Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atleticofan
tag
Sziasztok!
Franciaországból jövő cucc mennyi idő alatt érne be Magyarországra? Hasonló időintervallumban mint Pl Angliából? Gondolom Áfa nem terheli
-
fotosjani
aktív tag
Szia sagit.
Nem lesz gond.
Az eladó adta a visszaküldési lehetőséget, ami ugyan megegyezik az ebay szabályzatával
DE mivel az eladó csaló (erről az ebay is tud hiszen törölte az akciót az eladónak)
másképp fog dönteni az ebay ügyintézője (most még csak az eladóval vitázol).
A lényeg hogy a már megnyitott "Case"-t eszkalálni kell a vitát "Escalate Case"-re kell nyomni.
Itt már az eladóval ha akarnál sem tudsz közvetlenül levelezni, csak az ebay ügyintézőjén keresztül.
De előtte írd meg az eladónak hogy nem ésszerű visszapostázni a 30centes karkötőt.
Hogy lássa majd a tényállást az ebay ügyintézője (így gyorsabban döntenek majd a javadra) -
Ybron
senior tag
válasz atleticofan #28205 üzenetére
Jól gondolod, nem terheli.
Ja, kb annyi idő mint Angliából a szállítás. -
bzsolt99
tag
Hello!
Velem többször is eljátszották a kártya társaságnál tiltották a tranzakciót és ilyenkor kénytelen az eladó benyelni a dolgot.Esetleg nem lehetne ez opció ? Ahol olvastam van rá lehetőség tiltani a tranzakciót nem tudom nálunk lehetséges ilyen.
Hivatalosan "chargeback" a neve kérdés nálunk lehet e ilyet csinálni külföldön eléggé bevált dolog kártya lopások miatt szokták alkalmazni vagy jogosulatlan vásárlás miatt.Üdv
-
Yahoo
aktív tag
Sziasztok!
Elég érdekes problémába futottam ma délután. Nyitottam nemrégiben egy új ebay/paypal fiók párost, a 400Ft-os tranzakció általi visszaigazolás megtörtént.
Vásároltam egy memóriakáryát, minden rendben ment, paypalon keresztül meg is történt a tranzakció, de amint visszairányít az ebay oldalra ez a hibaüzenet fogad:
"Sorry, we could not complete your request at this time."
Megpróbáltam újra, ismét ez a szöveg.
Beléptem paypalra, látom, hogy mindkét alkalommal levonta az összeget. Azonban ebay-en továbbra sincs ott a vásárolt termékeim között.
Mi van ilyenkor? Miért nem jelenik meg ebayen a termék, amiért már kétszer is fizettem?Köszönöm!
-
Cyberpunk
félisten
Sziasztok pozitív pontot hogy tudok adni Ebay-en?
Hope was the right choice, and it always will be.
-
randras
veterán
-
peter889
őstag
Sziasztok! A legnagyobb eBay-es topicot keresem a PH-n. Jó helyen járok?
-
bul07
nagyúr
válasz peter889 #28223 üzenetére
Első hozzászólást tanulmányozd át rendesen szinte mindenre megtalálod a választ benne
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Palee1989
csendes tag
válasz randras #28219 üzenetére
Nekem a a napokban mákom volt. EMS-el rendeltem 20db kütyüt ami összértékben bőven vámhatár fölött van. A doboz mérete is kb 50*30*30cm volt és átjött a vámon VÁMMENTESEN... persze ez csak egy véletlen volt, régebben mikor hasonlót rendeltem mindig vámolták. Nem baj én örültem, hogy kb 20k zsebbe maradt!
Viszont már volt olyan is, hogy Ed Hardys iphone tokokat rendeltem, kaptam mindenféle vámos feljelentést, hogy ismeretlen tettes ellen feljelentés hamisítás ellen stb stb, nem lett belőle bajom, csak elvileg megsemmisítették a tokokat. elvileg...
-
bul07
nagyúr
Mindenki elkezdi valamikkor a fórumozást......
És írtam egy elég hosszú szöveget a nem segítőkész emberekről de még félreértés lett volna belőle így töröltem (ami nem neked szolt hanem általánosságban)( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
peter889
őstag
Kérdéssel fordulnék hozzátok, elnézést, ha milliószor ki lett már itt vesézve:
Vásárolni szeretnék úgy 6-10 ezer forint körüli értékben.
Néztem a Vám és ÁFA értékhatárokat: 45 EUR-ig Vám és ÁFA mentes, feltéve, ha ajándék küldemény, ellenszolgáltatás nélkül.Ha 22 és 45 EUR között van az érték, hogyan célszerű vásárolni?
Meg kell kérni az eladót, hogy tüntesse fel ajándékként? Vagy az a szokás, hogy eleve ajándékként tüntetik fel? -
peter889
őstag
És még 1 kérdés:
Hol lehet beállítani, hogy csak a "Top-rated seller"-ektől jelenítse meg a árukat?
(Régebben be tudtam állítani, de egy ideje eltűnt ez a beállítási lehetőség. )
Már van fiókom.(Köszönöm, előre is.)
[ Szerkesztve ]
-
matykooo
aktív tag
válasz peter889 #28229 üzenetére
Szia!
Ha ebayről rendelsz, 99%-ban mindenki gift-et húz be, tehát mint ajándék szerepel a dolog. Viszont ez nem számít mert akkor is 22 vagy 45 euró az értékhatár attól függően, hogy magánszemély vagy cégtől jön a küldeményed. A tapasztalat az, hogy míg ha nyugatról rendelsz értsd USA akkor az eladók pontosan ráírják az összeget a csomagodra és van benne számla is, míg keletről tehát Kína, Hong-Kong, Taiwan stb. csalnak az áru értékével tehát kevesebbet írnak rá mint a valós érték. Eu-n belül ugye nincs vám, tehát onnan bátran, illetve ami még fontos, hogy a postaköltséget is bele kell számolni a 22 vagy 45eurós határig! Viszont ez nem garancia arra, hogy nem fogják elkapni a vámon és éppen a tied felbontani, sok mindentől függ, mérettől, tömegtől, vagy csak a puszta véletlentől. Vannak negatív meg vannak pozitív példák is.
Saját magamból kiindulva régebben 2 tabletet rendeltem mindig egy csomagban, és mindig átjött a vámon pedig az eleve 120-125$ érték volt, és másnak is volt már ilyen... általában az apróságokkal nem igazán foglalkoznak, a nagyobb szemet kiszúró cuccokat pedig kiveszik/kivehetik, teljesen random a dolog.[ Szerkesztve ]
''a walesi srác aki legenda lett''
-
sagit
veterán
válasz fotosjani #28206 üzenetére
Szia
Köszi a segítséget, megpróbálkozom vele.
Közben ma is kaptam egy mailt:
"Hi sagit90,
The seller has asked eBay Customer Support to review this case and make a final decision.
We'll review the case details, such as messages sent in the Resolutions Center about this case and other emails sent through eBay between you and the seller. If we have questions, we'll get in touch with you. We'll get back to you within 72 hours.
You can view the details of this case in the Resolution Center."
Mi tegyek? Maradjak annál a tervnél amit írtál?
SZERK:
Közbe felléptem ebay-re és paypal-ra, úgy tűnik visszakaptam a pénzem, jól gondolom?
Képek:
[ Szerkesztve ]
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
törölt tag
Sziasztok!
Vissza kéne küldenem egy csomagot Kínába. Meg is kaptam a címet:
Address for returning:
Address: 5B1, 2nd Building, City Of Design
Tianman, Shenzhen, 518026, ChinaNa most ezt milyen sorrendben kell ráírnom a boritékra, külföldi címzés esetén mi a helyes sorrend?
Ajánlottan szeretném küldeni, külföldre más formanyomtatvány kell, vagy a sima "ajánlott cetli"?Valaki küldött már vissza csomagot, mik a tapasztalatok, mennyi idő míg odaér?
Köszönöm.
Üdv. -
törölt tag
válasz Winner_hun #28234 üzenetére
Köszi, és mennyi idő míg odaér elsőbbségivel?
-
dragonfx
veterán
20 napja vároma csomagot kínábol.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
sagit
veterán
válasz szilard28 #28238 üzenetére
Nemrég jött a mail:
"Hi sagit90,
Good news! We issued you a full refund of $21.99 on Jan 28, 2013. The refund includes the purchase price plus original shipping and has been credited to your PayPal account. Please log in to PayPal and view the History page if you don't see it in your PayPal balance.
Decision:
This case has been decided in your favor.Comments:
The item didn't match the seller's description. We're sorry you had a problem with your purchase, and we're issuing you a refund for this case."Szóval mákom volt és örülünk, köszi mindenkinek a helpet
Akartam is kérdezni hogy a pénzzel mi lesz. Nem adtam még el ebay-en, nem kellett még pénzt visszakapnom ezért nem is tudom mi lesz vele. A paypal számlámon nem tartok pénzt, midnig az otp-s számlámról vonják le. Tehát akkor pár nap és kapom vissza az OTP-s számlára? Az szuper lenne.
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
TaaT
nagyúr
Beszélgetek egy amerikai sráccal hogy autó alkatrészt cserélünk (neki Eu-s kell, nekem meg US)
Hogy bonyolítsam le hogy ne akarjanak megvámolni, utaljak vmi pénzt paypal-on az embernek hogy postával együtt 45euro alatt legyen biznyisz?
Give them hell Ukraine!
-
LÁZ
addikt
-
kisda
aktív tag
Üdv!
Veletek volt már ilyen?
Status Date Status Description
18-01-2013 INFORMATION RECEIVED
(This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)28-01-2013 Despatched to overseas (Country code: HU)
Csupán csak 10 napig ültek a csomagon,míg továbbküldték...Arról nem is beszélve,hogy fizetéstől az első regisztrálásig megint 8 nap... Aliexpress.
Magyar Posta oldalán nem követhető nyomon...érdekes. Nem lehet a dologban sumákság?
Még 21 napom van a 60-ból...[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest