- Fórumok
- Gazdaság, jog
- eBay
- (kiemelt téma)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-04-03 22:44 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
parkr
őstag
-
franklajos
csendes tag
-
raziel01
veterán
-
üszök
őstag
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
slippy
tag
hogy őszinte legyek, nem értem az aggodalmadat. szinte semmi infó nincs a problémádról. szóval amik szerintem fontosak:
- mikor vásároltad a terméket
- termék infóban van e valami utalás a posta időtartamra (legtöbben kiraknak egy táblázatot, hogy erre a környékre, ennyi idő alatt x % valószínűséggel érkezik meg)
- szintén termék infóban van e valami utalás valamilyen postázási akadályra (újév, szülinap, környezeti katasztrófa, stb)
- ha 3hete nem jön, és paypal-os, akkor mire a para? vásárlástól számított 45 nap van, hogy vitát indíts. ott szépen kivizsgálják a dolgot, aztán döntenek.
-
dudikpal
senior tag
-
juliabrilke
veterán
-
garben
csendes tag
-
juliabrilke
veterán
Ha nagyon nem tudják, hogy merre is van csomagod, akkor egy telefon kell, hogy hogyan tudod elintézni a biztosítás kérését a csomagodra. Egyébként kétlem, hogy elhagyták volna...
Ott lesz a futárnár, csak valami béna operátort fogtál ki. Ha esetleg megtörténne, hogy elkavarják, akkor viszont a csomagod tutira biztosítva volt. (a mértékére sajnos fejből nem emlékszem, ennek utána kell nézni)
Az operátor egyébként nem tudta megadni a szállító nevét? Mert NoRmÁlIs esetben megadja a telefonszámát és tudsz vele egyeztetni.
A biztosításról itt egy link:
[link] -
juliabrilke
veterán
-
juliabrilke
veterán
-
Tüzi
veterán
-
juliabrilke
veterán
Az biztos, hogy kihangsúlyozza az egyhangúságot.
Milyen a kocsi színe?
Már csak egy nagy lógó szőrös kocka kell a visszapillantó tükörre és valami lila huzat a kocsiba. Na AZ kiemelné az egyhangúságot!

Tutira egyébként , hogy a csóka beleépíti az árába a postaköltséget. Kérdezd meg, hogy mivel küldi és van-e lehetősége valamilyen olcsóbb szállítóval postáztatni a terméket. -
juliabrilke
veterán
34$ egy 9$-os cuccnak?

Érdekes színorgazmust tud előidézni egy BMW-n.
Ebben a színben akarod megrendelni egyébként? (a lila szín a kedvencem, de valahogy jujjj....
)
Egyébként a csomagot sima postával küldi, még csak nem is UPS vagy valami hasonló. Szeritem ''egy kicsit beleépítette az árat a postaköltségbe''.
-
tusi74
őstag
Send money-->To: -->ideírod az e-mail címet, ahová küldeni akarod.
A For rovatnál az Ebay itemhez teszel pöttyöt.
Beírod az Ebay-es felhasználóneved, alá a termék számát.
Majd Continue. És ott az Ebay alapján kitöltődik a termék ára és a postaköltség.
Ha itt eltérés van az Ebay-en megadott ás az eladó által kért összeg között, akkor én azt biztosításként szoktam beírni, hozzáadódik.
Ha csak úgy karsz küldeni még pénzt az eladónak, mert még kér, akkor hagysz mindent simán, az Amounthoz beírod, amit küldeni akarsz, beállítod a pénznemet és kész. -
törölt tag
-
törölt tag
-
tusi74
őstag
-
Bash
őstag
Idestova 6 éve vásárolok online, élelmiszeren és néhány ruhán kívül mindent. Mind a 3 kártyám használom felváltva attól függően, hogy melyikkel kapok több pénzt vissza. Többezer online boltban vásároltam már az évek során, PayPal account-omon átlag havi 3-400 tranzakció megy át.
Soha egyszer sem történt semmilyen visszaélés egyik kártyámmal, accountommal sem. PayPal mögött olyan vállalatok állnak, mint a JPMorgan Chase vagy a VeriSign, szerintem nem kell bemutatni őket. Biztos lehetsz benne, hogy ők megteszik a részüket, ehhez viszont az is szükséges, hogy te biztonságos jelszót válassz és azt biztonságosan kezeld, ne ugorj be phishing oldalaknak, e-mail-eknek...
OTP biztosít már ilyen vagy ehhez hasonló kis eszközt: [link]? PayPal itt tart a biztonságban. -
Flashcash
Közösségépítő
Lehet hogy ez egy kicsit elhamarkodott.
A paypal pont azért jó mert egyszer kell megadnod a bankkártyád adatait egy biztonságos oldalon és ezután már csak a paypal kódoddal vásárolsz. Ha a paypal kódodat valamilyen módon ellopják a bankkártya számodat még mindig nem tudják visszafejteni, csak a paypal accountotad kell letiltanod.
Elég valószínűtlennek tartom hogy valaki a paypal rendszeréből lazán kiszed bankkártya adatokat amerikában és pont téged választ.
Ha pedig esetlegesen egy jelszóvadász program vagy egyéb weboldalon keresztül kerültek ki a bankkártyád adatai 3. személyhez ahhoz a paypalnak semmi köze. -
tusi74
őstag
Fú nem semmi, mondjuk én IE-et elvből nem használok, bármilyen biztonságosnak is hirdetik a 7-et. Opera forever.
Szerintem az internetre a netkártyánál nincs jobb. Szó szerint 1 perccel a PayPal előtt teszem rá a pénzt, Majd nyomok a PayPal-lal egy Pay gombot, majd a maradék összeget vissza.
Azért jó, hogy megúsztad. Azért én pénzes kártyát nem nagyon mernék megadni a neten.
Nem semmi, az biztos.
[Szerkesztve] -
koxx
MODERÁTOR
a 10. visszajelzésed már csillagozott lesz
szerk: a teljes lista
Yellow star = 10 to 49 points
Blue star = 50 to 99 points
Turquoise star = 100 to 499 points
Purple star = 500 to 999 points
Red star = 1,000 to 4,999 points
Green star = 5,000 to 9,999 points
Yellow shooting star = 10,000 to 24,999 points
Turquoise shooting star = 25,000 to 49,999 points
Purple shooting star = 50,000 to 99,999 points
Red shooting star = 100,000 points or more
[Szerkesztve] -
tusi74
őstag
-
tusi74
őstag
''ha ez megoldódik, többet soha.''
Soha ne mondd, hogy soha! Amikor az első private seller-től vettem, jú szándékú volt szegény eladó, dehát elírta a saját PayPal-s címét. Így 2x fizettem ki a 150 €-t rossz helyre. Majd vissza-cancel-eztem a PayPaltól. A harmadikban már direkt a címéreküldtem, na az elment. Akkor megfogadtam, csak Power Sellertől.
Élveztem is, hogy a Power sellernél nyerek fizetek, kapom az árut, szinte kiszámított időpontban, a power sellerekhez órát lehet igazítani. És akkor megláttam ennél a franciánál a PDA-t, tök jó áron. Private seller, húztam is a nyakam rendesen.
És kellemesen csalódtam. Mára ígérte a feladást, és már kaptam is tőle ma az üzenetet:
''hello,please give me a mail adress ,i can send you the copy of post document french colissimo international:
the gps is sent at 15h
didier''
Azaz ma 3-kor fel is adta, és ha megadom az e-mail címemet, akkor elküldi a feladóvevény másolatát. Nála meg eddig minden simán megy. Úgyhogy nem lehet általánosítani. Ha valahogy sikerül vele dűlőre jutnod, megkapod az árut, és meg leszel vele elégedve, hidd el, elszáll majd a mérged.
[Szerkesztve] -
tusi74
őstag
''Már másodszorra szegem meg a saját fogadalmam, hogy csak powersellertől veszek, eddig 2x vettem nem ilyentől egyik ez, és mind2x megszívom, szerencsre a másik tisztázódott, ez nem hiszem hogy fog.''
Én is legtöbbször Power Sellertől veszek. Ez a PDA a második. Az első egy mobiltlefon volt, ott rengeteg probléma volt, mert a Pay NOW gomb rossz PayPal címre vitt. Nagy nehezen dűlőre jutottunk, a cuccost megkaptam. Aztán vásároltam jó pár cuccot Pwer Seller-től, minden ment mint a karikacsapás.
Most ez a PDA, megint private seller, már egyszer írt, hogy megkapta a pénzt, és hogy mégegyszer írjam le a pontos címem, és elvileg ma adja fel, az előbb is írt, hogy még miket küld pluszban, ha szeretném. Szóval jobban kommunikál, mint egy power seller, de nyugtával a papot. Jobban parázok, mint egy powernél. -
koxx
MODERÁTOR
-
Gabcsika
tag
Tény, hogy eléggé el van dugva, hogy 55 pénz az óceán túloldalára történő szállítás... Azt tudom tanácsolni amit tusi74 mondd: mindig érdemes rákérdezni a termékekre. Főleg, ha nem PS az illető vagy nem 100%-os. Ez a tag 95.6%-os, szóval nem a legtutibb.
Sajnos szerintem joggal fog hivatkozni egy esetleges panasz esetén arra, hogy a termék leírásánál egyértelműen fel van tüntetve az 55 pénz...
Az pedig, hogy a shipping cost counter nem jól számol... Széttárja a karját és... ez benne van...
Meg lehet próbálni egy-két levélváltásban erre a dologra rákérdezned és szólnod, hogy nem tartod szerencsésnek azt, hogy a counter szerint 33 dollár, de a valóságban 22-vel több...
Számolj be a fejleményekről! -
tusi74
őstag
-
Gabcsika
tag
-
Rommel6600
őstag
Szerintem ilyenkor annyiért kell elküldenie amennyiért kiírta az aukción. Nézte volna meg előtte, mint utólag jön ilyennel. A másik hogy ez akár átverés is lehet. Mondd meg szépen neki, hogy küldje csak el annyiért amennyiért kitette (nem te írtad hogy mennyi legyen a postaköltség, azáltal hogy megnyerted az aukciót csak elfogadtad az ott rögzízetteket) vagy mész az ebay-hez reklamálni. Hameg tényleg nem 33$ hanem 58$ akkor nyelje le e különbséget ne te fizess azért mert Ő volt balfasz.
-
Oliverda
félisten
-
tusi74
őstag
-
pityulee™
tag
lehet h aktiválnod kell a kártyát (főleg ha postán jött meg) vmi olyan tranzakcióval, aminél meg kell adnod a pin kódot (pl: akármilyen atm-es művelet, vagy esetleg kártyás vásárlás vhol)
nekem tutira volt h kellett ilyet, de akkor le is írták a levélbe amivel a kártya jött
[Szerkesztve] -
juliabrilke
veterán
-
juliabrilke
veterán
2 nappal elött jött a távirat, hogy várhatóan mikor érkezik a cuccok vámoltatásra az országba. Ki kell tölteni egy lapot, amin rajta lesz rengeteg adat. (UPS-nél ez volt) Emailban megkaptam, kinyomtat, megnéz, firkál, visszafaxol...
A vámoltatáshoz kell. Ha AFA mentesen tudsz hozatni, akkor meg kell hozzá valami nyilatkozat. -
1010
őstag
-
juliabrilke
veterán
-
koxx
MODERÁTOR
-
juliabrilke
veterán
-
juliabrilke
veterán
-
juliabrilke
veterán
-
koxx
MODERÁTOR
-
koxx
MODERÁTOR
-
juliabrilke
veterán
-
gbacsi
csendes tag
-
juliabrilke
veterán
Sajnos nem olcsó a német ebay. Pontosabban vannak dolgok, amiket ki lehet fogni, de alapjába véve nem a legolcsóbb.Nekem egyszerre jött meg németből és Amerikából a 2 cucc...Pedig az amerikai elrontotta a feladást és vissza is adták neki a csomagot.
3-5 nap? Akkor az tutira 5 lesz.. : ) -
juliabrilke
veterán
Lehet, hogy lassan ért oda a pénz...
Paypalival gyorsabb, de a procikat most banki átutalással fizettem pénteken. Csütörtökön kapta csak meg az eladó Németországban. A csomagja gyorsabban ért ide...
Mondjuk elgondolkoztató, hogy németből annyi idő alatt ér ide egy csomag, mint Nádudvarról. 
-
juliabrilke
veterán
Ezért jó pl. a UPS, mert ott nem tud kamuzni a srác, hogy már feladta... Szám alapján rá tudsz keresnia csomagra és kiírja, hogy pontosan hol tart. De szerintem más cégnél is megtalálható ez a szolgáltatás.
Egyébként legyél türelmes, olvasd el pontoasn, hogy hány napod van, ami után jelezhetsz az ebaynek (esetleg negatívot adsz neki) Az is lehet, hogy a vételárat kevesli...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
juliabrilke
veterán
-
Oliverda
félisten
-
tusi74
őstag
-
juliabrilke
veterán
-
Bash
őstag
-
Tüzi
veterán
-
Tüzi
veterán
-
ollie
MODERÁTOR
-
Tüzi
veterán
-
Tüzi
veterán
-
kraftxld
félisten
-
Bash
őstag
A PowerSeller is ember, én is az vagyok, még ha az avatarom nem is ezt tükrözi. Általában elmondható, hogy nem szeretünk változtatni bejáratott módszereinken egy-egy vevő kedvéért ha az nem jár semmi plusszal csak kockázattal. Ha az áru nem nagyon kapós, akkor megfontolandó, de ha jól megy, akkor úgy van vele az ember, hogy majd jön másik vevő, akivel nincs probléma...
-
Oliverda
félisten
-
Bash
őstag
-
didros
senior tag
-
amdk7
aktív tag
Jó, de az OTP-s kártyánál azért 1200Ft/hó-ért kapsz mást is!
-3 számlaszámot (Megtakarítási, Virtális (internetkártyához), meg egy Fő számlaszámot dombornyomott Mastercarddal
-Korlátlan ingyenes átutalást
-SMS értesítést pénzmozgásról
-havi 4db ingyenes kp felvét OTP automatákból stb.
Nem védeni akarom az OTP-t, egy rabló banda, de azért ennyivel ne intézzük már el, hogy internetkártya náluk havi 1,2k oszt jónapot.
Üdv: amdk7 -
(Kolombusz)
veterán
-
didros
senior tag
visa electronnal nem lehet, csak
1. dombornyomottal
2. Internetes vásárlásra alkalmas, erre kitalált kártyával.
Ez utóbbi minden nagyobb banknál létezik (OTP webkártya, CIB internetkártya, stb) Tulajdonképpen ez nem is valódi bankkártya, automatákban nem tudod használni, csak a rajta lévő adatokat az interneten megadva tudod használni ugyanúgy, mint egy dombornyomott kártyát. Előnye, hogy olcsóbb az éves díja, hátránya, hogy semmi másra nem jó, amire a dombornyomott igen, ill. nem tud pénzt fogadni. Legalábbis a CIB... -
Badb0y
addikt
-
Gabcsika
tag
-
Bash
őstag
Ezt leginkább a fogadó fél tudja megmondani, hogy mennyit vonnak le bejövő nemzetközi banki átutalásaiból az ő bankjánál.
Fogalmam sincs mennyi a fenntartása, de ha besétálsz a bankfiókodba és megkérdezed, biztosan készséggel segítenek.
A cash in advance előre fizetést jelent a cash on delivery pedig utánvétet., megjegyzem utóbbival senki nem foglalkozik.
Annyi értékben érdemes rendelni, amennyiért neked megéri. Sok esetben még vámmal és áfával együtt is olcsóbban kijössz, mintha Magyarországon vásárolnál, viszont nem kockázatmentes. -
Bash
őstag
A bankkártyarendszer hellyel-közel egységes az egész világon, ha jobban érdekel itt olvashatsz róla: [link] [link] [link].
Május 14-én a USPS (United States Postal Service) szolgáltatásai megújulnak, drágábbak lesznek.
€45 elméletileg a vámmentes értékhatár, deklarált értéktől és megnevezéstől függetlenül bármikor fizetésre kényszeríthetnek, ha ők úgy látják, hogy a vámárunyilatkozaton leírtak nem felelnek meg a valóságnak.
Banki átutalás szinte ugyanúgy működik, mint bármilyen más EU országba történő nemzetközi átutalás. Besétálsz a bankfiókodba és egy kedves ügyintéző hölggyel együtt kitöltitek az átutalási megbízást, szükséged lesz a fogadó fél nevére, számlaszámára, bankjának nevére esetlegesen címére és IBAN szám/SWIFT kód helyett egy routing number-re, amit a fogadó fel meg tud neked adni. 3-4 munkanap az átfutási ideje, és szinte biztos, hogy banktól függően a fogadó féltől levonnak $10-25-t a bejövő nemzetközi átutalásból. -
dragonfx
veterán
-
dragonfx
veterán
-
ollie
MODERÁTOR
-
Bash
őstag
-
Bash
őstag
Azt nem tudom, hogy mit takar a ''100esek'' megnevezés, de a me logó mögött lapuló ''About Me'' oldal egy szabadon testreszabható html oldal, ahol lehetőséged van bemutatni magad, termékeid, megbízhatóbbá, vonzobbá teheted magad a vevőid számára.
$40-s postaköltség expressz szolgáltatásért nem számít soknak, persze mint minden csomag postaköltsége, ez is súlytól függ. Itt tudod kalkulálni a postaköltséget: [link], $40 egy 5 lbs. (2.27 kg) súlyú csomagnak felel meg, ha USA-Magyarország viszonylatról beszélünk.
Nicky Nygaro!
Szerintem a bankod belső kódrendszerének igazán nem sok köze van eBay-hez. Javaslom, hogy vagy olvasd el a bankod honlapján a nemzetközi átutalásról szóló részt vagy hívd fel az ügyfélszolgálatot. -
tildy
nagyúr
-
Bash
őstag
-
ace666
tag
-
Nicky Nygaro
tag
Én a CIB bankra esküszök. Náluk van a folyószámlám is. Itt igényeltem egy un. ''internetkártyát'' ami úgy működik fizetéskor mint egy dombornyomott kártya, csak annál olcsóbb az éves díja (3500 Ft helyett 800Ft) ezt aztán gyönyörűen tudja használni a paypal amikor fizetek az ebayes eladónak. Az OTP-nek is van webkártyája, ami leírás szerint ugyanezt tudja. Hogy tényleg ilyen megbízhatóan működi-e azt nem tudom. A CIB online banking része nálam nagyon bevált. Meg úgy általában elégedett vagyok a szolgáltatásaikkal...
-
ace666
tag
üdv
Hogy érdemes-e azt mindenki maga dönti el ;)
Valamint mindenki elkezdte egyszer....
Odafigyeléssel, és nyelvtudással csökkenthető a kockázat....
Olvasd el pl ezt: http://dunainfo.net/~ebay/
Kezdetnek jó...
A belinkelt cuccod eladója Power seller, sok, és jó feedbackja van, nemvalszinű, hogy át akarna verni.
Biztosítás a csomagra köthető, ez a postázás/küldés módjától függ.
Ha paypallal fizetsz, ott bizonyos összegig megtérítik a károdat, ha átvágnának netán (csekkold meg a paypalos topicot)
A paypal tkp felfogható neten keresztüli kártyás fizetésnek...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Gazdaság, jog
- eBay
- (kiemelt téma)
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kompakt vízhűtés
- Crimson Desert
- Már megint variál a Samsung az Ultrával!
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Konteó topic
- Star Wars rajongók
- További aktív témák...
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512gb - Makulátlan, Samsung gari, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Új Dobozos Lenovo Thinkpad P14s G5 Workstation Laptop 14,5"-60% Ultra 7 165H 32/512 RTX 500 3K 120Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LOQ RTX 5060 GARANCIÁS GYAKORLATILAG ÚJ!
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- szuper akció!! 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

, ami persze tartalmazza a pk-t is
Paypalival gyorsabb, de a procikat most banki átutalással fizettem pénteken. Csütörtökön kapta csak meg az eladó Németországban. A csomagja gyorsabban ért ide... ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

V/