Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Radnix
senior tag
válasz Mikuland #67381 üzenetére
Ezt a fostalicska indavideót ne erőltessük már, amikor rá akarok menni a csajos videóra a suggested résznél, nem engedi, és kénytelen vagyok nyitni egy új ablakot youtubera, hogy rákereshessek....
Hogy nektek ne kelljen, itt a link: https://www.youtube.com/watch?v=OGgrluZihNc&list=UUDnVDUS_u0OP3P2KtZx_wsg
Egyébként nagyon jó lenne, ha lenne itthon is ilyen komoly nagy kültéri terem!
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz BÁ Nutrition #67392 üzenetére
nem a hasznosságra írtam amit írtam, az egyik ágazatnak sincs hanem hogy egy erős test az a törzsnél kezdődik, nem a bicepsznél meg a csuklyánál.
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Mikuland
tag
És ezek a " hawaii " gatyós csákók? Rendesen kivannak pengésítve, vagy csak a barnító, meg a gatyó teszi?
mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Mikuland
tag
Mi jaz a TZS?
Teskós zsacskó?De Bá! Ott kint nincs bariközt, ott funkcik közt van, meg vodkák közt.
[ Szerkesztve ]
mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Zola007 #67383 üzenetére
mondjuk ez pont annyira funkcionalis izom mint a gyuros, mert hetkoznap pont nem maszkal a fara senki hogy kielje magat. azert eleg reg volt mar hogy lejottunk onnan..
ill az osszes szabad sulyos gyakorlatnak az a lenyege hogy a leheto legkisebbre le kell csokkenteni a testsulyod es akkor el bohockodhatsz konnyeden. 8 eves kisgyerekek is megcsinaljak ugyanezt mint anatolij bacsi..
persze annal jobb mintha a baratok koztet lesne a tvbenyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
mocsanisi
senior tag
Tehát itt mindenki TZS-je 10-11%. És ezt el is hiszitek?
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
Zola007
veterán
válasz d3tox1c #67384 üzenetére
akkor szedesd le.
bőrgyógyászat, beutaló se kell, leveszik ambulánsanMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
d3tox1c
senior tag
Sziasztok.
Van kozuletek itt valakinek lipomaja(zsircsomo)? Nekem van egy par, szerencsere nem arcon,inkabb alkaron, combon, de b@xottul gyulolom :'( -
Zola007
veterán
válasz Mikuland #67381 üzenetére
erről beszélt mindig kolosanyi
egy erős törzs és átlagember formával is meg tudsz csinálni olyan gyakorlatokat, amikbe sok "egynyáronkib.sztammagat" suhancnak beletörik a bicskájaMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Mikuland
tag
-
-
-
Dani82
senior tag
Az a baj h labazni itt lehet a.legjobban. kurva jok a panatta gepek, de ez a rakas gyoker.... csuromma izzadva sulyokat.otthagyva... masik paraszt bejon az edzos reszbe a kibaszott brokkolistonhalas kurvaanyjaval amikor a seggeden at veszed guggolas utan a levegot feludules ezt szagolni.
asszem tobbet nem jovok ide -
Dani82
senior tag
Komolyan ebbe a cutler goldba.csak munkanelkuliek, vallalkozok, eltartott wannabe.fitnesskurvak jarnak? Delutan 2kor annyian vannak, hogy a vilagon ennyi ember nincs osszesen....
-
Nightmare
senior tag
-
deniro2
senior tag
A Zedző, a Látnok meg a Rémálom megölték a topikot...
-
Nightmare
senior tag
A téma?
Tudom, hogy Veled lehet hasonlókról elmélkedni.
Pl lehet-e a túrós tésztától fejlődni? Vagy a spagettitől sajttal, vagy a lencsés rizstől?
De a hormonok is érdkelnek, a kajáról már elég sokmindent tudok, lassan át fogom a gyakorlatba ültetni.[ Szerkesztve ]
-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar
-
nuke7
veterán
-
Nightmare
senior tag
válasz hunoxo #67351 üzenetére
Akkor sem ingerkedni akartam. Csupán másról beszélgetni, mint arról, hogy milyen fehérjét vegyek.
De itt már feljött többször a böjt, inzulin, növekedési hormon, kortizol, adrenalin, noradrenalin, glukagon...éjszakai pisálás. stb. Ezekről lehetne mit, mert van. Hogy mit miért csinál a szervezet. Engem érdekel, sokkal jobban, mint a fejenállós, tökmegszorítós izolációs gyakorlatok.
-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar
-
brownus
veterán
(nemtom miből van, igaz-e, de vicces gif)
-
Nightmare
senior tag
válasz Woodslave #67349 üzenetére
Na látod, ebben igazad van.
De a kivétel erősíti a szabályt.
(#67348) hunoxo: rendben. Erre most mit írjak? Ne provokálj...
Ami volt volt, elmúlt. Megérve, kicsit komolyabban, nagyobb tudással jöttem vissza. Ami számomra fontosabb, kinőttem a sárga kapszulából/oldalból.[ Szerkesztve ]
-
Nightmare
senior tag
-
Eagl3
veterán
-
Xantor
tag
Nem tudja esetleg valaki, hogy lesz-e online közvetítés a Superbody-ról?
A józan ész olyan ritka manapság, hogy lassan a "szuper erő" kategóriájába sorolható...
-
shteer
titán
szerintem jónak tűnik..
-
Nightmare
senior tag
Úgy látom senkinek sem hiányoztam.
-
corres78
tag
válasz Zola007 #67325 üzenetére
Munkám engem is faluhoz köt, bár inkább gépesített formában. Nekem is lát elég sűrűn a kezem gázolajat, olajat, festéket, nitrohigítót, vegyszert, szerszámokat szereléskor, van fahordás/hasogatás/kézi fűrészelés is néha, meg fűnyírás, de minden este rászánok 5 percet és bő vízzel megtisztogatom a kezem és alaposan bekrémezem. A bütyköket, meg a köröm körüli bőrleválásokat körömcsipesszel levagdosom, majd krémezés. A kesztyűt én sem tűröm meg a kezemen, csak feltart a melóban.
Érdekesség még, hogy mielőtt elkezdtem újra edzeni, szinte minden körmömön (de csak a kezemen) volt 1 vagy 2 fehér pötty, persze fényes volt mindegyik, de hülyén nézett ki. Aztán a 3. hónapban eltűnt (lenőtt) mind és azóta se jöttek vissza. -
Zola007
veterán
válasz Woodslave #67323 üzenetére
ha anyai ágról jön, akkor 2 esélyes
mert nagyapámat 78 évesen ősz hajszál nélkül temették el, nagyim viszont nő létére már 45 évesen full ősz volt. Haja mindkettejüknek hibátlan volt öregkorára is.Mondjuk mondta már a fodrászom, hogy ne bánjam ha elkezdek őszülni, mert nekem qrva fog állni, olyan igazi Dzsordzsklúnisan
(#67324) corres78: na nekem ilyen "gondom" nincs, elintézte a körmöm a falusi meló. Fiatalabbnak gondolnak az arcom alapján, a kezem meg tiszta sebhely, a tenyerem meg ráncos mint 50 évesé... Megkaptam már nő ismerőstől, hogy olyan mintha a kettő nem egy emberhez tartozna.
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
corres78
tag
válasz Zola007 #67317 üzenetére
Igenis mérnökúr!
Woodslave: Utálnak is a nők Nyáron 81 kilósan poénból a barátnőm előtt felvettem a rövidnadrágját (vászon) és be is tudtam gombolni, persze a golyóim nem örültek. (Barátnőm 167 cm, derék 66 cm, 54 kiló, sportos.) A körmeimért meg egyenesen gyűlölnek. Múltkor aszongya az egyik csaj: Te lakkozod a körmeid? Mondom igen, persze.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz shteer #67320 üzenetére
Én remélem nem öröklöm apai ágról. Ő és testvére is már kopaszodott és őszült 35 körül.
(#67319) BÁ Nutrition: ja, akkor csak 2 hétre hazajöttél?
-
Zola007
veterán
válasz corres78 #67315 üzenetére
Ne kerekíts vazze!
úgy írd be, ahogy mérted: 754,57 és 1294,83 mmMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Woodslave #67314 üzenetére
Szerintem nem gáz
Előző lakótársamnak 22 évesen is ennyi haja volt (vagy még ennyi se), na az már gázBÁ Nutrition: nem azt mondtad, hogy Angliában dolgozol?
-
corres78
tag
Fogyj derékból 5 centit és meg is vagy.
Nekem most 75,5 cm derékkal 129,5 cm vállkerületem van.(#67313) BÁ Nutrition: Nem fognak cigánynak nézni, hidd el. Amúgy vannak olyan cigányok, akiknek olyan fehér a bőre, mint neked, mégis látszik rajtuk.
125 kiló az komoly. Mekkora is vagy? 195?[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz BÁ Nutrition #67313 üzenetére
le kell borotválni, nem fog megszólni senki ne félj
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Woodslave #67310 üzenetére
már gondolkodok vmi hajbeültetésen
corres: ez így 125 kiló, felesleg van bőven, de nem vagyok testépítő, csak gyúrós. szeretek nagy súllyal dolgozni szal komolyabb diéta biztos nem lesz. meg szoli se. még cigánynak néznének
a páros bicepsz azért elég meggyőző, de olyat nem tudok lőni szelfibe, haverom pont egy hete mesélte
h öreganyjának hozott elő
-miért a szomszéd Laci is jár gyúrni?
-persze
-háát.. meg nem mondtam volna[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Woodslave
félisten
válasz BÁ Nutrition #67305 üzenetére
kemény Azért kezd elhagyni a hajad rendesen
mondjuk tüzetesen nem tudom megnézni, mert a kolléga pont rálát a monitorra és annyi testépítő képét nézem a fórumokban hogy már tuti azt gondolja buzi vagyok
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
corres78
tag
válasz BÁ Nutrition #67308 üzenetére
A korábbi képeidből nem jött le ez a forma.
ljk: 16-17 % körül (felsőtest alapján). Neked a legutóbbi képed alapján 12% körül.A srác God mellett kb. 9% és ha 180 magas, akkor kb. 73 kilóra saccolom. Physique-ra 77-78 kiló lenne a jó neki szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
corres78
tag
-
Ijk
nagyúr
válasz God Vazzeg #67275 üzenetére
Általában a kategóriát nézik le mivel hoznak egy jó formát, de koxszal.
A képen lévő srác nyilvánvalóan naturál, persze még ezen a szinten is fejlődhet de csodák nem történnek. Ami itt a topikban izmosnak tartott szint az kox nélkül elérhetetlen, legfeljebb 0,001%-nak 10 éves edzésmúlttal, jó genetikával, teljesen testépítő életmóddal./人◕ ‿‿ ◕人\
-
deniro2
senior tag
válasz God Vazzeg #67289 üzenetére
Ez a srác kb 180 magas
Te állsz sámlin, vagy ő gödörben?
[ Szerkesztve ]
-
Nightmare
senior tag
válasz Woodslave #67300 üzenetére
Azt már feltalálták előttem, tudod a sötét oldal.
Amúgy jó nyomon jársz, nem adtam fel. Éppen diétában vagyok, ha kicsit elgondolkodsz, mingyá' tudod is milyet csinálok. Hacsak a kor nem szól mégiscsak közbe...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok