Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Kolondrum: Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
Új hozzászólás Aktív témák
-
MediaTek Dimensity 8300 Ultrára és úgy általában MediaTek-re nincs Xiaomi.eu ROM
The devices we choose to support are entirely at our own discretion, and will change according to various circumstances.
- Generally speaking, we only support devices with all of the following characteristics:
- Is a standard phone (not a foldable or a tablet).
- Is powered by a Qualcomm Snapdragon SoC.
- Has an ARM64 (64-bit) operating system.
- Has a display resolution of 1080p or higher.
- Has an official MIUI China/Global ROM (excluding regional ROMs like EEA, IN, JP, etc.)
-
troller
senior tag
Xiaomik esetén szerintem a legjobb megszabadulni a gyári Hyper/MIUI-tól és felrakni egy xiaomi.eu romot. Vagy legalább ezt az EU-nak szánt herélt verziót (nincs hangrözítés, nincs MIUI tárcsázó stb.) cserélni a tajvani rom-ra és arra zárni a bootloadert, ha már mindenáron gyári rendszert akar valaki.
-
Telegram csatorna:
HyperOS & MIUI Update Tracker -
https://hyperosupdates.com/hyperos/duchamp/stable/eea
Pedig innen mennie kellene. -
ncc1701
veterán
Sosem volt még gondom belőle. Én addig használok egy telót, míg tönkremegy valami rajta, azaz van, h elmegy 5 évet. Frissítés nélkül.
És mint írtam, majd lejön a frissítés időben.
Jelenleg motorolám van, elegem volt a saomi féle javításokból, amikor egyik hibát cserélik egy másikra. Samu a másik fele az állandó frissítéseivel. Csinálják megy egyszer jól, jöjjön 3 havonta egy biztonsági frissítés, majd jöjjön egy jó, kitesztelt főverzió frissítés, és arra megint 3 havonta biztonsági. A motorolám ilyen, én így szeretem. Minél kevesebbet kell nyomkodni a telót, annál jobb. Működjön. -
-
-
Dr. Mózes
aktív tag
Nem tudom hogy érdemes-e ennyit szórakozni egy security patch miatt...
Feleségemnek X5 Prója van, majd kérlek akkor szóljatok ha lesz olyan frissítés, ami a zöldes képrenyő halált szüntetni meg.
Szoftveresen sajnos elég problémás szerintem a telefon, nagyon sok fagyás, röccenés, amit csak újraindítással lehet megoldani. -
A telefonon töltöttem le, Chrome-ban, innen:
https://hyperosupdates.com/hyperos/duchamp/version/OS1.0.14.0.UNLEUXM#downloads
Sajnos lehet jelentősége. Erre a svájci régióban kell lenni amikor betallózom is nem gondoltam elsőnek. -
mjuti
tag
sajnos nekem így sem megy, spesn ( RN 11 NFC ) próbáltam frissíteni, hiába vagyok svájcban, továbbra is a frissítés ellenőrzése sikertelen. van jelentősége hogy hogyan/mivel töltöm le a recoveryt? a telón kell közvetlenül vagy laptop is jó és átteszem a telóra? annyi mindent próbáltam már, esetleg ennek is van jelentősége? köszönöm
-
-
Oldman2
nagyúr
Ügyes vagy!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 3571 FHD / i7-12800H 14C / 16-32G D5 / 512G / Iris XE + NV T600 Box WS tervező
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest