Hirdetés
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
Sziasztok!
Golf IV-ben hátul lóg a kárpit. Nem az egész ztetőkárpit, csak van egy kis sáv (6-7 cm széles), ami egy visszahajtása a kárpitnak a csomagtartónál, na az lóg.
Kerestem volna kárpit ragasztó spray-t, voltam már jópár boltban és varázslatos módon sehol nem volt.
Ez ennyire hiánycikk vagy én vagyok peches? Kb háromnegyed éve keresem már, voltam több autósboltban, szervizben, auchanban és sehol nem kaptam.
Tudtok olyan nagy bevásárlóközpontot vagy bármit ahol lehet kapni spray-t? Esetleg valami bevált jó árú márka nincs (Lidl-ös vagy hasonló)?
Online tudnék rendelni de amekkora munka, lehet olcsóbb ha elmegyek egy kárpitoshoz aki gyorsan rányalja mert nem tűnik egy nagy munkának azt a kis lelógó részt visszaragasztani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Motoros topic
- Bluetooth-headsetekről általában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- Abus Viantor sisak
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest