Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wlanbolha
csendes tag
Sziasztok!Ha másra címre akarok kérni egy csomagot,azt hol tudom megváltoztatni,ha egyáltalán meg lehet?Köszönöm.
-
wlanbolha
csendes tag
Sziasztok!
Hogyan lehet fizetéskor a paypal helyett a bankomat választani,az átváltáshoz?
Az emlegetett első hozzászólásba benne van,csak az más nem helytálló...
Köszönöm a segítséget! -
wlanbolha
csendes tag
Köszönöm szépen...én napjába többször is fizetek,de nálam nem ajánl fel ilyen lehetőséget,de a legközelebbi fizetéskor készítek majd screen-t róla....de azért köszi!
-
wlanbolha
csendes tag
Alkotmányunk első sora:A TÖRVÉNY NEMTUDÁSA NEM MENTESÍT!
-
wlanbolha
csendes tag
Sziasztok!
Vásárolni szeretnék,és nem engedi kifizetni...találkoztatok már ilyennel?Köszönöm a figyelmet és segítséget!Szép napot mindenkinek! -
wlanbolha
csendes tag
Az mitől van hogy a Paypalról az összes számla eltünt,
a legutóbbi vásárlás sincs rajta,a bank levonta,de az ebay-on
sincs meg az árú a vásárolt termékek között!Köszi...... -
wlanbolha
csendes tag
Az mitől van hogy a Paypalról az összes számla eltünt,
a legutóbbi vásárlás sincs rajta,a bank levonta,de az ebay-on
sincs meg az árú a vásárolt termékek között!Köszi...... -
wlanbolha
csendes tag
Két napja vettem valamit az ebayon,annak rendja és módja szerint a paypalon keresztül fizettem,
ami a paypalon levonásra is került,de az ebayon nem került be a termék a vásárolt termékek közé,az eladó se
tud róla semmit,így nem is küldi.Már két napja írtam az ebaynak is a paypalnak is de semmi válasz.
Mit lehet tenni?Természetesen a bankomtól meg kaptam az sms-t hogy levonták a pénzt!Köszönöm a segítségetek! -
wlanbolha
csendes tag
Két napja vettem valamit az ebayon,annak rendja és módja szerint a paypalon keresztül fizettem,
ami a paypalon levonásra is került,de az ebayon nem került be a termék a vásárolt termékek közé,az eladó se
tud róla semmit,így nem is küldi.Már két napja írtam az ebaynak is a paypalnak is de semmi válasz.
Mit lehet tenni?Természetesen a bankomtól meg kaptam az sms-t hogy levonták a pénzt!Köszönöm a segítségetek! -
wlanbolha
csendes tag
Ezt most kaptam,megmondanátok hogy ezt mit is jelent valójában?:
"Dear XXXX,table-accessories-store is out of the office until 29/04/2014 and may not be able to respond to your message.
Message from table-accessories-store:
Dear buyer,This is auto reply message,please do not reply.
Because the Time Zone/Weekends/Holidays cause we can not reply your e-mail or message in time,
For example:when you are on working time,we are on sleep time,when we are on saturday,but you are on friday,here please kindly forgive,when we check the messages,we will answer to you as soon as possible." -
wlanbolha
csendes tag
Most ütöttem le nála egy terméket....akkor ezt kérhetem vissza?
-
wlanbolha
csendes tag
A Paypal most válaszolt,azt írja február 19.-ig
várjak vagy nyissak "clain"-t,de hisz már "case"-t nyitottam,
vagy ez nem elég?Nem csináltam még ilyet,nem volt rá szükségem
mert nem jártam így még sosem!
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest