- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
válasz
buci30 #191907 üzenetére
Ne haragudj, de pont Te nem érted.
Nem kizárólag az autó kora és futott kilométere határozza meg, hogy egy autó jó, vagy rossz. Hanem, hogy miként volt használva és karbantartva.
Nekem volt egy 2003-as (akkor 14 éves) szívó V6-os Vectrám, 120ezer(re visszapörgetett) km-rel vettem, hogy valójában mennyi volt benne a jóég tudja, rendesen karbantartottam, és 2,5 év alatt ~80e Km-t mentünk vele, megtette tucatszor a Frankfurt-Budapest távot, bejártuk több külföldi országot, és egyetlen egyszer volt baja, azon kívül becsülettel tette a dolgát.
A 29 éves F Astra GSivel is többször megtettem már ugyanezt az 1000 km-es távot, 350+ ezer km van benne, és egyszer nem hagyott az út szélén, igaz az is rendesen karban van tartva.
Sokkal fontosabb a szerviz és karbantartás megléte és követhetősége, mint hogy mennyit mutat épp a kilométeróra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009 ÁRCSÖKKENÉS, amíg a kiszemelt megvan
- Gree klíma AKCIÓS áron beszereléssel együtt!
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest