Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- A KOReader ebook olvasó program
- Trump vagy Harris
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Ben-
veterán
válasz gagyilovag #127087 üzenetére
„Weider enciklopédia”
Angel segít!
-
őstag
válasz gagyilovag #127139 üzenetére
Ha van elég hely a gép mögött (nyilván van ) akkor jó megoldás ez is. Ha még most veszel tárcsát azt is megcsinálhatod hogy egy-két fajtát veszel csak és több bekötési ponttal el tudod érni hogy pl. a 10kilós tárcsa úgy viselkedjen mint egy 15-20kilós.
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
őstag
válasz gagyilovag #127147 üzenetére
Úgy látom Szabolcsban divat lemaszekolni a kondigépeket
Egyébként ja, a csúszás elég problémás tud lenni. Nekem a lábgép viszont nem nagyon enged más megoldást. Sokáig úgy volt hogy adott méretű cső, arra passzos PVC, amin csúszkálhat kénye kedvére a lapsúly. Azonban a napokban találtam egy lehetőséget ami szinte a gyári megoldásokkal azonos. Ezeken mehet a súly úgy ahogy a félmilliós gépeken
A smith gép és lábtoló tuti hogy egy pár 30 és 60mm munkahenger szárt fog tartalmazni (ha nem száll el az ára), a lábgép az függőben mivel kvázi nincs oldalirányú terhelés oda a sima cső is elég lehet, max nem csillog a PVC miatt
-
őstag
válasz gagyilovag #127150 üzenetére
Nem is tudom melyik módszer a jobb - nekem is van mód gyártásra, háznál ráadásul. Ha nem volna azt a lengőkaros gépet amit linkeltél sztem simán megvenném oszt jónapot. De így le kell gyártani mert csak olcsóbb
-
őstag
válasz gagyilovag #127155 üzenetére
A sima állvány egyszerű és rég kész lenne, nekem viszont olyan kell ami befogja és vezeti a rudat. Egy ehhez hasonló módon.
-
patex1983
őstag
-
Fandango
veterán
válasz gagyilovag #127450 üzenetére
Érdemes volt belenézni ebbe a videóban.
-
patex1983
őstag
-
Aventador91
őstag
válasz gagyilovag #127466 üzenetére
zsírégetésre szerintem legjobb az intervall futás, nem ez az ugribugri
de tökmindegy szinte mit csinálsz, a kajálás a legfontosabb
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz gagyilovag #127698 üzenetére
kb. qrvára semmi különbséget nem fogsz észrevenni ilyen bűvészkedésekkel... Ha ez nem teher akkor csináld ahogy olvastad, de ha csak emiatt akarnál szőlőcukros vizet inni evés előtt 34 és fél perccel akkor felejtsd el...
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
marked one94
őstag
válasz gagyilovag #127698 üzenetére
Én utoljára mikor kreatint szedtem csak 5 grammot beleöntöttem a számba meg egy kis vizet megforgattam a számba és kész. Edzés előtt 5gramm meg edzés után 5 gramm. Semmi gondom nem volt, azt a kis pluszt így is megadta ha egyáltalán adott de én ennek tudtam be.
You'll Never Walk Alone
-
BUZZLGHTYR
senior tag
válasz gagyilovag #127706 üzenetére
szerintem kurvára mind 1, hogy mikor szeded.. ha használ, ígyis-úgyis.. én össze vissza szedem és használ
-
Maximum1
őstag
Azért volt mellékhatása rendesen, mondhatni maradandó...
Bocs, de ez magas labda volt nagyon..... -
Woodslave
félisten
fejlődött a tudomány
-
aelod
veterán
Tegyél még egy ! jelet nincs belőle elég.
BZW tápkiegek esetében nem beszélhetünk kúráról. Az a másik tápkieg
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Zola007
veterán
Rám nem írtál, csak egy jelzőt, de magadat teljeskörűen minősítetted.
Minden lényeges információ a kreatin szedéséről benne volt a szarkazmus kellős közepén, de bizony némi intelligenciát igényel kihámozni.
Elnézést kérek, túlbecsültem ezt is a humoroddal egyetemben.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
aelod
veterán
válasz gagyilovag #127714 üzenetére
3 hónapos KÚRÁKAT JAVASOLTAK
Én ennyit csináltam vele,és szerintem szépen működött!Ha ez régen működött akkor most miért nem így csinálod?
-
Apollyon
Korrektor
válasz gagyilovag #127716 üzenetére
Szerintem a kúra felejtős, bár kinek mi jön be. Én konkrétan évek óta napi 2x5 g-ot viszek be, reggel és edzés után, vagy ha aznap nincs edzés akkor a délutáni kajához. Monohidrátról van szó.
A vízzel elkeverést feleslegesnek tartom, amúgy is íztelen. Beöntöm az arcomba, iszok rá vizet és kész.
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
addikt
válasz gagyilovag #127716 üzenetére
Tökmindegy hogyan csinálod, ha nem Weider, akkor b@szhatod
Ha viszont Weider, akkor elég csak ránézni és jönnek fel a kilók.[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz gagyilovag #127714 üzenetére
Jó meglátás, ezért lovaggá ütnének, ha már nem lennél az.
Én már csak viccelődni jöttem vissza a topikba, mert szakmázni nem érdemes, így legalább jól szórakozom
Aztán egyszer ezt is megunom.
Ha pedig másnak baja van velem azt attól még mindig csak az ő baja...[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz gagyilovag #127722 üzenetére
baszki, ne add már fel ilyen könnyen, mi lesz a napi programommal?
szépen beterveztem pedig:
1. reggeli
2. munka
3. beszólni fórumon
4. ebéd
5. kávé
6. beszólni fórumon
7. munka (meme-gyártás)
8. uzsonna
9. .gif meme linkelése a fórumra
10. munka
11. edzés
12. vacsora
13. beszólni a fórumon
14. alvás.
15. álmomban beszólni a fórumon[ Szerkesztve ]
-
LanyUs
senior tag
válasz gagyilovag #127718 üzenetére
aelod következtetése pedig helytálló. Ha valami bevált azon ne változtass. Én is sztároltam egy időszakban a kreatint, de közömbös vagyok a monochidrátra. Szart sem ért 2 kg. Tegyél fel kérdést személyedre szabottan a shop builderen és a tápkieg. szakértő válaszol Neked. Hasznosak a termékek alatti tanácsok és vélemények is.
Fórum: itt már évek óta sok a türelmetlen "szaki" Ne vedd magadra ha éppen "olyan" valaki, mert a stílus maga az ember . Azért az mindent elárul, hogy a többi topicban ez a jelenség nem igazán tapasztalható. Ez viszont abból a szempontból sajnálatos, hogy miért pont a gyúrósnál kell ez legyen? Sajnálom magát a sportot ilyen elutasító hsz-ekkel lejáratni és elvenni a kérdezők/kezdők/haladók kedvét. Viszont vannak nagyon segítőkészek is itt, Ő miattuk is kár ezért az egészért. Itt "imádják" a szokásostól eltérő újdonságokat, igazán nyitottak, segítenek, nem nézlek le és nem nyomják fel idegileg a többi fórumozót és fikázzák halálra ha esetleg nem a betanult tyúkszaros turmixot preferálja Jó hely ez, csak meg kell találni benne a szépséget -
Woodslave
félisten
válasz gagyilovag #127754 üzenetére
nem jó a link. ha a kreatin szedés akkor mindegy az nem érdekel, de ha a tagok fikázása akkor igen
[ Szerkesztve ]
-
LanyUs
senior tag
válasz gagyilovag #127754 üzenetére
Érdekel a link függetlenül attól, hogy nem használt a monochidrát. Nem csökkentette az izomlázam és nem nőtt a térfogat sem, totál semmit nem hozott. Edzőtársam viszont esküszik rá. Főleg az első 3 hónapos periódus. 2. már gyengébb hatással volt rá. Én szénhidrátos étkezés előtt 10 perccel 5g napi 6 alkalom feltöltés, majd fele adag tovább leírás alapján próbálkoztam.
Fél éve csak kocogok/futok/állóképesség növelése van porondon. Hamarosan újrakezdek max. heti 2 alkalommal. Vállsérülésem is helyre jött. A társam unszolására felemeltem az oldalemelést 11 kg-ra, mert bántotta az egót a kevesebb súly. Nagy hiba volt! Azonnal szabálytalan lett a gyakorlat és megfingattam az ízületet is Erre vigyázz! Nem másnak edzel, hanem magadnak... -
Zola007
veterán
válasz gagyilovag #127748 üzenetére
nem fenyeget szerencsére
asszongya' reggeli megvolt, beszólás megvolt, meme megvolt, munka megvolt, ebéd megvolt
Akkor első 9 pont ✔
mod: kávét nem ittam, máris pótlom, uzsonnára pedig már várom a fincsi zabpehely-rozspehely-búzapehely-kókusz-szőlőmagliszt-lenmag-mogyoró-mandula-dió-törökmogyoró-fahéj mixemet egy kis túróval[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz gagyilovag #127765 üzenetére
Ugyan, ne szerénykedj, ez az internet. Csak annyit hoztál simán, mint aelod? Miért nem egyből Kathi Béla? A f@szt, szerintem Phil Heath is csak azért tudott nyerni, mert nem álltál oda mellé
Csak hát biztos, ami biztos, meg kell kérdezni, hogy vajon kúrában kell-e tolni a kreatint, mert ha még ezt is tudnád, akkor Arnold legendáját is ledöntenéd(#127769) Zola007
Mert ér vagy 2000 forintot és már annyiért csak nem adhatják[ Szerkesztve ]
-
Fandango
veterán
válasz gagyilovag #127807 üzenetére
Zola szerintem nem ezért írta, de majd meglátjuk ha reagál.
Amit írsz azt ismerem, tudok róla. Lényegében hasonló elven csinálom, mert nincs 2 egyforma edzésem.
szerk.
Mire leírtam addigra meg is jött a válasz.
Köszönet a szakszerű válaszért![ Szerkesztve ]
-
Shingen
addikt
-
Angel2014
addikt
válasz gagyilovag #128080 üzenetére
1, : Az életkoromnak megfelelő pulzus 117 a zsírégetésre bőven elég a biciklizés is amit 50 perc alatt kreálok! Direkt nem viszem magasabbra!
2,: A biciklizést épp ezért váltogatom a futópaddal....de több okból is ideális, Pl: minden lábemeléssel égetem és erősítem az alsó hasat is...nagyon viszeres a lábam és több vizsgálaton nem találtak benne keringést..."azt mondják lehet idegi alapon érgörcs mert máskor meg van keringés " a legjobban a kerékpárt javasolták az orvosok hogy beindítsam a keringést benne.
Anyúnak 31 én akarnak ilyen műtétet csinálni [link] nagyon veszélyes...neki teljesen leállt a keringés egy szakaszon...
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
MATEO6600
őstag
válasz gagyilovag #128123 üzenetére
Evés közben, után... a lófaszt.
Javítsatok ki ha tévedek, de a kreatint 10-20 perccel érdemes szénhidrátot tartalmazó étkezés előtt az inzulinrezisztencia miatt, és bő folyadékkal kb fél liter vízzel.
-
S e t h
nagyúr
válasz gagyilovag #128608 üzenetére
Én akkorát xarok minden nap, amikor diétázom.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Angel2014
addikt
-
wertigo1984
őstag
válasz gagyilovag #128611 üzenetére
Angel mint egy jollakott napkozis vs 5 ev borton...
[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
aelod
veterán
válasz gagyilovag #128755 üzenetére
Még jó, hogy nem adok a véleményedre
-
aelod
veterán
válasz gagyilovag #128758 üzenetére
Majd megkereslek ha tanácsokra lesz szükségem
(#128757) patex1983
Hasprés fitballon, talajon. Hasprés gépen, lábemelések, harangozás csigás gépen, térd behúzás fit ballon vagy trx-en. Mindig változó.
(#128759) kk831228
Ja így született mi?
[ Szerkesztve ]
-
rwin5
őstag
válasz gagyilovag #129789 üzenetére
Mondjuk amúgy sem érdekel, hogy ki mennyivel edz, de csigán kevésbé mérvadó.
-
Jim-X
őstag
válasz gagyilovag #130535 üzenetére
Tul szeles "Wofie" hata, aztan megreccsen a bongeszo
A játék az nem játék!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Eredeti játékok OFF topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Synology NAS
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest