Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
troller
senior tag
válasz
enginev3.0 #37348 üzenetére
-
_NCT
addikt
válasz
enginev3.0 #37348 üzenetére
Sosem fogsz ferde padon annyival nyomni maxon szériában mint egyenesen
Legalábbis én még nem láttam olyan embert.....
-
enginev3.0
félisten
Az a baj, hogy fekve 80kg-mal nyomok, ferdepadon pedig 40-be
vagy 50-be...
Régi teremben nem volt döntött pad, és elhanyagoltam, most pedig 3 hónapja új terembe járok, és most kezdtem neki, de elég szörnyű látvány sajnos a lemaradás(#37346) troller @ Ezt fogalmam sincs hogy kell elképzelni
-
troller
senior tag
válasz
enginev3.0 #37342 üzenetére
-
Tulku
veterán
válasz
Nekem is a döntött padon egy és kétkezes gyakorlatok a favoritjaim...sajnos most nem akar úgy jönni a felső mell mint egykoron (két hetes kép: harold hidegen...hát ennél nagyságrendekkel jobb volt a felső mell sajnos) de majd csak elindul...időm van, még gondolom 20-30 évet élek majd
Viccet félretéve; kétkezes rúddal, egykezes súllyal nyomás ferde padon és tárogatás ferde padon...ezek a favoritjaim, ezeket variálom edzésről edzésre.
Kétkezessel most 140 kg 6 ismétlés, egykezessel 50 kg sok ismétlés (nincs nagyobb súly a Johnny-ban) és tárogatásnál 40-45 kg 6-8 ismétlés..és persze rögtön utána visszaveszem és csökkentett súllyal ami belefér...próbáld ki!De egyszerre csak egy gyakorlatot, ki ne égesd!
-
Ijk
nagyúr
válasz
Tömeget kell rakni mellre és kész. Genetikától is függ hogy kerekedik.
-
enginev3.0
félisten
Tső amatőrök
Döntött pados fekvenyomáson kívül mivel lehet még felső mellre edzeni? Sajnos régen eléggé elhanyagoltam ezt a területet, most meg fogom a fejem miatta
-
-
Laci.M
senior tag
válasz
Coccolino_O #37338 üzenetére
Persze teljes mértékben egyet értek veled. Én is csak azért használom most, mivel ezzel is rásegítek a kreatin kúrára. Így két legyet csapok egyszerre. Nem is nagyon szoktam megérezni őket amúgy se, most se robbanok szét tőle. -> cserébe semmi mellékhatásom sincs.
Az elmúlt 7 évben kb 4 alkalommal használtam edzés előttit, javarész promóba kaptam, vagy csak kipróbáltam egy-egy újdonságot, de nem voltam soha elájulva tőle. Szerintem ez nem valami sok -
Coccolino_O
őstag
válasz
Laci.M #37337 üzenetére
A legolcsóbb az, ha nem kell edzés előtti pörgető az edzéshez. Másrészt (most nem fogok senkinek sem újdonságot mondani), minden csoda hét napig tart, majd a tápkiegben lévő mennyiséghez is idővel hozzászokik a szervezet, aztán már nem fog a delikvens érezni semmit. Nekem nem fáj, mindenki arra költi a pénzét, amire akarja.
-
Laci.M
senior tag
válasz
Coccolino_O #37330 üzenetére
Egy adag Pow3rd 112Ft-ra jön ki. Akkor melyik is az olcsóbb? Ilyen kobra, meg hasonló energiaitalokkal van párban, cserébe ebben van 3g kreatin is, illetve ez használ is. Én energiaitalt még soha meg se éreztem pl. Arról is beszélhetnénk, hogy melyik a károsabb energiaital, vagy ezek.
Tudom, neked se jönnek be az energiaitalok (fuj-fuj), de a kávénál is hasonló a helyzet, annyi az egész, hogy az kevésbé káros (normális kereteken belül, mivel edzés előttiből max 3-4 egy héten, kávéból meg van aki függő, és naponta literszámba önti magába)
-
törölt tag
válasz
wertigo1984 #37320 üzenetére
Nekem most fogyott el egy dobozzal, de alig éreztem tőle valamit. Inkább Assault vagy War Machine.
#37328 Dani82: Próbáltam, de szerintem egy sima guaranánál nem jobb.
-
_NCT
addikt
válasz
Coccolino_O #37330 üzenetére
True story. Talán még ha valaki zsírt akar égetni, diétázik, akkor tudom javasolni a Pow3rd!-et, a benne lévő zsírégetőtől szakadt rólam a víz és pár óráig a testhőmérsékletem is felvitte (zuhanyzás után is izzadtam még 30 percig).
Szóval jó cucc az, csak én nekem már túl erős volt a benne lévő stimulánsok miatt.
-
_NCT
addikt
válasz
wertigo1984 #37322 üzenetére
Ha a koffeinhez nincs annyira hozzászokva, akkor csínján bánjon vele, mert nekem volt hogy 3kor toltam be, de még este 9kor sem tudtam aludni. Ezzel számoljon.
Illetve előfordulhat szomjúságérzet a használata után, enyhe fejfájás stb... Nekem ezek voltak, ritkán használtam csak, bár sztem baromság minden edzés előtt betolni, mert hozzászokik a szervezeted és 2 hét után már semmit sem használ majd.
-
Dani82
senior tag
válasz
nepszter1 #37327 üzenetére
War machine adja, bar nekem 5 edzésből 3x olyan fejfájást okoz, hogy 2 percig ülnöm kell és nyomni vissza a szegolyóm.... alig várom hogy elfogyjon....
Mental Focus nevu cuccot vagy hasonlot valaki esetleg probalt? Tehat nem ilyen NO fokozo szuperenergiamenedzselőszuperanabolika, hanem direkt ilyen szellemi kapacitás fokozó?
-
nepszter1
addikt
válasz
wertigo1984 #37326 üzenetére
nekem sajnos nagyon kevés edzés előtti vált be nem tudom hogy miért hot blood csak a koffein pörget aludni pedig nem bírok tőle , a régi No xplode és a jó öreg jack3d volt a legjobb most pedig keresek magamnak egy jót az assultot lehet bepróbálom jókat írnak róla
igazából a jack3d utódját keresem
-
Laci.M
senior tag
válasz
Semmi durva anyag nincs bennem de nekem bevált. Nem nyomok miatta kétszer annyit, illetve nem is hosszabbodtak meg az edzéseim, de mégis úgy veszem észre, hogy az izomlázaim erősebbek ha használom. Ez azért jelenthet valamit! Az ára nem vészes, így én csak ajánlani tudom.
-
gooool
őstag
válasz
wertigo1984 #37322 üzenetére
Nem tudom én a körtéstől nem akarok hányni, sőt meglepően jó az íze és szédülni sem szoktam, pedig a koffeinre eléggé érzékeny a szervezetem, hamar felpörgök tőle.
Én azt mondom egy próbát megér, talán nem egy Assault, de amit ígért, azt nálam speciel hozza is. -
nepszter1
addikt
válasz
én szinte alig éreztem tőle valamit
-
gooool
őstag
válasz
Én egy ideje használom edzések előtt, nekem bevált. Nem az a szét akarok kapni mindent annyira vadállat leszek tőle fajta, de a másfél órát teljes erőbedobással végig tudom tolni, fáradtságérzetet kitolja és jobb a mentális fókusz is, még 7-8 órás nap után is.
-
wertigo1984
őstag
Valakinek van tapasztalata a Pow3rd-vel kapcsolatban?
-
deniro2
senior tag
Sok divatbuzi vagytok te...
Én csak fekete fruit vagy sol's pólót hordok (cirka 30db figyel a szekrényben) , hidegebb időben szürke hosszú ujjúval. Ezen kívül van még 4db sabbath és maiden mintás -fekete- pólóm, meg 1 rövid- és 1 hosszú ujjú ingem az "elegánsabb" helyekre, aztán over...
-
_NCT
addikt
válasz
nepszter1 #37316 üzenetére
Én a nem gyúrós dolgaimat is innen rendelem.... Utcára póló stb....
Van az Aréna Plázában is, csak ugye rátolják a saját kis hasznukat, s úgy már nem éri meg ott vásárolni. 2500Huf-ért elhozzák neked Magyarisztánba, kapsz egy DHL-es tracking linket ahol nyomon tudod követni, épp hol jár a csomagod. Nagyon megbízhatóak.
Eddig 4x 5x rendeltem tőlük, 1x volt problémám, egy pólót valamiért nem engedtek be az országba, reklamáltam, pár napon belül visszakaptam a póló árát.
-
nepszter1
addikt
válasz
littlelion21 #37314 üzenetére
ajánlom a sportsdirect többen összefogtok már meg is éri relatíve olcsó cuccok vannak
-
littlelion21
addikt
Ha már így szóba került az öltözködés; normális hót' egyszerű és relatíve olcsó gyúrós trikót+nadrágot honnan tudok online rendelni?
Hihetetlen, de az egész kib@szott városban NINCS sem trikó, sem rövid gatya. -
_NCT
addikt
válasz
nepszter1 #37312 üzenetére
Csőbuzi az olyan.... Én is láttam már hasonló tagokat, rózsaszín ing kigombolva felül vagy 3 gomb, forrónadrág!!!! (nem vicc Siófokon nyáron simán találni ilyeneket) ,napszemüveg meg nyakában ilyen buzi lánc.... Sok állatot találni...
Én amúgy New Yorker-be, C&A-ba, H&M-be szoktam szétnézni, de kb mind1ik ugyanolyan.... Drágák és nem jobbak mint az Asia Centerben....
Mind1, megnézem ezt a Pain & Gain nevezetűt, hátha jó lesz....
-
válasz
Dani82 #36996 üzenetére
Tarts 1 vagy több hét pihenőt, újrakezdéskor mindent visszavenni.
Nekem is előfordul néha hasonló, van hogy kimarad egy hónap, igaz ebben besegít a melóm is
De legalább oda is kell az erőm, így nem tartok attól hogy összeesek, de kihagyás után a súlynak a konditeremben mindenképp csökkennie kell.A lábamat elég jól kihasználom mindig a melóm során, most 3hónap edzésszünet után kezdtem el edzeni: 60, majd 80% súllyal, úgy odalöktem neki csütörtökön, hogy még most is fáj a combom
.
Keddre remélhetőleg kiheveri, mert még többet szánok neki -
_NCT
addikt
ITt senki sem vásárol boltból?
Mindenki varratja a ruhát? Jóvilágvan....
-
Radnix
senior tag
Ti hol vesztek inget magatoknak? Egyszerűen nem találok normálisat, a tailored fit ingek sem jók...
Ami ugye mellnél, vállnál jó, az olyan mintha egy túlméretezett zsákban lenne a törzsem melltől lefele
Pólók azok legalább jók, azok nyúlnak.
Slim fit nadrágok még épp jók, bár párosával nem szabad vennem a lépcsőfokokat
Sajnos minden ruhát dagadtakra, vagy fogpiszkálókra terveztek, valaki lefedhetné a gyúrósok ruházati piaci rését
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest