Hirdetés
- MárkaLánc
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
- GPS teszt POCO X6 PRO 5G vs Samsung Galaxy A54 5G között
- Newton harmadik törvénye
- Nagy chili topic. :)
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Ben-
veterán
válasz Szecsy #151680 üzenetére
Nedves törlőkendővel (pl. a babapopsihoz ajánlottakból bármelyik) alaposan áttörlöm, majd amikor még nedves a telefon, puha papírzsebkendővel, de tényleg azzal az igazi nagyon puhával szárazra törlöm körkörös mozdulatokkal és tökéletesen szép a telefon. Ezt heti kétszer elég megtenni ahhoz, hogy ne legyen „gáz” kinézete a mobilodnak. A kijelzővel ugyanezt csinálom.
[ Szerkesztve ]
-
Imy
veterán
Kontakt megosztást hogyan lehet normálisan csinálni? Hogy a nevet és a telefonszámot küldje. Nekem MMS-ként akarja küldeni.
-
Ragnar95
félisten
Ez a normális, hogy névjegyként küldi iMessage vagy MMS kell hozzá valóban.
2016-ban egy normálisan nyilvántartott névjegyzéknél a névjegyek nem csak egy névből és telefonszámból állnak, így logikus, hogy nem szövegként akarja a rendszer küldeni a névjegyet megosztás esetén...
Amit te szeretnél elérni, az csak kézzel működik.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
Lehet hogy neked elég lenne, de leírtam az okait, hogy miért nem így implementálta a funkciót az Apple. Ha a telefonszámon és neven kívül bármilyen infót tartalmaz a névjegy (2. telefonszám, cím, email, kép, fb, stb), rögtön nem működik az SMS-es megoldás...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
spyduck
nagyúr
Na mikor fogyott el a 6s Plus 32gb asztro a nagykerbol? Ponnn amikor megrendetem
-
SidCorky
őstag
Kezd kiakasztani ez a zártság Hogy tudok raw fájlokat a telóra juttatni? icloud.com-on nem támogatja, itunesban sem akarja szinkronizálni, komolyan nem tudom megoldani hogy Lightroom Mobile-ban vagy Snapseed-el szerkesszem az iPhone-on?
Más: icloud.com-on behúztam 20 jpeg képet, fel is töltötte, de iPhone-on a Fotóknál nem találom, látom azt a mappát ami benne van és az előzőleg belerakott 6 képet, de az újakat nem. Miért van ez? icloud.com-on megnyitva Fotókat még mindig ott van
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
Noxy
veterán
válasz SidCorky #151712 üzenetére
Mappát nem is fogsz találni, azt majd neked kell létrehozni, és az albumok-> összes fotókból áthelyezni a feltöltött képeket.
A RAW fájlokat meg az iCloud driv-ba rakd fel és onnan nyisd meg a szerkesztő App-l.
Ja és ha valamivel dolgozni akarok azt 1x megtanulom hogy működik.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
SidCorky
őstag
válasz -secret- #151713 üzenetére
Mindent meg tudtam oldani vele amit androidon, imádom a rendszert, egyedül ez az egy dolog nem megy.
A mapoát megcsináltam, icloud.com-on be is raktam a képeket, de az újakat telefonon belül sehol nem találom, az összes képnél sem.
Icloud driveba is feldobtam, az appal látom is, de hogy tudom megnyitni pl egy Lr mobileal?Noxy: ezen vagyok, ezért írtam ide...
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
Tempes
tag
Tudna valaki segíteni abban, hogy ha régebben volt apple music előfizetésem, de egy ideig szüneteltettem, majd most megint előfizettem, hogy lehet rá visszavarázsolni a lejátszási listámat. Elég hosszadalmas lenne megint mindet egyenként megkeresni és hozzáadni.
-
Conga
csendes tag
Üdv! Mi lehet az oka annak,hogy nem tudok régiót váltani? Magyarból angolba ment simán,de vissza nem akar..A bankkártya adatoknál akad el a folyamat,nincs rajt pénz,viszont valamit le akar vonni..Tegyek rá?Vagy megkopaszt?
-
bepe79
addikt
Na, már le is cseréltem a Griffin Survivor tokot az i5S-emen. Régről úgy rémlett, hogy ez egy jó tok, de úgy látszik, hogy változtak az igényeim, és most már nem érzem megfelelőnek azt a tokot, aminél alig férek hozzá ujjal a kijelző széléhez, aminél alig bírom megnyomni a home gombot mert olyan kicsi helyet hagy a tok, aminél randa akármi van a tok home gomb feletti részén hogy az ujjlenyomatot rendesen érzékelje, és aminél sokszor nem érzékel a kijelző, mert a Griffin toknál a kijelző plexi és a fólia fölött van még a toknak is egy saját rétege, ami nem tökéletesen érintkezik. Mindemellett akkora volt vastagságra a karcsú kis telefonom, mint egy Sonim vagy CAT telefon, és alig tudtam betuszkolni a zsebembe, amikor mindkét kezemre szükség volt máshoz.
Kapott a telefonom egy 2990 Ft-os spigen tokot, és egyszer s mindenkorra megoldódott az összes fentebb írt problémám: vékony, de mégis védett, minden századmilliméterre ott van a tokon, ahol lennie kéne, nem recseg, nem ropog, nem nyöszörög (mint a Griffin tette), egyből elérek mindent a kijelzőn, és reszponzív, tökéletesen működik (mert a spigennek nincs külön kijelzővédő plexije), és csodaszép vele a telefon (space grey az i5S és fekete a spigen)Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
Tanbá-apó
tag
Sziasztok. Bedőltem a reklámoknak és megvettem a mostanában sok helyen reklámozott AWEI A890BL márkájú bt fülest a 7 plus melle, a telekomnal most akciósan 7100 Ft , ajándék pontokbol megkaptam szinte ingyen, így adtam neki egy esélyt! Gondolkodtam rajta h majd beruházok egy ilyen kütyüre, Mikulás meghozta ezt Nos mit mondjak, ennyi pénzért pár nap használat után nagyon jó vételnek tűnik, kap tőlem egy hatalmas ajánlást. Ennyiért azért senki ne várjon ultragiga basszusokat és magasakat, saját véleményem szerint kb a gyári füles szintjén van, az iPhone userek nagy része meg nem is tart igényt ennél jobb hangzasra. Annyira nem idegesített amúgy a jack hiánya előtte, de ezzel az eszközzel újra öröm a zenehallgatás, sőt autós headsetként is ezt használom! Arra már rájöttem hogy a fülkagylóba illesztése múlik h mit ad ki magából, vagyis h mennyire jól hallod.
Ha kérdés akad, válaszolok. 😃
iPhone 12 ProMax; Asus ROG Strix 3
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Rage47 #151726 üzenetére
Reggel indul valamikor. Itt a kibeszélős topik.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Eagl3
veterán
Sziasztok!
Eddig egy iPhone 6 Plus-on hasznaltam az IGO szulinapi ingyenes navigációját nagy megelégedéssel. A napokban lecsereltem a telefonom egy iPhone 7 Plus-ra es ut kozben gyanusan kicsinek tűnt hasznalat kozben az IGO. Itthon raneztem a 6+-on és azon lenyegesen nagyobbak a szovegek, jelzesek stb. az IGO alkalmazason belul. Nagyobb a 7+ felvontasa es ezert kisebbnek jeleniti meg valamivel az IGO-t?
Van erre valami megoldas, mert így lényegesen sokat ront a hasznalhatosagon. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Frozzy #151730 üzenetére
Gondolod elmondják előre, mi? Frissíteni kell az oldalt pár másodpercenként aztán gyorsan kattogtatni. 1 perc alatt el fog fogyni az a mennyiség.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
dragonborn
tag
Sziasztok.a voice kontroll-t hogyan lehet kikapcsolni?siri kivan kapcsolva,és ha a menüben letiltom a sirit ugy is müködik.eddig nem csinálta ,de most nagyon bosszant.(6s)
-
Mister_X
nagyúr
Üdv nép!
Megcsapott a változás szele, lecseréltem a Galaxy S7-em egy iPhone 7-re és Apple Watchra, magányos volt a közel 3 éves iPad Air már. Két kérdésem lenne:
1) hol tudom a prediktiv szövegbevitelt kikapcsolni? Mondjuk elég pontos, ha úgy adódik, csak az idegen szavakba meg latinból átvettekbe köt bele... meg az összetett szavakba sokszor.
2) zenét hogy tudok rávarázsolni? Olyanokat, amik amúgy nincsenek fent iTunes Store-on, mert OST-k, amiket nem igazán értékesítenek digitálisan.Köcce előre is
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Ragnar95
félisten
válasz Mister_X #151735 üzenetére
1) Beállítások>Általános>Billentyűzet>Automata javítás
2) iTuneshoz add hozzá a számokat, majd kapcsold be a zenék szinkronizálását és nyomj egy szinkront.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
nord_
veterán
válasz dragonborn #151734 üzenetére
Megvárod a 10.2-t és ki fogod tudni kapcsolni.
-
Kiss67
senior tag
Üdv. mIndenkinek.
Tegnap rácsatlakoztam a laptopomra egy 6s+ 64-el.
Először látta a telefon belső tárolóját a windows intéző.
Másodszor már soha nem.
Akkor sem, amikor mind a 2 eszközt újraindítottam.
Win10 pro 64 van fenn.
A kábel gyári eredeti !
Ötlet?
Köszönöm előre is.[ Szerkesztve ]
Ha valaki kérésre sem ad meg mobilszámot, nem lehet később komoly üzleti kapcsolat ! * Ézs. 43:10 -- 70/3389484
-
bnorci71
addikt
válasz Frozzy #151730 üzenetére
hát 7:59-kor már nem volt de 8:00:15-kor se
gusztustalan ez az egész BF fogyvéd kicsit ránézhetne, hogy azok amiket hirdetnek szerintem nagyrészt nincsenek raktáron
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
spider80
őstag
válasz bnorci71 #151740 üzenetére
Megnyugtatlak: 7.00-kor indult az akció, és 7.03kor már elfogyott a sötét 5s. 2 db volt készleten, vagy mi?
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
bnorci71
addikt
-
nord_
veterán
válasz bnorci71 #151740 üzenetére
Mert nem 8-kor, hanem 7-kot indult.
Egyébként az iPhone-os alkalmazásuk hamarabb élesedett egy picit, mint a weblap. Amikor elindult, volt fekete és fehér is, a gyereknek simán tudtam rendelni fehér 5s-t.Szerk.
jah és először véletlenül a feketét tettem a kosárba - tehát sanszos, hogy volt nekik.[ Szerkesztve ]
-
Krista
csendes tag
Sziasztok!
ITunes-t telepíteném a gépemre de nem megy fel, mindig ez a hibakód fogad.
Próbáltam 32 és 64 bites WIN7-ről is de nem sikerült.
Mi lenne a teendő?
Köszi! -
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Sajnos a 6S-sem nem nagyon akar megbarátkozni a hideggel és most leadni esélytelen lenne, mert nem tudom nélkülözni. Így vennék egy powerbank-ket. Tudtok olyat ajánlani, amit boltban rögtön át is tudnék venni? Tegnap is 20%-on kikapcsolt...
[ Szerkesztve ]
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
default.
őstag
Sziasztok!
Akku bug: töltöm, nem változik az akksi töltöttség %, lehúzom, akkor sem, majd visszadugom, na akkor felugrik a tényleges szint %-ra...
Nálatok is volt ilyen? Mi az oka?iOS 9.3.5 / iPhone 5s
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest