Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20474) beltram válasza Alg (#20470) üzenetére


beltram
tag

Bennem még mindig kavarognak az érzések, összességében óriási élmény volt, nem hittem volna hogy bírni fogom "végig". Sajnos a track és a szalagozás sok helyen köszönő viszonyban sem voltak egymással, ami nappal nem okozott akkora gondot, de sötétben már nem volt annyira vicces.
Az utolsó előtti szakasznál 100km felett jártunk már, kb fél óra előnyünk volt, csak be kellett volna sétálni a célba. Én már eléggé kész voltam, de lement volna még ez a 8km, viszont a track bevitt egy villanypásztorral körbezárt karámhoz, gondolom ez a kapu nappal nyitva van, éjszaka pedig bezárják... Megkerülni nem sikerült, de rátaláltam egy szalagozásra, ami egy idő után elfogyott. Nem sikerült visszatalálnom a track-re, azt a döntést hoztuk, hogy inkább kiszállunk, nem rövidítünk. :)
Egy kicsit csalódás volt így a vége, de nagyon kicsi hiányérzet maradt bennünk, a legbosszantóbb hogy nagyon kevés hiányzott volna egy igazán jó versenyhez.
Nem tudom, hogy ezek után mennyien fognak nevezni a jövő évi versenyre, de nagyon össze kell kapniuk magukat a szervezőknek, én drukkolok nekik. :)

pace be with you

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.