Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#69827) HussarF válasza FIREBLADE78 (#69815) üzenetére


HussarF
addikt

Aki nem tisztán eszik (sőt még úgy is keveset), az nem is fogja érteni. Ez a jelenség csak szigorúbb étrend mellett jöhet elő.

(#69817) Woodslave
Jártam régebben dietetikushoz, ő tanította ezeket, de majd keresek a Nők lapjában valamit ami alátámasztja :D

(#69819) deniro2
Nem vagyok biológus, se dietetikus, de sztem nem csak attól lesz alacsony GI-s, hogy a cukor véráramba jutását gátolja, hanem hogy eleve nehezebben is alakul át az összetett szénhidrát cukorrá benne, mert azoktól az említett plusz anyagoktól az emésztőnedvek és nehezebben férnek hozzá.

Igazából a dietetikus azt magyarázta, hogy ő azt ajánlja, hogy ne egyen az ember nagy mennyiségben olyan kajákat, aminek nagyon eltér a GI-je. Pl. a húst ezért nem rizzsel vagy kenyérrel ajánlja, hanem hüvelyesekkel (lencse, sárgaborsó, bab stb.). Azért tapasztalatom szerint ez nem egy olyan vészes dolog, ha rendesen tartasz egy testépítő étrendet, mert akkor sokszor eszel kisebb adagot, ugye ez a kaja-kóma dolog meg nagyobb bezabálásoknál jön. De pl. azóta nem fehér rizset eszek a húshoz (aminek ugye 90 feletti a GI-je), hanem csak barnát (kb 70-es GI-vel).

(#69825) FIREBLADE78
Az. Régen még nekem is simán ment, de már itt vagyok 25 évesen, az én koromban már minden nap ajándék. Múltkor Tinderen összeszedtem egy csajt. Átjött, majd a 2. után, hogy ne maradjak szégyenben, már ki kellett kéredzkednem a wc-be "pisilni", hogy ott gyorsan elrágjak egy fél szem kamagrát. Nem úgy van ez már mint a fiataloknál :DDD

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.