Hirdetés

2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#26111) parandroid válasza inf3rno (#26107) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

"Legalább 5 évente azért érdemes megnézetni, hogy rendben vannak e a belső szerveid."

5 év alatt simán elvisz egy kevésbé agresszív megbetegedés is, ha későn veszed észre... :( Felénk 40 alatt kétévente, fölötte évente, és még több vizsgálattal kötelez az egészségbiztosító egy kivizsgálásra (általános vizsgálat, szemrevételezés, elbeszélgetés, vérvétel, vérnyomás, ekg a 40 alatti program, fölötte ultrahangos belső vizsgálatok is). Évente egy fogorvosi, illetve szemorvosi vizsgálatot is fizetnek (előbbihez fogmegtartó beavatkozások - pl. tömés, fogkőeltávolítás -, is ingyenesek, utóbbi esetében a szükséges szemüveghez is adnak támogatást).

Nem mellesleg épp csináltunk náluk egy online félmaratoni felkészítő tréninget (olyan volt, amilyen, de elvileg a frissen futni kezdőket készítette volna fel 12 hét alatt egy félmaratonra), illetve most éppen minden versenyen pecsétet gyűjtünk, km-enként jár egy pont, minden pontért 1 EUR-t (max 100-at) jóváírnak év végén - ha úgy veszem, szép tőlük, hogy kifizetnek nekem egy fasza futócipőt évente. :K nem csak futással megy a dolog persze, jóga-, és fitneszbérletet, meg mittudomén még miket is elfogadnak.

Na, szóval egészségtudatosság, illetve megfelelő orvosi kontroll tekintetében van még hova haladni, hogy beérje a gyorsnaszád a hanyatló nyugatot (tudom, cserébe itt nem lehet verni a gyereket, de valamit valamiért).

A vicces meg az, hogy épp, mielőtt ránéztem volna a fórumra, ezt a cikket futottam át.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.