Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mayday00
őstag
Megcsináltam most reggelire ezt [link]
Olyan finom, nem lehet abbahagyni
Túrós-zabos lepény. Reszeltem bele egy egész almát is.
-
Cassidey
senior tag
Ha az átlagnál valamivel jobban akarsz kinezni eleg, de ehhez mar nem, a nők izomepitesnel megszivtak, ha alacsonyabb testzsirszazalekot akarnak szinten megszivtak.
-
proof88
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
FollowTheORI #74783 üzenetére
-
rwin5
őstag
válasz
FIREBLADE78 #74787 üzenetére
hatalmas off de muszáj
[vidi]
-
rwin5
őstag
válasz
mielőtt megszólna érte bárki is, hogy irígy vagyok, ebben mi a nagyszám?
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
Nőtt a haja és lebarnult. És?
-
Tomics
addikt
Voltam, adta nagyon. Végre már érzek vmi fejlődést így 3év kihagyás után az 4. visszaszoktatós edzéses héten. Még 1-2 hét és szétszedem az edzéseket normális módon aztán nincs megállás mostantól kemény diéta több aerob 100kg--->80-85kg remélhetőleg fél éven belül aztán utána talán vmi izomféleséget is fel tudok szedni magamra 1 év múlva. Motiváció az most van bőven
Viszlát!
-
Dani82
senior tag
válasz
FIREBLADE78 #74780 üzenetére
Azóta csak úgy hivnak Lassie?
-
mayday00
őstag
-
Woodslave
félisten
Jóvan akkor mert az epilátor és a kíméletes egy mondatban....
Pont tegnap néztem egy youtuber lex fitness női elektromos borotvát ajánl. Mondjuk abban igaza volt, hogy a gyanta mellre nem a tuti, pláne ha nagyon szőrős az ember. Na azért áprilistól én is lekapatom hátha nyárra már könnyebb lesz. -
Cassidey
senior tag
válasz
csababarca #74769 üzenetére
-
csababarca
őstag
hasazásra milyen gyakorlatot ajánlotok?
Vannak ezek a 8-12 perces tube videók, azok elegendőek? vagy hagyjam a francba,és csak felülésezzek? -
-
Buster17
addikt
válasz
FIREBLADE78 #74760 üzenetére
Olcsóbb ha saját magamnak csinálom. Meg nem csak ott kell ..
-
Buster17
addikt
Ti hol és milyen gyantát vesztek a tökéletes melletek szörtelenítéséhez?
-
Woodslave
félisten
voltam atta. Leszámítva, hogy a skull crusher-ből sikerült ball crushert csinálnom, olyan ügyesen próbáltam megfogni a rudat, hogy a golyómat visszatolta a hasamba
-
Dani82
senior tag
válasz
Dicker #74753 üzenetére
Ilyen Yohimbet en is rendelnék, bb.com-ról.
Ez jó lehet?
Ez ha megjön nem kukázzák ki a határon, hogy ez tiltólistás cucc?Ja most olvastam Cassideyt, hogy meg se lehet rendelni. Fakk. Kell egy amerikai ismeros
-
Cassidey
senior tag
válasz
Dicker #74753 üzenetére
Én fehérjeport akartam egyszer, de horror volt a szállítási díj, ilyeneket meg nem küldenek el, mint a jobb zsírégetők, meg yohimbe. Beállítod hol vagy, és onnantól nem elérhető, vagy ha véletlenül megjelenik, nem engedi betenni a kosárba. Nem baj, nyilván nem ezen fog múlni.
-
Dicker
őstag
válasz
Cassidey #74752 üzenetére
Nyugodtan rendelhetsz is onnan, ugyanannyi, mint a belföldi futár, sőt a postánál olcsóbb.
"Hátránya", hogy kell neki 10 nap mire megjön, és nem érdemes túlmenni a levélméreten, mert nőne a szállítási költség, de ezt úgyis jelzi.
Cserébe biztos eredeti, extra ajándékokra is van remény, és alapból van komoly akció mindig, nem shopbuilder féle vásárolsz 60 ezerért kapsz egy 900 grammos fehérjét. Inkább olyan 2 db 1 áráért jellemző, meg 50% leárazások, esetleg 1 termék mellé egy másik terméket küldenek, nem mintát.
Utoljára én vettem 3 kreatint, aztán küldtek 6-ot.Aztán még a potenciádat is növeli a végén, lényeges.
-
Cassidey
senior tag
válasz
Dicker #74751 üzenetére
Jah, pont erre a kettőre kerestem rá, teljesen belelkesedtem, hogy milyen jól letakarítja majd a beragadt franctudjamármilyen típusú zsírt is, erre jött az arcul csapás.
Ezt mondjuk nem tudtam, hogy asztmások ilyen jól jártak.Tényleg, bb.com tele van yohimbe-val, az amcsik szálkásodnak helyettünk is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Politika
- Subaru topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- iPhone topik
- NBA és kosárlabda topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
Állásajánlatok