- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
válasz
kelna91 #125255 üzenetére
Amit kozlo írt azt egészíteném ki még saját tapasztalat alapján. Ha te vagy a károkozó és viszonylag kis kár keletkezik akkor érdemes megpróbálni helyben rendezni a biztosító nélkül... Tudom ezzel sokan nem értenek egyet. December végén sikerült elkaszálnom pár kőcserepet egy benzinkútnál. Semmi extra. Lassan gurultam be aztán nem figyeltem. Megtoltam egyet és mind a 4 megtört sorban. Ezek az út szélére kirakott 2Ft-os gagyi nagyanyám idejéből itt maradt virágcserepek... Mondtam, hogy jó papírozzuk le... A biztosító 55 ezret fizetett ki a benzinkútnak. Ha befizetem akkor nem sorolnak hátra kettővel de így is emelkedik a díj mert károkozó voltam az elmúlt X évben című kérdésre igen a válasz. A járgányon lökhárító csere, doblemez csere, és jobb első ködlámpa csere kellett. Szerencsére Casco van, de 1 hónap volt mire sikerült szervibe eljuttatni a kocsit. Ha minden jól megy ma megyek érte...még nem tudom mennyi lesz a 10% önrész pontos összege, de ahhoz képest, hogy milyen piti kis helyzet elég sokba fáj már a végére minden. Ha megpróbálok egyezkedni, akkor szinte biztos, hogy olcsóbban megúszom... most kb 2 évig iszom a levét valamilyen szinten. Hülye egy helyzet, de jó lecke volt...soha ne bámuld azt a f.szom totemet hanem előre nézz ha benzinkútra kanyarodsz be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ülőgarnitúra 3-2
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- ÚJ! COUGAR TERMINATOR professzionális gamer szék
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest