- Fórumok
- Gazdaság, jog
- eBay
- (kiemelt téma)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-04-03 22:44 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speederer
senior tag
-
szilard28
aktív tag
-
kaller1
veterán
-
Abysmal
aktív tag
-
RockHaRD
addikt
de ha szigorúan tilos ilyet eladni, akkor hogy engedi az ebay meghirdetni? Illetőleg hogy van teli az ebay gold sellerekkel? Csak 1 gold seller profilt néztem meg, és nem nehéz kiszámolni, hogy a játék megjelenése óta több millió (!!!) € bevétele van gold eladásból... ezeket miért engedi az ebay?

-
RockHaRD
addikt
de az nem létezik, hogy az ebay-paypal ilyen hülye lenne... megcsinálta velem a csávó, meg megcsinálta előttem valakivel, plussz utánam is ugyanezt. Nem tűnik fel senkinek, hogy átb.sz mindenkit?
Örökre megmarad az open case paypalon? mert két hónapja "beeing reviewed". Ebay pedig hogyha elfogadta, hogy ez az adásvétel nem történt meg, akkor miért akarja beszedni tőlem a fee-t? Amit persze kifizettem azonnal az eladás után, rá 1 hónapra mégis 1$ lett... -
Brianiac
aktív tag
-
törölt tag
-
albinolynx
senior tag
-
albinolynx
senior tag
-
albinolynx
senior tag
-
albinolynx
senior tag
-
WhiteWalker
nagyúr
-
Iomega
addikt
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet!

Megnézegetem, és mérlegelek, hogy feltegyem.
(#22488) moonguru:
"Meg gondolod magad és leszeded? (furcsa hozzáállás)"
Mi ebben a furcsa?

Például időközben eladom máshol, akkor le kell szedjem a termékemet, vagy nincs rá jelentkező, és egy idő után mondjuk megszüntetem, leszedem a terméket, mondván nem kínlódok tovább az eladással.
Pl.: ezen okokból is leszedhetem, ezért fontos, hogy abban az esetben kell-e valamit fizetnem az Ebay felé, ha nem történt meg az eladás, csupán meghirdettem.A feltöltési díj is egy dolog, amit például, a Vatera akkor hajt be, ha volt tényleges eladásod, legalábbis ez a gyakorlat, ott már több eladásom is volt, viszont az Ebay-en csak vásárolni szoktam.
Az Ebay felé lehet, hogy akkor is be kell fizetni a feltöltés árát, ha mégsem sikerült eladnom a terméket, mert közben lejárt a hirdetésem, és nem szándékozom újra frissíteni a hirdetést.
Ezek után persze, hogy kérdés, kell-e fizetnem, vagy milyen esetekben, ha igen mennyit?
A kijelentésed volt furcsa "(furcsa hozzáállás)", nem az én hozzáállásom.
-
pumatom
aktív tag
Szia!
Én azt látom, hogy Decide how you'd like to be paid
Add or remove options for accepted payment methods
és az alatt csak az van, hogy:
Electronic payment methods
Credit cardsOther payment methods
Receive payment upon pickup
Money order / Cashier's check
Personal check
See item descriptionPaypal nekem nincsen, de viszont azt az advanced sell-t se látom.

-
dReFiX
senior tag
-
Melack
veterán
-
mhmpista
aktív tag
-
mhmpista
aktív tag
-
teratti
senior tag
-
teratti
senior tag
-
enginev3.0
félisten
-
Ultrazord
tag
-
enginev3.0
félisten
-
kerekfej
őstag
-
Dzsana
senior tag
Tényleg, ez jó kérdés! Én, mint eladó, ha nincs nyomon követés, márpedig sok országba nincs, honnan tudjam, hogy tényleg megkapta-e vagy sem a vevő a terméket? Mi van, ha refund-ot indít? Ez fordítva is igaz, rendelek Hong-Kong-ból free shippingel, azon biztos nincs nyomon követés, akkor büntetlenül sorban refund-olhatom, akkor is ha megkapom a cuccokat? Így tényleg nincsenek védve az eladók, csak a vevők.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270M i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG ADATA 650W
- Samsung 990 PRO 4TB M.2 Heatsink SSD
- M1 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 2TB, 1TB, 512GB SSD 27% ÁFÁS
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Örökre megmarad az open case paypalon? mert két hónapja "beeing reviewed". Ebay pedig hogyha elfogadta, hogy ez az adásvétel nem történt meg, akkor miért akarja beszedni tőlem a fee-t? Amit persze kifizettem azonnal az eladás után, rá 1 hónapra mégis 1$ lett...

V/