- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Gurulunk, WAZE?!
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- KISDUCK: Lamax NoiseComfort ANC párna csere
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
Sziasztok!
Golf IV-ben hátul lóg a kárpit. Nem az egész ztetőkárpit, csak van egy kis sáv (6-7 cm széles), ami egy visszahajtása a kárpitnak a csomagtartónál, na az lóg.
Kerestem volna kárpit ragasztó spray-t, voltam már jópár boltban és varázslatos módon sehol nem volt.
Ez ennyire hiánycikk vagy én vagyok peches? Kb háromnegyed éve keresem már, voltam több autósboltban, szervizben, auchanban és sehol nem kaptam.
Tudtok olyan nagy bevásárlóközpontot vagy bármit ahol lehet kapni spray-t? Esetleg valami bevált jó árú márka nincs (Lidl-ös vagy hasonló)?
Online tudnék rendelni de amekkora munka, lehet olcsóbb ha elmegyek egy kárpitoshoz aki gyorsan rányalja mert nem tűnik egy nagy munkának azt a kis lelógó részt visszaragasztani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- OLED TV topic
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Egyből Pro változatban érkezik a második CMF mobil
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Home server / házi szerver építése
- Nintendo Switch 2
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo LOQ 15 IRX9 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i7-13650HX - 16GB- 1TB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 128GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest