Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Rap, Hip-hop 90'
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Metallica M72 World Tour 2026 június 11 - 13. Budapest
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Peddy789 #70320 üzenetére
Az a bodybuldingbolt.hu vagy vmi ilyesmi? Ahol minden olcsóbb, mint máshol? Én nem bíznék bennük, a cuccaik jobb esetben lopottak, de lehet, hogy simán csak hamisítottak. Már régen jártam arra, de mnidig vmi csaj volt bent, akinek fogalma sem volt semmiről, hogy mit árul. Az egész készletük ki volt rakva a polcra, nem volt folyamatos utánpótlás. Mindig egy külföldi angy beszerző körút után töltötték fel a polcokat és mnidig az volt, amit sikerült vaalhogy szerezniük. Mondom, vagy lopott cuccokkal üzletelnek, vagy egyenesen hamisítványokkal. A tápkieg hamisításnak nagy üzlete van itt Európában. Pl. Lengyelországban nagyban gyártják a hamisítványokat és onnan árasztják el ezt a régiót is.
Nézd meg ezt: MP Combat
Én ezt egy hete egy megbízható tápkieg boltból, ami külföldi termékekkel foglalkozik, 32-ért vettem akciósan. Amúgy 38. Szted kevesebb, mint 25-ért mit kapsz ezen a néven? Egy kis ipari fehérjét lehet, hogy beízesítettek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest