-
LOGOUT.hu
Autós topik
-
radi8tor
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Autóstali Január 4-én 13:00 Budaörs Auchan totemoszlop alatt:
(47.4530292, 18.9443333)
[kép] [kép] [kép]Maps: https://maps.app.goo.gl/DH7brzbQb9HbETmQ7
Waze: https://waze.com/ul/hu2mmzndcf[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz Magnum_ #121735 üzenetére
Nem-nem csakazopel
Nem vagyok kia rajongó és márkahű sem vagyok, mindig azt veszem ami nekem a legtöbbet adja a pénzemért.
Ezért vettem anno a skoda fabia kombit (kis autóban akkor nem volt más kombi, csak a 206 sw, de peugeotot nem.
A kia ceedet 3,1M mikor minden más 4-től indult.
A tipo-t 3,8M amikor minden konkurens 4,5M indul.
Amúgy jelenleg nem tudnék olyan kia-t mondani aminek szerintem jó az ár/érték aránya. A most kifutott ceed 1,6 gdi 135 ló 4,5M az jó áron lett volna, de arról lecsúsztam. A sportage, optima alap ára 1-1M Ft nőtt. Az alap ceed 4,5M szó-szó, de a jelenlegi 1,4 (1368ccm) motorja ezzel a 6 sebességes váltóval elég lomha. Ami nekem volt 1,4 (1398ccm) az egy másik motor volt azzal még lehetett haladni.
A ford meg a focus 1 óta népszerű autó és nekem az mindig is drága volt, a fiestáért se semmi, hogy mi pénzeket elkérnek, pedig az új abból is tetszik.
Szerintem jelenleg minden új autó ára el van szállva, mert megy a piac. A FIAT próbál visszakapaszkodni azért célozta meg árban az alját, de egyelőre nem hozta a tipo a várt eladásokat.
A hyundai és kia meg elkezdtek árazni, így is viszik akkor miért ne, de nekem már nem érte meg kia-t vennem.
Tsebacsi: tudod a virsli ujj és okostelefon átka, hiába 6" akkor is letudok nyomni 1 újjal skár 3 karaktert
Dolgozol akart lenni az a szó amit kifiguráztál.
Amúgy dobj fel egy képet a focusról, mióta megvetted nem is láttam azt a szépséget[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
Új hozzászólás Aktív témák
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest