- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Palee1989
csendes tag
válasz
randras #28219 üzenetére
Nekem a a napokban mákom volt. EMS-el rendeltem 20db kütyüt ami összértékben bőven vámhatár fölött van. A doboz mérete is kb 50*30*30cm volt és átjött a vámon VÁMMENTESEN... persze ez csak egy véletlen volt, régebben mikor hasonlót rendeltem mindig vámolták. Nem baj én örültem, hogy kb 20k zsebbe maradt!
Viszont már volt olyan is, hogy Ed Hardys iphone tokokat rendeltem, kaptam mindenféle vámos feljelentést, hogy ismeretlen tettes ellen feljelentés hamisítás ellen stb stb, nem lett belőle bajom, csak elvileg megsemmisítették a tokokat. elvileg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Hobby elektronika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megvált az Altera többségi tulajdonától az Intel
- Xbox Series X|S
- OLED TV topic
- Unlimited Power! Megnyitotta a Honor a 8000 mAh-s mobilok sorát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Külpolitika
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest