- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: Egyszerű boot
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ricshard444: IPAD 2025 - Első tabletem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly plus 1 relével
- Snowy_owl: Házi vízmű másképp
-
LOGOUT.hu
Autós topik
-
ArthurShelby
addikt
(rögzített hozzászólás)
Ha jól látom feltörtem, mint a talajvíz, és szervezővé avanzsáltam (sosem volt még rögzített hozzászólásom
).
Nem én vagyok a társaság közepe (ha kell, szívesen átadom ezt a szervezői posztot), de a szavazás alapján a szerdai budaörsi helyszín nyert.Tehát a következő autóstali április 16-án szerdán 17:00-tól.
Valószínűleg itt csak a budapesti keménymag lesz jelen, de aki lemarad/nem tud jönni ne keseredjen el, lesz egy tali húsvét után is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
válasz
buci30 #191907 üzenetére
Ne haragudj, de pont Te nem érted.
Nem kizárólag az autó kora és futott kilométere határozza meg, hogy egy autó jó, vagy rossz. Hanem, hogy miként volt használva és karbantartva.
Nekem volt egy 2003-as (akkor 14 éves) szívó V6-os Vectrám, 120ezer(re visszapörgetett) km-rel vettem, hogy valójában mennyi volt benne a jóég tudja, rendesen karbantartottam, és 2,5 év alatt ~80e Km-t mentünk vele, megtette tucatszor a Frankfurt-Budapest távot, bejártuk több külföldi országot, és egyetlen egyszer volt baja, azon kívül becsülettel tette a dolgát.
A 29 éves F Astra GSivel is többször megtettem már ugyanezt az 1000 km-es távot, 350+ ezer km van benne, és egyszer nem hagyott az út szélén, igaz az is rendesen karban van tartva.
Sokkal fontosabb a szerviz és karbantartás megléte és követhetősége, mint hogy mennyit mutat épp a kilométeróra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Építő/felújító topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Last Epoch
- Kompakt házban kínál csúcsteljesítményt az Oppo Find X8s
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- További aktív témák...
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Black & Decker töltőt keresek
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Oppo A54s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest