Hirdetés

2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8732) Stauffenberg


Stauffenberg
nagyúr

Remélem nem fog sokáig tartani a csonthártya gyulladásom. Holnap lesz egy hete, hogy futás közben éreztem a fájdalmat és a végén már csak hazagyalogolni tudtam. Az utána következő 2 napban csak erősödött, azóta fokozatosan múlik.

Most gyalog járok dolgozni (összesen 6 km), mert ez nagyon jól esik a lábamnak. Nem túl mozgalmas munkát végzek, akkor fokozódik a fájdalom ha sokáig nem mozgatom a lábam, de a gyaloglás kifejezetten jól esik, közben elmúlik.

Azért remélem még egy hét és elmúlik teljesen. Olvastam olyanokat, hogy szélsőségesebb esetben hónapokig is tarthat. Nekem azért annyira nem fáj, sőt alapesetben nem is érzem már, csak amikor kicsit szerencsétlenül lépek vagy fordítom a lábfejem.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.