Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fragola.6035
aktív tag
válasz tariattila #18396 üzenetére
Ez igaz, kb. itthon eladhatatlan. A restaurálás is kétséges, nem ismerek az országban olyan embert , akire rá merném bízni. A krómozást és aranyozást is figyelembe véve min. 200ezret kéne rákölteni.
Lehet reálisabb a 150e., de egy pár éves takony home E61-ért is megadnak 150-200 ezret.
Nem tudom restaurálva mennyit érhet, egyáltalán megvenné-e valaki.
Én szívesen nézegetném a konyhában, biztos, hogy nem adnám el.De ilyen köcsög eladótól se venném meg, aki 1000 Ft-ért hirdeti.
https://caffe35.webnode.hu/
-
tariattila
veterán
válasz fragola.6035 #18401 üzenetére
kb.ennyi...
kávékészítésre senki se használná... nézegetés előtt zsebbenyúlós, (belseje egy rozsdafészek... de kívül is akad krómhiány s még beverődés is akad)
azt a ranciliot sajnálom, hogy nem vettem meg tőled!
la san marcik hogy állnak? ha haladtál velük rakghatnál fel a fészes mappába!
-
gregg71
csendes tag
Ki tudnátok segíteni egy Gaggia Classic-hoz való, gyári nyitott kar linkkel az Expolygonhoz? Nem találom sehol.
-
soldier2
őstag
válasz Heraldry #18408 üzenetére
Bár még n nem gondoltam rá, lehet megcsinálom én is. Szerintem egy ehhez hasonlóval csinálta [link], de remélem, ha már felcsigázta az érdeklődésünket, akkor felvilágosít.
[ Szerkesztve ]
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
gregg71
csendes tag
Egy megerősítést szeretnék: ha Mazzer SJ-be szeretnék késpárt cserélni, akkor erre van szükségem?
[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
-
itaprak
csendes tag
válasz soldier2 #18410 üzenetére
Egy Raspberry PI-vel oldottam meg. Vettem hozzá egy kis szervomotort, amit közvetlenül tüskéire kötve tudok vezérelni.
Írtam hozzá egy pár soros python + php vezérlő szkriptet amit egy (HTTP) API hívással bárhonnan meg tudok hívni (böngészőből, pár perc alatt összedobott mobilalkalmazásból, ssh+terminál, ...stb).
Három dolgot szeretnék csinálni/kiváltani a PI-vel (fontossági sorrendben):
1.: Eltüntetni a REX C100 dobozt a gép oldaláról, mert szerintem nem illik oda és van egy olyan gyanúm, hogy nem is legjobb megoldás a fűtésszabályzáshoz. Bár az utóbbi elméletem a hétvégén a Paljoc cáfolta, szóval lehet, hogy vakvágány... Mindenesetre még várom hogy megérkezzen a messzi Ámerikából hozzá egy lapka.
2.: Ki/be kapcsolás távolról, az eredeti gombok és azok funkcióinak a meghagyásával
3.: A csaplás kezdetekor automatikusan induljon el egy stopper a mobilalkalmazásban (abban miből tudom ki/be kapcsolni a gépet, és a hőfokot állítani), a leállításkor pedig magától álljon meg.
Persze egy PI-vel rengeteg dolgot lehet még csinálni. Már most van egy halom további ötletem, de előbb ezeknek érjek a végére...
-
itaprak
csendes tag
Attól függ honnan szerzed be hozzá a dolgokat .
A környezetemben most vált feleslegessé egy PI, amire olcsón le is csaptam, a szervo motor is egy alkalmi vétel volt, wifi adapterem meg volt itthon. Szóval én a nagyját megúsztam.Sok kis apró tételről van szó, amiket nagyon különböző árakon lehet beszerezni: rapsberry pi, ház a pi-hez, töltő, sd kártya, wifi adapter, szervo motor...
-
gregg71
csendes tag
válasz tariattila #18412 üzenetére
Hú, köszi szépen! A GEV-es jobb, vagy olcsóbb, vagy másabb? Az igazság az, hogy több mindent rendelek az Expolygontól, és most szépen haza is hozatom.
Várjál, melyik magyar oldalon ütöm be a cikkszámot?
Képzeld, most jutottam csak ide, hogy cserélem a gyári késeidet. Az is lehet, hogy még bírná egy kicsit, de már nagyon finomra kell állítanom a kívánt finomsághoz.
[ Módosította: radi8tor ]
-
gregg71
csendes tag
válasz tariattila #18419 üzenetére
Köszi szépen! Akkor a késpárt majd innen veszem én is.
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz Toobee #18423 üzenetére
Persze, de annál a létezésének haszna volt megkérdőjelezve, függetlenül a módszertől.
Pedig ott is már eleve nem csak a ki/bekapcsolásról van szó, hanem a komplett beállítási lehetőségek irányításáról. Na nyilván egy elektronikai piacvezető cégnél más a fejlesztés, mint maszek esetben De akkor se állítsák sokan, hogy márpedig az ördögtől való az ilyesmi.[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
And06
aktív tag
paljoc etiop yrga, 1 hónapos pörkölés, fagyasztás után. jobb mint 1-2 hetesen befulladós-csöpögős lefolyással király. érthetetlen
-
GIJoe
addikt
Tudnátok nekem ajánlani üzletet az Andrássy környékén, ahol kávé tampert kapni...
Kedves fórumtárstól kaptam tippet, de bevallom 58 as vmi olcsóbb fajta is elég lenne. Sok helyen látok 4-5 körül is...
[ Szerkesztve ]
-
-HajTömeg-
őstag
Ezek az olcsóbb ebayes mérlegek mennyire jók?
Megbízhatóak vagy érdemesebb beruházni valami itthoni drágábbra?Alias: Júzer error
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
bbuffy
senior tag
válasz -HajTömeg- #18432 üzenetére
Felesleges a drága, az is kinából jön. Nekem is ebayes kínai van, egy éve már bírja, sztem fogja is.
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
-HajTömeg-
őstag
-
WiZARD
addikt
válasz -HajTömeg- #18432 üzenetére
Nekem is olcsó kínai van, ebayről, felesleges drágábbat venni.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
WiZARD
addikt
válasz -HajTömeg- #18437 üzenetére
Nekem kicsit kicsinek tűnik a mérő felület. (bár ezeknél a kínai ékszer mérlegeknél mindnél kicsi)
én ilyet rendeltem, ez tűnt a legnagyobbnak, de ahogy látom ez az eladó nem szállít többet ide a balkánra... (másiknál biztos van ugyanilyen, csak ezt volt egyszerű előkapni)Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
mozza
csendes tag
Sziasztok!
Rendelt már valaki a coffeitalia.de-ről? Mostanában szándékozom egy silviát venni, de náluk van a v4-es, csak nem tudom mennyire megbízhatóak.
Egy Macap m2d vagy m2m őrlőt gondoltam hozzá, de várom tapasztalt "kollégák" véleményét. -
zolnagy
őstag
-
RBJ
addikt
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Szeretnék szüleimnek venni egy kávégépet itthonra.És azt szeretném kérdezni,hogy tudnátok-e ajánlani valamilyen gépet ami nem 100k de azért elég jó kávét és cappuccinót lehet vele készíteni.[ Szerkesztve ]
-
zolnagy
őstag
válasz fragola.6035 #18447 üzenetére
268 EUR szállítással.
-
soldier2
őstag
Ha a jó kávé a szempont, és nem a csili-vili külső (esetleg használt is szóba jön) legtöbben a Gaggia Baby/Classic párost ajánlják a fórumon (belül ugyanaz a két gép, de teljesen másképp néz ki a kettő). Mindkettőnek 100k körül van az új ára. A korzón van egy használt 50k-ért. A kép elég szarul sikerült (tudom, mert én csináltam ) a csepptálcán kívül nem igazán vannak kopásnyomok rajta. [link]
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok