Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20470) Alg válasza bandus (#20467) üzenetére


Alg
veterán

Én írok pár sort:

Reggel a rajtszám átvételekor, rajt előtt fél órával(!) tudtuk meg hogy változik a pálya, mert csak félig sikerült kiszalagozni (hogy hogyan arról később), ezért 60km-nél egyszerűen visszafordítják a mezőnyt ugyanazon az úton. Ezzel persze bukott a tervezett beosztás, illetve az utolsó 3 szakasz jóval nehezebb lett mint eredetileg.

Na mindegy, elindult az első emberünk, és hát vagy nem sikerült Csanyáéknak a szalagozás túl jól, vagy valakik beszedték a szalagokat, de többedmagával rendesen eltévedt, 1 órát bolyongott a második 10km-en. Itt jegyezném meg hogy a szervezők előtte külön kiírták hogy használjuk a GPSies appot mert ott a track és az jó lesz, csak ennek egy részét hazavágta a visszafordítás miatt változtatott 5. illetve 6. szakasz és hogy néhol a szalagozás köszönőviszonyban sem volt a track-el, illetve a track járhatatlan/lezárt útvonalon ment.

Ezután eltévedéssel annyira nem volt gondunk, a kevésbé tapasztalt csapattagunk szerencsére nagyjából tudta a tracket követni, Pola tapasztalt terepes bandus pedig vértesi ;] .

Végül este 10kor, az első sötétedés utáni szakasz után úgy döntöttünk hogy nem folytatjuk, innen még volt egy 30-35km, azaz olyan 5 óra legalább figyelembe véve a terepviszonyokat - ráadásul itt volt az a rész ahol a track lezárt útvonalon vezetett, a szalagozás meg eltűnt (beltram kolléga tud mesélni róla). Volt olyan aki inkább elindult kerülővel az aszfalt mellett, úgy legalább nem téved el...

Egyébként az útvonal gyönyörű volt, a terep sem túl gyilkos, én nagyon élveztem a szakaszomat.
Ja, a befutócsomag csapatonként egy 16 kilós bazaltkocka volt egy kis BalatonTrail táblával. :Y :DDD Ezt nem tudom hogy gondolták, meg mit lehet vele kezdeni, max befalazni a kerítésbe vagy nemtudom... :F az ötlet jó, mondjuk Rubik-kocka méretben.

Illetve a szervezőknek üzenem hogy legközelebb szánjanak rá pár napot és járják be rendesen az útvonalat, hogy ha a szalagot be is szedi valami vadbarom, legalább a track jó legyen.
Mert ez egy nagyon jó verseny lehet jövőre, ha sikerül kijavítani ezeket a szarvashibákat.

[ Szerkesztve ]

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.