- Fórumok
- Gazdaság, jog
- eBay
- (kiemelt téma)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-04-03 22:44 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomasa
senior tag
-
raziel01
veterán
-
thomasa
senior tag
-
Ghard
őstag
-
thomasa
senior tag
-
thomasa
senior tag
Őszintén, te vennél bármit is 0-ás usertől? Én még egy usb kábelt sem. Se itt se a hazai oldalon. Annak oka van, hogy nullás. Vagy teljesen kezdő, és rutintalan, (ne rajtam gyakoroljon), például vagy az előző accountjáról kitiltották, stb. Persze ez az én véleményem, mindenki úgy költ ahogy akar

-
thomasa
senior tag
-
mirci18
addikt
-
t420s
aktív tag
-
XP NINJA
őstag
-
íyxcvb1234
csendes tag
-
totyak
aktív tag
-
RockHaRD
addikt
először csak megijedtem, hogy bemegy a vámra, és ismerem az országot, nem is a pénz húzna fel, hanem az, hogy két hetet ülnek rajta, majd az értesítőért, hogy mehetek a csomagomért, azért is elkérnek pénzt, aztán pedig a másik válaszadó stílusa húzott fel

De megnyugodtam, és várok.
-
htc07
addikt
-
B-L-A-C-K
titán
-
bul07
nagyúr
Nem , nem szoktam egyszerűen égnek áll tőle a hajam
(#33108) randras
Innen részlet
A sebesség a csatalakozó fajtájától, az alkalmazott vezérlő típusától, valamint a hozzá csatlakoztatott flash chipek típusától és számától függ (tehát az SSD-khez hasonlóan itt is megfigyelhető az a tendencia, hogy az azonos családba tartozó meghajtók olvasásban hasonlóan teljesítenek, azonban írásban a nagyobb méretű, több chipet hordozó meghajtók gyorsabbak, mivel a több chip több csatornát is használ). -
peter889
őstag
-
bul07
nagyúr
Hát nem tudom, én is akarok tőle még rendelni de félek hogyha így csomagolja akkor előbb utóbb el fog tűnni egy kettő (ezt is csak azért rendeltem hogy leteszteljem és eladjam)
-
Sonitus
csendes tag
-
maestro87
őstag
-
hidroponi
tag
-
Balázs1986
őstag
A Case-en belül is kell levelezned az eladóval, adnak rá egy hetet, hogy ottani levélváltásokban megegyezzetek. Ha nem sikerül az egy hét alatt abban a levelezésben rendezni, csak azután nyújthatsz be igényt jóváírásra (vagy amire épp kértél). Azt a levelezést biztos, hogy el tudják olvasni. A többihez személy szerint azt gondolnám, hogy nincs joguk (sajnos). De ha olyat írt eddig ami téged igazol, akkor idézetként másold be a Case-en belüli levelezésbe, azt már látni fogják.
-
bul07
nagyúr
-
TESCO-Zsömle
titán
Nem vagyok kezdő. Németeknél hirdettem már többször is. Nem az a baj, hogy nem tudom hogy kéne, hanem hogy nem engedi úgy, ahogy kéne:
És az a pirossal kijelölt kiírás mindig ottmarad, bármit is választok ki. Azt is megpróbáltam, hogy elsőnek a személyes átvételt adom meg, és csak másodjára EU-n belül-t. Ott nem írta, hogy max 3 font, de mikor tovább akartam lépni, akkor közölte, hogy a postaköltség meghaladja a limitet.
-
mukibuci
nagyúr
-
pepe091
MODERÁTOR
-
sdhu
csendes tag
-
yanesz
tag
wtf? Én itt néztem,meg pár tracking keresőn..
http://17track.net/IndexEn.html?nums=RG070343648DE
Akkor azt jelenti,hogy 19-én Németo-ba érkezett a csomag,vagyis,hogy nem veszett el?Köszi,érdekes..Pár rendelésen már túl vagyok,de még ilyen sosem fordult elő,olyan volt már,hogy útközbe elveszett,na de ilyen még nem volt.
Akkor megnyugodhatok van még remény??
19.02.2013 00:00 Deutsche Post Hong Kong Vv Arrival at international place of exchange
Akkor ez most látszódik,Hha jól látom
3 hozzászólás összevonva. 5 percen belüli hozzászólásnál használd a szerkesztés opciót, kérlek!
[ Módosította: radi8tor ] -
kirkri
addikt
Nem ismerem az eladói oldalról az eBay-t, így nem tudom miként van az, hogy UK only-ra van állítva a shipping és egyik alkalommal minden további nélkül le tudom ütni a terméket, máskor meg nem.
A hétvégén volt egy olyan aukció, ahol megegyeztünk az eladóval, hogy licitáljak nyugodtan, amennyiben megnyerem az aukciót, akkor postázza ide a terméket, függetlenül attól, hogy eredetileg UK only volt megadva. Ezután nem tudtam licitálni, mert a rendszer nem engedte. Írtam az eladónak, hogy állítsa át, de azt írta, hogy nem engedi a rendszer, csináljak gyorsan egy UK címes hozzáférést és licitáljak arról. Más esetben viszont az eladó minden további nélkül átállítja nekem az eredeti korlátozásokról. Lehet, hogy csak az eladó bénázott/lusta volt és egyszerűbb volt neki ezt csinálni? Vagy az van a dologban, mint a Vaterán, hogy amikor már érkezett licit a termékre csak néhány dolgon lehet már változtatni? -
SzlobiG
félisten
-
SzlobiG
félisten
-
Nova96
őstag
-
peter889
őstag
-
hun620
tag
-
szandro
senior tag
-
NSG
csendes tag
Sajnos nem akarok úgy járni, hogy bedobja a postás a ládába és mire én ki szeretném venni, nem lenne bent..
Úgy vélem ez egyik félnek sem jó, mivel ő mondaná, hogy bedobta.. én meg mondanám, hogy nem volt bent.. Na ilyenkor mi a helyzet?
Sok szemét reklámmal néha teleszórják és előfordult, hogy a postás belerakta a csomagot, de úgy, hogy kilógott a csomag 3/4-e.. ergó valaki jött volna az utcán, aztán kikaphatta volna simán.
Nem hiszem, hogy olyan sok embernek visznek nagyobb méretű csomagot, hogy be kelljen neki csengetni minden házhoz.
Amúgy meg a régi postás mindig becsengetett még a levelekkel is, aztán ha nem volt itthon senki, akkor bedobta a ládába. Talán ezért is vagyok érzékeny erre az új módira. -
sellerbuyer
őstag
Nem a PayPal a problémám, hanem a bizonylat. Milyen alapon kér valamit, ami személyes? Az az én nevemre van kiállítva (ha magánemberként vásárolok), esetleg még a telefonszámom is simán szerepelhet rajta, amihez pl. a VÁM-osnak piszkosul nincsen semmi köze, esetleg még titkosított is lehet. Hadd ne soroljam, egyértelműen személyiségi jogokat sért és azt gondolom, alkotmány ellenes is lehet... Bár, ahogy mostanában állunk alkotmány ügyben, bármiről el tudom képzelni, hogy alkotmányos, ami az emberi jogokat sárba tiporja..., de félre a politikával... A lényeg, hogy közük nincs a bizonylathoz.
Így azt sérelmezem, hogyha kötelező jelleggel kéri be, ellenkező esetben nem kapom meg a csomagot. Ha nem küldöm be, akkor becsülje meg, ahogy tudja (nyilván felbontja), aztán ennyi, kapjam meg annyi VÁM-al, amennyit kiszabnak rá. Ez esetben az én választásom: nem bontják fel a csomagot, viszont beküldöm a bizonylatot, vagy nem küldöm be, de akkor felbontják, hiszen másképpen nem lehet hitelt érdemlően még kb. árat sem számolni, majd arra a VÁM-ot.
Ebben az országban az emberi jogokat millió helyen és ponton sárba tiporják, ez a bajom úgy általánosságban. Az, hogy ehhez bármilyen Nemzeti Akármi simán hozzájárul, sőt főkolompos, már fel sem tűnik senkinek, ez is problémám... Az Artisjus és MAHASZ nevű. jogvédőnek álcázott maffia csoportokat már meg sem említem, mert erősen off lenne.
Na jó, a lényeg, hogy egyetlen csomagomhoz, levélküldeményemhez sem kértek be semmit már sok éve, pedig állandóan rendelgetek csájnából, olykor USA, Ausztrália bejátszik, de soha semmi nem volt, persze nem érte el az értékhatárt a termék értéke, de ennek bizonyítására nem kértek soha semmit tőlem. Mi több, eddig még nem is hallottam erről, hogy számlát kérnének be, most hallottam itt radi8tortól először.
-
Bodz
nagyúr
-
sellerbuyer
őstag
-
tmanjunior
csendes tag
-
matykooo
aktív tag
Nekem nincs, csak szemezgettem és szemezgetek vele elég rég... nem tudom, hogy láttál-e már eredetit vs. replicát, nos kinézetre nem veszel észre semmit kb 99,9%os másolat, hangra pedig nem túlzok az eredetihez képest egy 80-85%-os hangot hoz le
ami azért nem rossz negyed annyi áron nemde?
itthoni használatra meg kb tökéletes...
Persze vannak a gagyibbak amibe nem kell elem a zajszűrőnek meg ilyenek, olyat még nem fogtam az passz, hogy milyen.W1: Nem, ha leütötted vagy elfogadtad, akkor választanod kell fizetési módot, ott valahogy babráld meg a paypalos fizetést, ha végképp nem megy, akkor írj neki üzenetet, hogy új vagy és nem tudod, hogy megy, de paypallal akarsz fizetni... elküdöd ott a paypal email-edet (ezeket az üzeneteket csak ti ketten látjátok egyébként, ezt írja is a rendszer) aztán onnantól már ő küldi majd neked paypalra a számlát, amit be tudsz fizetni 2 gombnyomással... Vámosok meg PP számlát kérnek gondolom ha esetleg fennragadna...
-
W1
senior tag
-
kukacmolnar
csendes tag
-
kukacmolnar
csendes tag
-
W1
senior tag
-
matykooo
aktív tag
-
törölt tag
-
W1
senior tag
-
Gege94
tag
-
Fecogame
veterán
-
usabolbarmit
csendes tag
-
sparc
tag
-
Piedon
tag
-
hun620
tag
-
spanyoll
addikt
-
Tomate
veterán
-
cellpeti
nagyúr
-
acsati
aktív tag
-
acsati
aktív tag
-
W1
senior tag
-
bul07
nagyúr
Mert simán megtehetik hogy kibontják és jobb esetben csak "esznek" belőle , volt már itt olyan aki leírta hogy postán küldtek Kanadából(ez nem biztos) valami édességet és a felét valaki elfogyasztotta , megtaláltam
-
Avicularia
veterán
-
dReFiX
senior tag
-
bul07
nagyúr
-
omarion23
tag
Igen, a DHL ilyen.

Valamint az EMS-t szeretem még, mert annál nem vámolnak (legalábbis nekem)
DHL-nél meg mindig van vám, ha meghaladja azokat az összegeket.De tényleg vicces, hogy ennyit kell kínában legyen...eddig nekem mindig gyorsan ideértek a csomagjaim, sose volt ilyen csiki-csukis probléma...de ez..és pont fontos lett volna.
De akkor várhatok még 1-2 hetet. Remélem a vámosok nem teszik rá a seggüket, és engedik tovább.
-
albinolynx
senior tag
Még bent van, de ez semmi...
Van nekem is olyan, ami:
WēnZhōu - 8nap - Peking - 1nap - WēnZhōu - még aznap elhagyta ismét WēnZhōu-t.
Ez a csiki-csuki 19napba telt összesen eddig. 11napjuk van "lerakni a küszöbre"...
Szintén economy szállítás.
...és muszáj Kínából, mert itthon drágább, ráadásul ahonnan tudnám rendelni 3 hét szállítási időt ad meg.
-
albinolynx
senior tag
Nem ismertem ezt az oldalt. Rákerestem 1-2 termékemre, érdekes:
2012.09.06 - feladva
......09.13. - elhagyta az első elosztó központot
......09.20. - beérkezett a pekingi központba
......09.21. - elhagyta a pekingi elosztó központotErgo Kínából ~15napig (2 hét) tartott míg kikeveredett. Nem tudom hogyan fog ez így vámkezeléssel együtt beleférni a 30 napba... Economy, nyomkövetős postázás.
Bocsánat, még nem is biztos, hogy kijutott (bár gondolom) - "Sorry postal server is down at this time. Please check later."
-
LÁZ
addikt
-
Cynicelectro
aktív tag
Nekem így alakult a vám:
2012.09.19 14:46 Budapest 1005 Célországba megérkezett / Arrived in the destination country2012.09.19 14:54 Budapest 1005 Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2012.09.24 09:49 Budapest 1005 Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
Ez nem olyan hosszú idő... -
albinolynx
senior tag
-
Melack
veterán
-
szijartg
őstag
-
bidni88
csendes tag
-
fi:zi'k
nagyúr
-
fi:zi'k
nagyúr
-
Iomega
addikt
-
Iomega
addikt
-
TESCO-Zsömle
titán
-
randras
veterán
-
Fecogame
veterán
-
Akos2110
tag
-
Atikusz
senior tag
-
Atikusz
senior tag
-
TESCO-Zsömle
titán
-
TESCO-Zsömle
titán
-
Atikusz
senior tag
-
Chrystall
senior tag
-
chungee
addikt
-
TESCO-Zsömle
titán
-
Bodz
nagyúr
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
^Clown
addikt
-
Speeedfire
félisten
-
bul07
nagyúr
Én refund esetén amikkor visszaérkezik a kártyámra a pénz adok neki egy pozitívot és kész
Ezt tanácsolom neked is ha megérkezett a pénz a kártyádra(ha így van beállítva) akkor adj neki pozitívot, ezután nem igen fog zargatni
Most írtam egy írországi eladónak mert rendeltem tőle, két különböző SAMSUNG GALAXY ACE tokot ,
De egybe küldte , viszont két postaköltséget fizetett velem
Egyik terméknél megírtam neki hogy megjött a tok de a levélbe amibe küldte két darab volt, és rákérdeztem hogy a második ajándék
kiváncsi leszek mit válaszol -
netseft
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- NVIDIA® driverek topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gumi és felni topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Parfüm topik
- Spórolós topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- Honor Magic6 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LENOVO ThinkPad P50 - 15,6", E3-1505M v5, 16GB RAM, SSD, Quadro M2000M 4GB, jó akku, számla, 6 hó
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Lenovo T14 Gen2 Ryzen 5650U - Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

köszi!
mondjuk nem ebayen, hanem a weboldalukon

thx

V/