Hirdetés
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
venge
aktív tag
válasz Radnix #37879 üzenetére
Radnix:Csodlkozom, hogy nem láttál, mert én voltam egyedül piros kockás ingben, meg ketten voltunk, akik komoly felszereléssel fotóztak! Én figyeltelek téged, láttam is egy-két frufrus gyereket, de nem voltam biztos a dolgomban, így nem mertem megszólítani!
Mi elhoztunk egy bronzot, két ezüstöt, egy aranyat és egy gyémántot. Joe barátom (a punk gyerek) hozta a gyémántot, na, az harc volt a javából! Felkészülésnél, az edzőteremben már megy ugye a számolgatás, hogy jönnek össze a fokozatok.
Öt gyakorlat volt, Joenak a negyedik a fekvenyomás. 135kilóval tolta, de a tizenkettedik ismétlés rajta maradt! Felállt csapkolódott, kiabált, hogy elúszott a gyémánt! Elkezdtünk számolgatni, 5811 kilónál tartott, kijött, hogyha 90 kiló helyett 100 kilóval csinálja a mellről nyomást 12-szer, akkor meglesz a gyémánt. Viszont, ha nem sikerül neki nyolcszor, akkor, csak ezüst lesz! Mocskosul szurkoltunk neki és sikerült!wertigo1984: igen!!!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest