Hirdetés
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Peddy789 #70320 üzenetére
Az a bodybuldingbolt.hu vagy vmi ilyesmi? Ahol minden olcsóbb, mint máshol? Én nem bíznék bennük, a cuccaik jobb esetben lopottak, de lehet, hogy simán csak hamisítottak. Már régen jártam arra, de mnidig vmi csaj volt bent, akinek fogalma sem volt semmiről, hogy mit árul. Az egész készletük ki volt rakva a polcra, nem volt folyamatos utánpótlás. Mindig egy külföldi angy beszerző körút után töltötték fel a polcokat és mnidig az volt, amit sikerült vaalhogy szerezniük. Mondom, vagy lopott cuccokkal üzletelnek, vagy egyenesen hamisítványokkal. A tápkieg hamisításnak nagy üzlete van itt Európában. Pl. Lengyelországban nagyban gyártják a hamisítványokat és onnan árasztják el ezt a régiót is.
Nézd meg ezt: MP Combat
Én ezt egy hete egy megbízható tápkieg boltból, ami külföldi termékekkel foglalkozik, 32-ért vettem akciósan. Amúgy 38. Szted kevesebb, mint 25-ért mit kapsz ezen a néven? Egy kis ipari fehérjét lehet, hogy beízesítettek[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- Google Pixel topik
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest