vesznek sokan suvot, abban talan kevesbe faj. Btw egyik kozeli haznal is van egy szep E39, motor passz, sotetzold faceliftes.
Feher Farkas: nem kell a 200-hoz felso tizezer, eleg ahhoz barmilyen jobban motorizalt szakadt szar, pl egy spoiler nelkuli Golf 7 GTI
-
6030D
őstag
M3-on hazafelé volt baleset, lehajtó előtt 1 km-rel beleálltunk a dugóba. Letereltek mindenkit Kálnál (de az útkezelős kocsi mögött meg álltak a többiek nyitott ajtókkal
), waze is azt mutatta. Gondoltam, hogy majd a 3-as út kereszteződésében tömeg lesz, waze mondja irány balra, és elmentünk Nagyút felé. Pöpec aszfalt, örülünk, mindenkit megelőzünk. Nagyúton kis cikk-cakk, aztán elfordít a 3-as irányába... egy olyan útra, hogy ott nem kátyú van, hanem pepitában a luk és a kő. Ez 2011-es felvétel, azóta látott még fagyot meg traktort. 2,5 km-t nyomatott a sok wazer 10-20 közötti sebességgel, nem is értem, hogy miért ajánl ilyen utat (ok, nem földesút....). Kínomban nyomtam néha egy Vigyázz, kátyú!-t, hátha nem veszik észre.
Tetőn két bringával fogyi oda 110-zel 6,1, vissza a dugó+130-cal 7,1.Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
MC Pite
veterán
Juteszembe, #szarulszerelhetőfhanszia.
Minden évben olajcserekor megfogadom, hogy Renaultot a büdös életben többé nem veszek.
Most is.
Régebben más (főleg vag-os) ismerősöket piszkáltam, hogy alap szervizelések néha milyen szarul végezhetők (én főként psa-kat bütyköltem, meg ismikkel a elsősorban német autóit). Ha azokat volt kétszer, akkor ezt négyszer annyi szívás.Ja; tegnap klíma tisztítás, pollenszűrő cserekor is ugyanezt mondtam.
[ Szerkesztve ]
Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Este leparkolok az autóval. Esős idő van, sár. Másnap apró lábnyomok az autó tetején. Majd egy másik alkalommal ugyanez történik, tehát éjszakánként, visszatérő módon.
Honnan tudom meg, hogy macska-e vagy nyest?
Van egy szép nagy macska a szomszédban, de lehet akár nyest is, mert az előző autómnál a múltkor a motortérben a motor tetején valaki kenyeret evett, és ott hagyta a maradékot.[ Szerkesztve ]
-
HellGreg
őstag
Sziasztok. Az történt velem, hogy kb egy hete voltam bevásárolni, és az egyik zacskós mozzarella beesett az ülés mögé. Ott forrt egy hétig, majd kilyukadt, valószínűleg kispriccelt belőle a lé, és 2 napja olyan eszméletlen büdös volt az autóban, hogy nem lehetett megmaradni. A környékét kisúroltam többször domestosszal, sanytollal, és pár óráig mindig jó, eltűnik a szag, de egy idő után elkezd megint erősödni. Két napja kínlódom ezzel. Már több flakon ilyen-olyan hangzatos fertőtlenítő és szagtalanító van kifújva (valószínűleg a hátsó ülés alá került a rohadó löttyből), oda is kifújtam rengeteget. Látható nyoma nincsen, de szerintem jó eséllyel a sínbe is kerülhetett, amin az ülés csúszkál.
Már kezdek elkeseredni, pont 2 hete volt komplett kitakarítva és kozmetikázva, erre most ez... A kérdésem az lenne, hogy ki tudom-e én szerelni a hátsó üléseket, ha azok fűthetőek? Ez egy KIA Carens 2016 5 üléses változat. Vagy valami egyéb tipp? Van olyan cég, ami vállal ilyen takarítást, üléskiszereléssel? -
Snoop-y
veterán
válasz
KAMELOT #207227 üzenetére
Ha nem araszoltunk volna majdnem masfel orat Hegyeshalomnal akkor tan lejjebb is ment volna. Eddig ez a negativ csucs. Mondjuk csinaltam mar 21+ -t is vele
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
tboldi
nagyúr
JSZP-n nem lehet alvázszámra keresni, mi?
-
MC Pite
veterán
válasz
Redneck #207196 üzenetére
+1, csak a külsőben szar út esetén kempelek a belsőben.
Snoop-y: Itthon miért 120? Akkora vastól egész korrekt!
[ Szerkesztve ]
Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
bandus
veterán
Zagrabig fel tank? Vagy ilyenkor nem a skodaval mentek?
Elobb hatafele majdnem megtrefalt egy kreten yaris aki ugy gondolta hogy a fo utcarol a csalogany utcara az egyenesen meno savbol kell kanyarodni. De szerencsere mukodtek a harmadnapos reflexeim
-
Szada85
aktív tag
válasz
Snoop-y #207214 üzenetére
A nagyobb német pályákon, amiken jellemzöen szoktunk menni (A3, A5) alapvetöen nincs nagy baj a sávok minöségével szerencsére.
A fö gondot abban látom, hogy középsö, vagy 4 sávoson balról a másodikban 120-szal andalog, és ugye a szabályok szerint balról elözhetnéd meg (bár tudom, hogy a párhuzamos sávon elhaladás sem számít szabálytalannak, de ez kb. örök téma lesz mindig), ergo minden autósnak, aki "szabályosan" szeretné kikerülni, annak az egyetlen "szabályos" sávot kell(ene) használja, ami egyrészt balesetveszélyes, másrészt leszükíti az út áteresztöképességét is... Míg mellette jobbra ott árválkodik 1, vagy 2 sáv üresen..
Emiatt én mind gyakrabban látom, hogy egyre többen használják a jobbos üres sávokat az ilyenek lehagyására, mert egyszerüen nincs értelme kardoskodni az ilyenekkel.
Ettöl függetlenül cikázni én sem cikázok, csak akkor használom így a szélsöt, ha hosszabb szakaszon üres, és/vagy a belsöben halad a forgalom, így meg egyszerübb elhaladni a nyomi mellett.
-
Puma K
nagyúr
Ma 3x akartam elindulni autót takarítani, de egyszer elkezdett szakadni az eső, egyszer csepergett de fújt a szél mint az állat... most meg kinézek az ablakon és valami szupercella széle vagy mifene van éppen felettem...
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
-
válasz
Snoop-y #207205 üzenetére
Ez szép eredmény. 👍
Qru: 1 litert tessék leszorítani.
Hová lesz a menet?
diegho: Én le szoktam húzódni. De tény, hogy Balatonszentgyörgy után elég hányás a külső sáv, arra szerencsére ritkán járok. A déli part alatti rész OK a külsőn is (225/40R18-on gurulok).
[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
válasz
tboldi #207216 üzenetére
Sikerült megtalálnod ugyanazt a képet mint nekem[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz
KAMELOT #207199 üzenetére
Ja, nem olvastam tovább, már beszúrásra került a kép.
Amúgy én is betartom, ha távolabb van egymástól két kamion, és 10 mp múlva úgy is mennék vissza a belsőbe, akkor is lehúzódok jobbra. Mondjuk az én kis gyöszömtől el is várja szerintem mindenki, hogy takarodjon a pcsába.
[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
nagyúr
Ha elment a klíma/motorhűtő ventilátor előtét ellenállása, azaz, amikor az autó kapcsolna egyes ventilátor fokozatot, nem csinál semmit, elmegy a nyomás, kapcsolja a kettes fokozatot, de ez néha túl késő, és már egekben a nyomás, ami miatt lelövi a klímát, megoldás lenne, hogy ideiglenesen kiveszem az előtét ellenállást és összekötöm a vezetéket? Gyakorlatilag akkor gondolom egyes fokozatra is úgy menne, mintha kettes lenne.
-
Snoop-y
veterán
válasz
Szada85 #207208 üzenetére
Errol angliaban szoktam le mert ezek altalaban nyomvalyusak (osztrakoknal is van par ilyen)
Szoval ha utazo uzemmodban vagyok en is kozepen megyek (130-140) aki ennel gyorsabban akar menni az lesz szives a gyors savban tenni (en sem szoktam cikazni mint a mergezett eger a savok kozt)[ Szerkesztve ]
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
diegho
nagyúr
válasz
tboldi #207192 üzenetére
Ezt úgy kb mindenkinek, aki reagállt
A helyzet az, hogy itt a külső olyan, hogy tegnap ment előttem egy kamion és elpattogott a nyerges az úthibákon, pedig kb 100-al ment. Tényleg borzalmas, kb mint egy földút, aki nem hiszi próbálja ki a Nagykanizsa-Fenyves szakaszt, több helyen szinte már ugrat az autó 130-nál, olyan az út.
Amúgy azt szoktam csinálni, hogy fel a pálya, 145-re beáll belsőbe, ha látom, hogy valaki gyorsabb jön, akkor ki, majd vissza. Ha látom, hogy jön valaki, de foglalt a külső, akkor felgyorsítok, előzök és be, elengedem és vissza ki. Feltartani nem szoktam senkit, menjenek csak. -
Gabesz87
veterán
Mi is ma jöttünk haza Bp-re Vásárosnaményból, tök sima út volt, 1 körül indultunk, kb.2:30 perc volt az út. Olvastam, hogy volt több baleset, egy sávon haladás, mi megúsztuk. Valahol az M0 előtt az egyik lehajtónál láttunk egy autót durván langolni.
Amitől hülyét kaptam, a gyöngyösi 3 sávos szakaszon természetesen a külsőben egy darab autó nem ment. Mindenki középen. Ennyire hülyek az emberek
Fogyink meg 7l lett a végén, Hungariara érve E-modba kapcsoltam. (Passat GTE). Pályán végig tempomat 135. -
Szada85
aktív tag
válasz
vans? #207201 üzenetére
A 3 vagy 4 sávos pályán még nagyjából tisztelik a belsö sávot, de a legszélsö az minden esetben "sértö" rangot jelent, a 2 sávos részeken pedig hasonlóan elszomorító a helyzet, mint pl. otthon.
A másik vicces az ilyen soksávos pályákra felhajtások, ott is mindennapos, hogy ahogy szaggatott a vonal, egymással versenyezve sorolnak be a középsö sávba, üresen hagyva a szélsöt...Én emiatt használom egyre gyakrabban az ilyen üresen árválkodó külsö sávot, beljebb +2-4km/h különbséggel "elözik" egymást, addig kényelmesen és gyorsan el lehet hagyni ezeket...sajnos muszáj alkalmazkodni a megváltozott
(képességü soförökhöz)közlekedési szokásokhoz. -
Snoop-y
veterán
válasz
rasotamas #207198 üzenetére
Igy-igy (azert nem fogok szopoalarcot huzni, hogy a mogottem levo kenyelmesen utazzon van fek azon is tessek hasznalni
)
Ezt koszonhetik azoknak akik vonatozva mennek egymas seggeben igy ha ket kocsi koze kene huzodnom akkor beszorulok mert a marharepa masodik meg direkt gyorsit is nehogy visszaferjek…New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Puma K
nagyúr
válasz
KAMELOT #207204 üzenetére
"Azért ha a belső sáv xar akkor is tudsz menni csak picit jobb vagy bal oldalt kell menni."
Aha.
Gyere már át Szlovákiából egyszer... te nem ismered a magyarországi viszonyokatSzerintem a megannyi dolog mellé a kritikán aluli utak is hungarikum lehetne....
Múltkor valahogy olyan videókhoz kerültem youtube-on, ahol német útburkolat javítók különféle útburkolati munkákat mutattak be.
A csatornafedeleket ha már csak egy kicsit is megsüllyednek (nem az mint itthon, hogy megvárják amíg elkezd lejteni valamerre...) külön géppel marják és cserélik ki az egészet majd síkban van a végeredmény.
Itthon ezzel szemben örülhetsz ha nem a szögletes csatornafedél megbillent keretének a csúcsa nem böki ki a kerekedet
vagy itthon ha ki is cserélik a már brutál módon megsüllyed csatornafedelet akkor az vagy magasabb vagy mélyebb lesz, de az úttal egy síkba sosem sikerül megcsinálni.
Itthon ha jó minőségű utakon akarsz gurulni akkor az új építésű lakóparkok környékén lehet élvezkedni. Amik ideig-óráig jók, majd az országszerte tapasztalt minőségre állnak be...
Budapest-Magyarország 3 legburzsibb kerületének az egyikében lakom, de itt is vannak olyan kritikán aluli utak mintha Borsodban autóznál...
[ Szerkesztve ]
-
Snoop-y
veterán
A csaladi csillagrombolonak nem kellett ma sem szegyenkeznie:
Bal folul a hazaut atlaga kozepen a teljes karika
Hegyeshalomnal 1 ora 20 perces "parkolas"
Osztrakoknal 135
Nemeteknel 150-180
Itthon szigoru 120[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
válasz
Puma K #207203 üzenetére
Csak olvasni nem tudnak akkor! Azért ha a belső sáv xar akkor is tudsz menni csak picit jobb vagy bal oldalt kell menni.
bandus: Biztos valami fehér lovas cégre vett kocsi, mert nincs pénze regadót fizetni. Szétrúgja pár év alatt, majd eladja!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Puma K
nagyúr
válasz
KAMELOT #207199 üzenetére
Itthon is ki van táblázva nem egy helyen:
Csak itthon tényleg az van, hogy a belső sáv jellemzően jobb minőségű mint a másik 1-2 sáv...
Azért mert jelenleg PNV-vel rohangálok attól még én is tartom a jobbra tarts elvet, de sajnos adott szakaszokon amiket ismerek ott kénytelen vagyok az út minősége miatt ezt felülírni...
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
[kép] mai egyedi rendszamverseny nyertese
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tudományos Pandémia Klub
- Metal topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- OLED TV topic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest