Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy chili topic. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagit
veterán
Sziasztok
Hogy lehetne azt megoldani hogy ne a paypal váltsa át a forintot hanem a bankom? Sokkal vacakabbúl vált a PP mint kellene.
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
sagit
veterán
Sziasztok
Rendeltem egy laptop akkut, szeptember 24.-én lett feladva. Azaz 44 napja. Az eladóval már bő egy hete levelezek.
Pár dolcsit akar visszaadni, hogy várjak, mondom nem kell. Magyarázkodik hogy nincs tracking number nem tudja hol jár.
Mondom neki hogy nem érdekel, a hirdetésben az áll hogy 35 nap után visszafizet. Ma azt írta hogy küld 1 másikat és ha mindkettő megjön majd a másikat visszaküldöm. Na persze...
Ma már írtam neki hogy semmi kifogás és megoldás nem érdekel refoundot kérek. 22$-ról van szó, de akkor is.
Már elég sokat vártam.
-
sagit
veterán
Na az ebay-es csóka arra hogy negatívat adok azt válaszolta hogy visszafizeti a felét és várjak.
Nem akarok várni, válaszoltam hogy hétfőre kérem a refoundot. Erre jött az automatikus mail hogy 12 napig nincs az "irodában" ezért nem tud válaszolni. Egyértelmű időhúzásnak tartom ezt.
Ezt az Ebay Case open-t hogy kell csinálni? Nem volt még rá szükségem.
Szerk: Megvan, ezt mondja:
"We're sorry there's a problem with your purchase. You have 45 days after you buy an item to open a case. Unfortunately, the deadline to contact us about a problem with this item was Nov 08, 2012. You can try to work out this problem by contacting the seller."
Akkor ezt benéztem?
[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
Sziasztok
Átverés áldozata lettem. Rendeltem egy androidos média lejátszót tv-hez. A link azóta már nem él, nem tudom belinkelni. 22 dodó volt. Ki is fizettem, pénteken jött a csomag, azonban egy 10 ft-ot nem érő bóvli gumi karkötő volt a csomagban. A boritékon szereplő tracking number és az amit megadott az eladó stimmel.
Egyből mentem ebay-re, purchase history fül alatt ez fogad:
Egyből kattoltam is a resolve a problem-re. Ott végig nyomogattam, nem azt kaptam ami hirdetve volt, stb.
Még a képet is mellékeltem amin látszik a tracking number meg az a hulladék amit kaptam. [link]Ma jött a válasz:
"Hi sagit90,
We let the seller know the item wasn't as described.
The seller has offered you a full refund for the purchase price plus original shipping if you return the item. To get your refund, ship the item back to the seller. You will need to cover the cost of returning the item. Make sure you ship the item by Jan 30, 2013.
Refund information:
Once the item is delivered to the seller, you will receive a full refund of $21.99.The refund will include the purchase price plus original shipping.You can view the details of this case and learn what you need to do to ship the item back in the Resolution Center."
Ilyenkor mit kell tenni? Biztos hogy ezt a sz@rt nem fogom 5k-ért visszaküldeni.......
[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
válasz radi8tor #28173 üzenetére
Mondjuk ezen a hülye is látja hogy lehúzás, a kínai pontosan tudja hogy egy 5 centes vackot senki nem fog visszaküldeni neki a világ másik feléről.
szilard28: hasra ütöttem, sosem postáztam még kínába, de van értelme postázni? nem hiszem
ő volt az eladó: [link]
[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
válasz szilard28 #28183 üzenetére
hát ez érzésem szerint bukó lesz, paypal tényleg nem engedi...
"We're sorry there's a problem with your purchase. You already opened a case regarding this item. Please go to the eBay Resolution Center to review the program details for information on what to do next."
-
sagit
veterán
válasz fotosjani #28206 üzenetére
Szia
Köszi a segítséget, megpróbálkozom vele.
Közben ma is kaptam egy mailt:
"Hi sagit90,
The seller has asked eBay Customer Support to review this case and make a final decision.
We'll review the case details, such as messages sent in the Resolutions Center about this case and other emails sent through eBay between you and the seller. If we have questions, we'll get in touch with you. We'll get back to you within 72 hours.
You can view the details of this case in the Resolution Center."
Mi tegyek? Maradjak annál a tervnél amit írtál?
SZERK:
Közbe felléptem ebay-re és paypal-ra, úgy tűnik visszakaptam a pénzem, jól gondolom?
Képek:
[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
válasz szilard28 #28238 üzenetére
Nemrég jött a mail:
"Hi sagit90,
Good news! We issued you a full refund of $21.99 on Jan 28, 2013. The refund includes the purchase price plus original shipping and has been credited to your PayPal account. Please log in to PayPal and view the History page if you don't see it in your PayPal balance.
Decision:
This case has been decided in your favor.Comments:
The item didn't match the seller's description. We're sorry you had a problem with your purchase, and we're issuing you a refund for this case."Szóval mákom volt és örülünk, köszi mindenkinek a helpet
Akartam is kérdezni hogy a pénzzel mi lesz. Nem adtam még el ebay-en, nem kellett még pénzt visszakapnom ezért nem is tudom mi lesz vele. A paypal számlámon nem tartok pénzt, midnig az otp-s számlámról vonják le. Tehát akkor pár nap és kapom vissza az OTP-s számlára? Az szuper lenne.
-
sagit
veterán
Ma visszakaptam a pénzem, köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Mercedes topic
- További aktív témák...
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest