Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Garasoskodás
- Mindent a StreamSharkról!
- Tökéletes töketlenség
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
válasz kelna91 #125255 üzenetére
Amit kozlo írt azt egészíteném ki még saját tapasztalat alapján. Ha te vagy a károkozó és viszonylag kis kár keletkezik akkor érdemes megpróbálni helyben rendezni a biztosító nélkül... Tudom ezzel sokan nem értenek egyet. December végén sikerült elkaszálnom pár kőcserepet egy benzinkútnál. Semmi extra. Lassan gurultam be aztán nem figyeltem. Megtoltam egyet és mind a 4 megtört sorban. Ezek az út szélére kirakott 2Ft-os gagyi nagyanyám idejéből itt maradt virágcserepek... Mondtam, hogy jó papírozzuk le... A biztosító 55 ezret fizetett ki a benzinkútnak. Ha befizetem akkor nem sorolnak hátra kettővel de így is emelkedik a díj mert károkozó voltam az elmúlt X évben című kérdésre igen a válasz. A járgányon lökhárító csere, doblemez csere, és jobb első ködlámpa csere kellett. Szerencsére Casco van, de 1 hónap volt mire sikerült szervibe eljuttatni a kocsit. Ha minden jól megy ma megyek érte...még nem tudom mennyi lesz a 10% önrész pontos összege, de ahhoz képest, hogy milyen piti kis helyzet elég sokba fáj már a végére minden. Ha megpróbálok egyezkedni, akkor szinte biztos, hogy olcsóbban megúszom... most kb 2 évig iszom a levét valamilyen szinten. Hülye egy helyzet, de jó lecke volt...soha ne bámuld azt a f.szom totemet hanem előre nézz ha benzinkútra kanyarodsz be.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 4
- Renault, Dacia topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest