Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rengeteg lehetőség van, viszont nagyjából 5000Ft alatt nem kapsz érdemleges minőséget (akción kívül persze). A nagyáruházak és a "nagy" márkák más kategória (kamu, mostly). Amúgy egy drágább Lavazza persze többnyire nem rossz választás, de az is csak akcióban éri meg, mert ha már költesz akkor kicsit drágábban már van maszek pörkölés, ami azért más szint. Van egy csomó ajánlott pörkölő is. Lásd Pall&Yotz, ő gyors, rendes, nem elszállt árakkal.
Vagy ez ni, mint konkrét és #nemdrága. -
vendingo
veterán
Akkor teljesen mindegy milyen főzőt veszel, mert ha bolti darált kávé kerül bele mindegy milyen a gép. 1 millás gépen is szinte ugyan olyan lesz, mint a 20 ezresen.
Vegyél egy automatát, aztán ha szerencsétek van akkor sokáig fog működni, ha nem, akkor gyakran lesz szervizelve.
Brikkán nem gondolkodtál?
-
zolnagy
őstag
És milyen eszközzel készítek a kávét jelenleg?
Milyen jellegű kávét szeretnek?
Hajlandóak-e pepecselni a kávéval, vagy gombnyomásra azonnal kell a kávé?50e Ft kevés arra, hogy az általad megadott összes eddigi kritérium teljesüljön, azaz legyen új gép, de ne legyen drága egy adag kávé, azaz kapszula, e.s.e.-pod kizárva.
Lehet alap kategóriás gépet újonnan 50e alatt kapni, de daráló nélkül nincs értelme megvenni. -
fragola.6035
aktív tag
-
-HajTömeg-
őstag
-
soldier2
őstag
Olcsóbb gépben a többiek tudnak majd segíteni talán (Jófogáson van egy új Baby 45k-ért, azzal nagyonn vigyázz. Kb fél éve havonta megjelenik hajszálra ugyanaz a gép a jófogáson).
Ezek többnyire viszonylag egyszerű szerkezetek, alkatrész van hozzá nem túl drágán, ez miatt én nem aggódnék. Amit én hirdetek, az műszakilag teljesen rendben van kb 3 hete volt szétbontva, átnézve, vízkőtelenítve, boiler kipucolva, tömítések cserélve stb. Viszont a keretbe számold bele, hogy kell hozzá daráló, ha igazán jó kávét akarnak majd főzni (ez minden espresso gépre igaz, a gyári vákumos csomagulású kávékat nem szeretik - többnyire a darálás finomsága sem talál, de megbontás után nagyon gyorsan romlik a cucc minősége). Szerintem csak akkor vegyél nekik espresso gépet, ha hajlandók áldozni rá némi időt, hogy az espresso készítés mikéntjébe legalább felületesen beleássák magukat. Cserébe eszméletlenül jó kávét ihatnak, de könnyű elrontani, főleg az elején. -
soldier2
őstag
Ha a jó kávé a szempont, és nem a csili-vili külső (esetleg használt is szóba jön) legtöbben a Gaggia Baby/Classic párost ajánlják a fórumon (belül ugyanaz a két gép, de teljesen másképp néz ki a kettő). Mindkettőnek 100k körül van az új ára. A korzón van egy használt 50k-ért. A kép elég szarul sikerült (tudom, mert én csináltam
) a csepptálcán kívül nem igazán vannak kopásnyomok rajta. [link]
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - NO LIMITS
- UTOLSÓ! Új, bontatlan Braun Silk epil 7 7-081 nedves-száraz epilátor - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI Convertible Carrying Bag + Ajándék DJI rádió nyakpánt
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, szűrőszett
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
kapucziner velencei gondolások kedvence. most a kiló 4400ft

) a csepptálcán kívül nem igazán vannak kopásnyomok rajta.
![[kép] [kép]](http://sickboycuccai.uw.hu/24.gif)