Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodz
nagyúr
válasz
traktorgumi
üzenetére
Ajaj. Filléres órákból gyűjtött pozitívak, kínai eladó, gyanúsan olcsó vételár. Nem sok minden utal arra, hogy ez eredeti lesz.
-
Bodz
nagyúr
-
Bodz
nagyúr
válasz
XP NINJA
üzenetére
Ha instant (vagy immediate, most fejből meg nem mondom pontosan) payment-et állított be az eladó, akkor tárgytalan, nem történt semmi, ha nem lett kifizetve. Ha viszont ott szerepel a megvásárolt cuccok közt, akkor írni kell az eladónak.
Azt viszont nem értem, hogy minek nyomkod a buy gombra, ha nem is akarja megvenni?? -
Bodz
nagyúr
válasz
íyxcvb1234
üzenetére
A héten már biztos nem kapod meg.
A jövő hét valószínűbb. -
Bodz
nagyúr
válasz
RockHaRD
üzenetére
Nem, nem várhatod el. Ha valóban alacsony értéket írt rá az eladó, akkor ő már megtette, amit csak tudott. Innentől minden a te felelősséged. Nem kötelező Kínából rendelni, ha nem tetszenek az itthoni vám szabályok.
Egyébként min is húztad fel magad? Nem történt semmi.
Megérkezett a csomagod az országba, megy a vám elé.Ez kicsit zavaros nekem.

-
Bodz
nagyúr
Persze, vannak ilyenek. Egy példa.
-
Bodz
nagyúr
Ez eBay belelát a levelezésbe? Gondom támadt az egyik eladóval, case esetén lényegesen egyszerűbb lenne így a dolgom, gyakorlatilag nem is kellene semmit írnom, bizonyítanom. Elég bonyolult történet.

-
Bodz
nagyúr
Nem látott valaki ugyanilyet a kínaiaknál (vagy bárhol) olcsóbban? Nem találok...

-
Bodz
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Azért mutattam a képet, mert így nincs limit nálam. Ezek szerint nem segítség. Ha fix áron akarsz valamit eladni, akkor legyen szerintem ingyen szállítás, aztán nem kell tovább görcsölni. Vagy hagyd azon a 3 fonton, a maradékot meg add a termék árához.

-
Bodz
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
-
Bodz
nagyúr
válasz
zolikaDB
üzenetére
Hm, jópofa. Az eBay app nem enged licitálni, mondván "Item cannot be purchased. Seller does not provide postage to the country or region if your primary delivery address." A weboldalról meg igen. Na ma is tanultam valamit.

(#28966) SzlobiG: Írj neki megint, többet nem tehetsz.
Az eladótól kell az üzlet törlését is kérni. -
Bodz
nagyúr
válasz
hun620
üzenetére
El, de más gond is akad. Rákeresek bármelyik eBay oldalon (a németen is) a Sommer Albedora (ez egy kábel). Nincs találat. Az Advanced Search-ben, csak Németországot beállítva rögtön van 58 db.
Jelenleg az eBay app tűnik a leghasználhatóbbnak.A francia ajánlott (legalábbis a CYxxxxxxxxxFR számúakat) csomagokat itthon a GLS hozza ki.
[ Módosította: CoolMan ]
-
Bodz
nagyúr
válasz
szandro
üzenetére
Beleolvasgattam a negatívokba. Csak a szokásos, nem jött meg, nem válaszol az eladó, stb. Nekem eddig nem volt velük semmi gondom. Egyszer nem jött meg egy kártya, jeleztem nekik, 3 nap volt míg válaszoltak, de visszakaptam az árát. Átlag 1-2 hét szokott tőlük lenni a szállítás, nem csalnak sokat a feladás idejével (1-2 napot). A linkelt kártya gyári, bontatlan csomagolásban van, marha gyors, a kapacitás is stimmel, eredetinek tűnik.

-
Bodz
nagyúr
válasz
Real_Necro
üzenetére
Ha elég pesszimista az ember, akkor elég ritkán érhetik kellemetlen meglepetések.

-
Bodz
nagyúr
válasz
sellerbuyer
üzenetére
Szóval ez a baj. Nem kötelezően a Paypal bizonylatot kérik be. Számlát, bizonylatot, valuta kiutalási akármit (nem jut eszembe a pontos neve) kérnek és általában példaként van felhozva a Paypal. És igen, fel van ajánlva az is, hogy szakértő segítségével állapítják meg az értékét, aminek szintén fizetheted a díját.
-
Bodz
nagyúr
válasz
sellerbuyer
üzenetére
Na pont a NAV-nak minden joga megvan ahhoz, hogy bekérje.

-
Bodz
nagyúr
válasz
tmanjunior
üzenetére
Szia!
Ha DHL, akkor bőven megkapod még karácsony előtt.
-
Bodz
nagyúr
Eláruljátok hogy mi a francnak kell fake Beats?

-
Bodz
nagyúr
válasz
steadywarp
üzenetére
Nem is kell. Kiviszi a postás/futár.
-
Bodz
nagyúr
válasz
steadywarp
üzenetére
Nem lehet bonyolult. Mondjuk 7 dollárért megveszi, 1 a postaköltség (sima levél, postakész boríték), 2 megy az eBay-nek. Tehát marad 10 dollár haszon. Ez csak egy elmélet, valószínűleg nagyobb haszna marad.

-
Bodz
nagyúr
válasz
kukacmolnar
üzenetére
Akkor mi a kérdés igazából?

-
Bodz
nagyúr
válasz
kukacmolnar
üzenetére
-
Bodz
nagyúr
válasz
üzenetére
Szia!
A csomag felvétele után kapsz egy sms-t, hogy add meg az e-mail címed nekik. Ezt fogod kapni tőlük:
Tisztelt Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk, hogy a DHL Express forgalmában a(z) ………………………. fuvarlevélszámon küldeménye fog érkezni, amelyet vámkezelni kell
Annak érdekében, hogy a küldeményt minél előbb megkaphassa, kérjük, mielőbb küldje meg részünkre a küldemény tartalmának pontos magyar megnevezését.
AMENNYIBEN NEM A MELLÉKELT SZÁMLÁN SZEREPLŐ ÖSSZEGET FIZETTE,KÉRJÜK KÜLDJÖN ÚJ SZÁMLÁT VAGY IGAZOLÁST A FIZETETT ÖSSZEGRŐL ( pl paypal)
A kettős felhasználású termékek jegyzékében nem szereplő, egyéb korlátozás alá nem eső termék/termékek.
/Kérjük jelezze, ha az áru/áruk kettős felhasználású terméknek minősül/minősülnek vagy ha a behozatal egyéb korlátozás alá esik./Továbbá kérjük, hogy az alább felsorolt információkat és/vagy dokumentációkat szintén küldje meg részünkre:
§ Pontos magyar árumegnevezést kérünk.
§ .Amennyiben vásárolta az adott termékeket kérjük igazolja ezt a megrendelés visszaigazolással; pl PAYPAL.
§ Kérjük nyilatkozzon a fuvardíjról.Kérjük, hogy a szükséges dokumentumokat részünkre mihamarabb megküldeni szíveskedjenek, mert a vámkezelés megkezdéséhez szükséges információk hiányában az érkezést követő 3. naptól raktárdíjat számolunk fel. 4200 Ft + 30 Ft/naptári nap/kg.
Köszönjük közreműködését!
Külön a vámügyintézésért nem kell nekik fizetni.
-
Bodz
nagyúr
válasz
usabolbarmit
üzenetére
Hogy lehet valamit kevesebből megvenni, mint amennyibe nekem kerül? Egy részét átvállalod az árnak?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bodz
nagyúr
Most már bosszant, hogy a Royal Mail Int. Sig. For csomagokat a GLS hozza ki. 2 hét... Sima Airmail meg pár nap.

-
Bodz
nagyúr
Nem eBay, de érdekes lehet...
Próbaképp rendeltem innen egy filléres fülhallgatót. Valószínű egy ritka normális eladót fogtam ki. E-mail mindenről. Elküldve a rendelés, fizetve, feldolgozva, megjött a raktárba, feladtuk. 1.3 dolcsit visszakaptam mondván mégsem került annyiba a szállítás (mondjuk csak levásárolni lehet). Mérlegen lefényképezve a füles, becsomagolva is, látszik a címzett és a tracking number. -
Bodz
nagyúr
válasz
acsati
üzenetére
40 napot, utána megkaptam a visszatérítést. Azóta újabb 1 és 1,5 hónap telt el. De még megjöhetnek, ki tudja?

Egyszerű. Írsz az eladónak, hogy nem jött meg a termék, visszatérítést szeretnél. Ilyen pár dolláros bigyóknál nem nagyon szoktak szívózni. Drágább termék meg úgyis ajánlottan jön, a nagyon drága meg futárral. Azok nem szoktak eltűnni. -
Bodz
nagyúr
A szállítási költség után is fizetni kell. Megnéztem a vámhatározataimon.
-
Bodz
nagyúr
válasz
Avicularia
üzenetére
Erős Pista?
Az édesség ehhez képest. 
(#24460) bul07: Sanctum?
Nyilván ha felbontják, akkor nem eszem meg. Szerencsére eddig érintetlenül kaptam meg mindent. -
Bodz
nagyúr
Szereti valaki a csípőset? Ilyet kell venni. Nem gondoltuk volna a haverokkal, hogy megmaradunk utána...

-
Bodz
nagyúr
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Nem fogsz utána vámot fizetni, EU-n belül van.
Nem a sál, hanem a szállítás ára darabonként a második után + 1,26 font.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen autót vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 5 Intel Core U5 125H, 32GB, 1TB, IPS 60Hz
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyébként ki kellett volna hogy üsse a szemed a Paypal logo hiánya. Szóval ez most a te hibád.

Az eladótól kell az üzlet törlését is kérni.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

V/