Hirdetés

2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-27 18:58:04

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#69201) snpetit válasza ACAB95 (#69199) üzenetére


snpetit
aktív tag

Ahhoz kellene egy parabola antenna és oda forgatod vagy fixen állítod ahová akarod. FTA Magyar kínálat csak közszolgálati jórészt. FTA értelmes csatornák németek vannak, viszont azok nem azon a holdon vannak ahol a magyarok (Astra<->Thor) ezért forgató nélkül nem fog menni. Gyakorlatilag előfizetés nélkül értelmetlen a műholdas vétel is.
30W és 23E (28E már néhány nyaláb nem jön) között nézelődhetsz ami mellett nincs encryption elvileg jön.

https://www.lyngsat.com

(#69202) snpetit


snpetit
aktív tag

(#69203) ArthurShelby válasza snpetit (#69200) üzenetére


ArthurShelby
addikt

Mi ez a kormány propaganda?! ;] :D

snpetit:
Az Amerikaiak is csinálják, csak ők sokkal kifinomultabban. Nekik nem kell feltörniük, megvan a saját backdoorjuk.

[ Szerkesztve ]

A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat

(#69204) Gyurka6 válasza ACAB95 (#69199) üzenetére


Gyurka6
őstag

Hali!
Azt hiszem magyar csatorna egy sem jön? (Lingsat oldal). (A nézhetőkre gondolok)A legegyszerűbb talán a 19.2°-on levő astra beállítása, ez van nálunk kb. D-i irányban és nagy a térerő.

[ Szerkesztve ]

Gyurka

(#69205) ates2 válasza Clever0 (#69197) üzenetére


ates2
senior tag

Jah ezt néztem a többségnél akkor volt gond mikor routerként használta a CB-t. Sose bíztam egyik szolgáltató cuccában se csak kb annyira,hogy működjön mindig toltam mögé saját router-t. Vagy komplett gépet.

[ Szerkesztve ]

(#69206) Bdanyy válasza kabelmania27 (#69167) üzenetére


Bdanyy
addikt

Sajnos még nem tudtam megnézni, de azóta most megint jó. (Magától)

http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt

(#69207) kabelmania27 válasza ACAB95 (#69199) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Idegennyelv tudástól függ pl Astra műholdon sok német adás van, Thor műholdon is vannak kódolatlan csatornák, ITT műholdak szerint megtudod nézni az adásokat.
Bdanyy: Okés.

[ Szerkesztve ]

(#69208) kezo0


kezo0
addikt

Ez most műholdas topik is lett? Mert ha nem, akkor tegyétek már meg, hogy legalább OFF-ban írtok itt erről a témáról, köszi.

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

(#69209) Monyos


Monyos
aktív tag

Sziasztok!

Júniusban le fog járni a szerződésünk a UPC-nél, jelenleg a 120-as netért fizetünk ~4800-at havonta.
Most a leggyorsabb, 500-as net kerül ennyibe online kedvezménnyel...
Nekem a legszimpatikusabb ajánlat a 240-es lenne online kedvezménnyel 3899-ért, de ehhez gondolom új előfizetőre van szükség, lemondva a mostanit.
Viszont sokszor olvasom itt ezeket az egyedi ügyfélmegtartó ajánlatokat, ez min múlik? Mindenki kap ajánlatot? Nálunk elérhető a Telekomtól is internet, gondolom ez sokat számít...
Ami még különbség lehet, hogy jelenleg még a korábban kapott Ubee EVW3226 eszközünk van és korábban azt mondták, hogy csak új előfizetőként jár ConnectBox. Taán ezért is érné meg lemondani és új előfizetőként kérni.l

(#69210) kabelmania27 válasza Monyos (#69209) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Üdv!
1221-et hívd fel, lemondás gomb után elmondod, hogy leszeretnéd mondani mert drága, amennyiben kapsz megfelelő ajánlatot meg fogod fontolni.

(#69211) DanielK válasza Monyos (#69209) üzenetére


DanielK
addikt

Én bementem lejáratkor, hogy lemondok mindent, mert drágállom már a 14500 Ft a 3 dologért, meg amúgy is csak az internetet használjuk. Ugyanaz a net, de bronz tv és telefon (amiket amúgy sem használunk) hirtelen elérhető lett 6000-ért is...
Szóval elfogadtam és most idén jár majd le ez a 2 év is. Valami hasonlóval fogok megint bemenni, de addigra asszem lesz a házban digi is... szóval majd meglátjuk

(#69212) Monyos válasza kabelmania27 (#69210) üzenetére


Monyos
aktív tag

+ DanielK

Köszi az infót! :R
Ezzel meg kell várnom a június közepét amikor lejár vagy korábban is elindítható a folyamat?

(#69213) kabelmania27 válasza Monyos (#69212) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Nincsmit.
Június elején is hívhatod a 1221-et. Lehet jobb a pozíció ha lejárat után telefonálsz.

[ Szerkesztve ]

(#69214) nandow válasza Gubek-Einste (#69187) üzenetére


nandow
aktív tag

és (#69189) kabelmania27

Köszönöm a válaszokat.
Ahogy olvasom, ez a CB azért nem annyira megbízható. Nekem nincs saját routerem, router módban menne.

Jelenleg Digital gold + HD adók + 240-es net + alap telefon csomagért fizetek 7500 Ft-ot.

Van a házban Digi és Telekom is, megnéztem az ottani árakat.
Telekomnál 250-es net + legnagyobb tv HD adókkal + alap telefon havi 6840 Ft.
Diginél 1000-es net + legnagyobb tv HD adókkal + alap telefon havi 5290 Ft.

Eddig azt gondoltam, nem annyira rosszak a UPC árai, de most azért másképp gondolom.

(#69215) pjen válasza nandow (#69214) üzenetére


pjen
félisten

Én nem játszom,tehát nem tudom,hogy bírja,de egyébként nálam jobban teljesít mint a cisco routerként.A harminc méteres kert végében is tudom nézni a Go-t.A torrent is megy,szerintem egy próbát megér,főleg most jött rá frissítés.Ez csak az én véleményem.A Tv messze a UPC nél a legjobb.Nekem van DIGI is,lányoméknál T.össze tudom hasonlítani.Viszont a DIGI net verhetetlen.

[ Szerkesztve ]

(#69216) Lacccca87 válasza nandow (#69214) üzenetére


Lacccca87
őstag

CB-vel nincs baj átlag használat alatt ( netezés, stream,játék). Nem kell tőle félni.
Viszont ha van Digi akkor lehet jobban jársz ha váltasz, viszont ott ha jól tudom a TV nem annyira jó de a net meg hasít.

(#69217) Shady313


Shady313
aktív tag

Sziasztok!

Egy kis segítséget kérnék Tőletek. "Sikeresen" bekötött nálunk is a UPC.

A következő szolgáltatást rendeltem:
Havi díjak
1. hónaptól
7 860 Ft/hó
Happy Home Fiber 500 + Digital Gold Online Extra
6 970 Ft/hó
HD csomag + Mediacard
0 Ft/hó
2.Mediacard
890 Ft/hó

A fentiek a visszaigazoló emailből lettek kimásolva. A rendeléskor is ezen feltételek szerint kötöttem a szerződést. Viszont most azt látom minden csomaghoz írva, hogy a 2. hónap után egy jóval magasabb összeget kell fizetni. Ez engem ugye nem érint a fentiek alapján? Remélem nem lettem félrevezetve, mert az összesítő felületen is csak egy összeg volt (1. hónaptól) egy sávos diagramon.

A másik problémám:

Bekötéskor megállapította a srác, hogy nem jók a jelszintjeim, majd küld valakit szintezni. Nos (mint kiderült jól tettem, mert nem tudtak az egészről semmit). én is kértem rá egy hibajegyet, ugyanis a HD adások + néhány SD szétestek, kockásodott, nem volt hang. Ma kint is voltak, szinteztek. Azonban a probléma nem szűnt meg. Közölték, hogy a node-tól kell visszakeresni mi lehet a baj, ugyanis nálam a végpontokon mérve is minden rendben. Persze én erről nem fogok tudni, egyszer csak vagy megjavul vagy nem (ezt konkrétan így megmondta a srác)...

A harmadik problémám:
A fent említett Happy Home Fiber 500 + Digital Gold Online Extra csomagot medicarddal kértem + kértem még egy mediacardot 890 Ft/hó-ért (két TV). A mai napig, tehát a szintezésig mind két TV-n elérhetők voltak a HD csatornák, persze mindkettőn szétestve. Ma a szintezéskor közölte a srác, hogy nekem a második mediacard-omra külön kell HD adásokat igényelnem. Így most ott csak egy "Kódolt jel" üzenetet kapok. Valóban külön elő kell fizetnem a második mediacard-ra a HD adásokért? Ha igen akkor ezt telefonon kell megtennem? (neten nem találtam erre vonatkozó információt).

Kezd a hócipőm tele lenni, így feltennék még egy kérdést:
A 14 napos elállás esetén milyen szankciókra számítsak? Jönnek és kirángatják a kábelt a falból? Amihez fúrni kellett és én lelkesen már le is javíttattam a festőkkel a barmolást? Nem szeretném kiköttetni, de erőteljesen kezd olyan érzésem lenni, hogy nekem ez csak nyűg lesz...Elsején telik le a 14 nap, addig lépnék ha úgy alakul....

Egyébként nem a pusztán lakok, Kistarcsán egy 4 emeletesben, bár nem hiszem, hogy ez befolyásoló tényező kéne, hogy legyen...

Köszönöm a tanácsokat/válaszokat előre is, illetve a türelmet annak aki elolvasott! :R

(#69218) Gabró


Gabró
tag

Sziasztok!

Eddig nem volt gondolom a UPC-vel, jó áron nyújtottak vállalható szolgáltatást, fizettem a számlákat rendesen, ügyfélszolgálatot hírből sem ismertem.

Lejárt azonban a 2 éves hűség (immáron 2. alkalommal), és már hónapokkal előtte fűtöttek, hogy szerződni kellene +12 hónapra kb. 2800 forintért, mert a hűségidő lejárta után listaárra (3600 forint) emelhetik a szolgáltatás díját, szóval itt a soha vissza nem térő alkalom. (Ez pár hónapja volt és még most is 21xx forintot fizetek egy 120-as netért, és egy S telefonért, amit nem használok). Akkor azon ment a huzavona, hogy mondják meg kerek-perec, hogy emelik-e 3600 forintra a díjat vagy sem, mert szeretnék ennek tudatában dönteni. Lényeg a lényeg megnyugtattak, hogy nem fogják drasztikusan emelni, inkább csak az infláció mértékével, és akkor is tájékoztatnak az előző havi számlakivonaton - minden okés, teljesen korrekt.

E hó elején meg is érkezett a várva várt díjemeléses számla: következő időszaktól Fiber Power 120 - 1900 forint, Nonstop S telefon - 580 forint. Gondoltam, ha már lejárt a hűség rákérdezek, hogy lemondhatom-e a telefont úgy, hogy az internetet megtartom az imént felkínált áron. Írtam is az ügyfélszolgálatnak pár sort, 5 napon belül (de max. 30 napon belül) ígértek választ. Másnap hívnak telefonon, hogy van egy ajánlatuk 2399 forint 12 hónap hűséggel. Mondom remek, engednének 81 forintot, de megvárnám az ügyfélszolgálat válaszát, hátha 580 forinttal is beljebb kerülhetek.

Rövid időn belül megérkezett az ügyfélszolgálat válasza: "Nyilvántartásunk szerint 2018.05.17-én telefonos ügyintézés során munkatársunkkal már egyeztetett a csomagváltási lehetőségekkel kapcsolatban. Bízunk benne, hogy kollégánktól valamennyi felmerült kérdésére kielégítő választ kapott."

Visszaírtam, hogy ez így nem lesz jó, mert az ügyintéző nem tudta megválaszolni a kérdésemet, és egyébként is írásos kérdésre, írásos választ várok.

Erre is kaptam rövid időn belül egy választ: "Bejelentése alapján tájékozatjuk, hogy további adategyeztetés szükséges, amelynek hiányában jelzett igényét sajnálatos módon nem áll módunkban rögzíteni."

Visszaírtam, hogy mégis milyen adategyeztetésre gondolnak, minden releváns infójuk megvan, válaszolják meg a kérdést.

(innen folyt. köv.)

Volt valaki, aki hozzám hasonlóan hűség idő lejárta után a korábbi Duo csomagból kidobta volna a telefont, és engedték/nem engedték?

(#69219) toyee09


toyee09
csendes tag

Sziasztok!
Erdekelne hogy csak nalam vagy masnal is ha speedtestet inditok ingadozik a sebesseg? Pontosabban ha vodafone szerverre merek adja a 490-500 mbitet, de barmilyen mas magyar szerverre merek csak 100-200, max 300 mbit! Es ha torrenten toltok ott is csak 30-35 Mbyte/sec a legjobb eredmenyem!
Valaki tapasztalt hasonlot?

(#69220) kabelmania27 válasza Shady313 (#69217) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Üdv!
A koax kábel marad elállás esetén.
Nézd meg milyen osztóval van elosztva a koax és van-e bekötve Fam/Attenuator feliratú csillapító.
Ha megnézed a modem értékeket a haladó beállítások/hálózat állapota menüpontban a letöltés és feltöltés füleknél meg tudjuk írni kell-e netszakadástól tartanod.
Második eszköznél külön kell kérni a hd adásokat, de a közszolgálati hd adások kódolatlanul jönnek.
nandow: Ahol van konkurencia ott honlapon lévő csomagoknál jobb ügyfélmegtartó csomagot adnak.
1221 lemondás gomb után említsd meg a konkurencia ajánlatait.
Gabró: 1221 lemondás gomb után érdeklődj vagy menjél be egy irodába.
toyee09: Milyenek a modem értékek?

[ Szerkesztve ]

(#69221) czanga


czanga
őstag

Sziasztok.

Amennyiben adott egy hibás connect box, azzal jó ha beszaladok egy közeli UPC kirendeltségre, és kérek egy másikat, vagy mindenképpen 1221-et tárcsázok?

(#69222) toyee09 válasza kabelmania27 (#69220) üzenetére


toyee09
csendes tag

(#69223) Monyos válasza kabelmania27 (#69213) üzenetére


Monyos
aktív tag

Lejárat után mi történik egyébként? Attól a naptól rögtön drágul a havidíjam? Vagy amíg én nem jelzek, addig minden simán megy tovább ugyan azon az áron?

(#69224) 4Grider válasza Monyos (#69223) üzenetére


4Grider
nagyúr

Lejárat után - ha nincs jobb áron szolgáltató konkurens - akkor kb. 4-5%-ot emelnek szolgáltatásonként. És fél-egy év múlva megint. És teszik ezt addig, amíg meg nem jelenik egy jó áron szolgáltató konkurens, vagy te nem elégeled meg, és kötsz egy év hűséget. Persze időnként felhívnak egy "jó" ajánlattal...

(#69225) 4Grider válasza czanga (#69221) üzenetére


4Grider
nagyúr

A kirendeltségen nem tudják eldönteni, hogy hibás-e a box. Szerelőt kell hívnod.

(#69226) czanga válasza 4Grider (#69225) üzenetére


czanga
őstag

Rendben. Pedig nem nehéz, mivel LAN rész nem működik egyik pillanatról a másikra. Újrakonfigurálás sem oldotta meg. Az egyik LAN port folyamatosan világít. Minden kábel, és eszköz jó, de erre hiába kötök rá bármit, kábelen nem érzékel semmit.

(#69227) Ear001 válasza czanga (#69226) üzenetére


Ear001
addikt

Nekem is volt ilyen, szerelő jött és cserélt, mert ő tudta ellenőrizni, hogy az új példány tényleg működik.

(#69228) czanga válasza Ear001 (#69227) üzenetére


czanga
őstag

Na! Pont ugyanez a hiba?

Telefonon lehetetlen elérni őket, web felület sem megy, szóval így is, úgy is becsattogok egy közeli UPC pontra, legalább a hibajegyet vegyék fel, ha cseréni nem is fogja.

(#69229) Lacccca87 válasza Monyos (#69223) üzenetére


Lacccca87
őstag

Nekem anno ~2 éve mikor lejárt nem változott, igaz csak Net előfizetés volt. Aztán rá 2-3 hónapra talán 100-150Ft-al lett drágább csak úgy, de utána nem módosult.

Kiváncsi vagyok hogy visszahívnak-e majd. Nemrég betelefonáltam lemondás után érdeklődve ( 2018.12.-ig hűséges még) hogy mennyit kellene fizetnem exra költségként. A hátralévő időszakra 35e Ft ot állapíottak meg, ami eléggé nonszensz tekintve ha nem mondom le és inkább hagyom kifutni akkor is max 15e Ft-ba kerülne. Akkor mondjuk megérteném az extra extra díjat ha megkötöm a 2 évet és fél év után le akarnám modani de így hogy kb 1,5 évig rendesen fizettem és van hátra 6 hónap így azért gáz.
Itt mondjuk azt hitte a kolléganó hogy akkor nem fogom lemondani mert elrettent az összeg, de ekkor előhúztam a költözöm kártyát amire egyből jött a válasz hogy majd ugye lesz papír amivel bizonyítom hogy olyan helyre költöztem ahol nem tudnak szolgáltatni. Mivel lesz adásvételim így tudok, így már egyből kijött hogy nem kerül nekem semmibe, majd lesz egy terhelés meg jóváírás az utolsó kivonaton aztán annyi.

Vittem volna egyébként szívesne magammal mert van hogy egyszerűbb de új helyen Digit optika meg T-home kábel van csak. De ha még lett volna UPC akkor is elgondolkodtam volna hogy ér-e nekem 6000e Ft ot a szolgáltatás költöztetése vagy inkább átadom az új albérlőnek én meg kötök újat.

(#69230) polonic válasza kabelmania27 (#69220) üzenetére


polonic
félisten

Hogy lehet a modem értékeit megnézni? Azt hiszem cisco van.

(#69231) 4Grider válasza Lacccca87 (#69229) üzenetére


4Grider
nagyúr

Itt a határozott idejű (hűség)szerződés felmondásakor az eddig igénybe vett kedvezményeket kell kifizetni. Számszerűsítve: Szolgáltatás listaára mínusz te általad érte fizetett havidíj szorozva a hűségidőből eltelt hónapok számával. Azaz minél később mondod fel a hűségszerződést (minél kevesebb van hátra) annál többet kell fizetned.

(#69232) 4Grider válasza polonic (#69230) üzenetére


4Grider
nagyúr

Topic összefoglaló: 192.168.100.1

(#69233) kabelmania27 válasza Monyos (#69223) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Egyből nem szokták emelni.
polonic: 3208 3212 modemnél 192.168.100.1
3925-es tipusnál 192.168.0.1 felhasználónév jelszó üresen marad

(#69234) herdsman12 válasza pjen (#69215) üzenetére


herdsman12
őstag

"A Tv messze a UPC nél a legjobb."

Ez mit jelent pontosan? Adás minőség, csatorna választék, stb?

(#69216) Lacccca87

"TV (DIGI) nem annyira jó"

??

[ Szerkesztve ]

(#69235) kacsaesokos válasza herdsman12 (#69234) üzenetére


kacsaesokos
tag

Részben a csatorna választékra gondolhatott, ha kedveled a sport közvetítéseket, főleg a focit, akkor sok örömöd nem lenne következő szezontól a diginél. (spíler tv)
Nálam 2 hónapja van UPC szolgáltatás, és eddig nagyon elégedett vagyok, internet még nem szakadt meg használat közben, tv is tökéletes, bár azt nem sokat nézem.

[ Szerkesztve ]

(#69236) Lacccca87 válasza herdsman12 (#69234) üzenetére


Lacccca87
őstag

Csak amit itt ott olvasgattam róla meg ismerősöktől hallottam, de bevallom tapasztalatom nem volt még vele meg a UPC-vel sem. De ha jól sejtem ahogy mások is irták a csatornaválaszték az ami jobb lehet UPC-nél, mondjuk ennek sem néztem most utána. Nekem mondjuk mind1 hogy milyen sport csatorna lenne mert TV-t se nagyon nézek, inkább gépen este elalváshoz néha CC,HUMOR tv a TV-go szolgáltatáson keresztül. De nekem szerintem TV előfizetésem nem lesz belátható időn belül.

(#69237) headhunter válasza 4Grider (#69231) üzenetére


headhunter
addikt

"...Azaz minél később mondod fel a hűségszerződést (minél kevesebb van hátra) annál többet kell fizetned..."

Egy bizonyos idő eltelte után, viszont már nem nő az összeg...

pl.: Nekem max. 75.000Ft kötbért mondtak (2017.09.19-én) és amikor elérte ezt az összeget, azóta nem is nő... (hónapok óta)

Digital gold, HD csomag + mediacard, HD csomag + 2. mediacard + Fiber Power 500 + Nonstop S díjcsomag (Határozott idejű szerződés lejárata: 2019.09.21)

HD csomag + 1. mediacard

Igénybe vett kedvezmény mértéke 13 655,76 Ft
Igénybe vett kedvezmény időszaka 0 nap

HD csomag + 2. mediacard

Igénybe vett kedvezmény mértéke 11 344,24 Ft
Igénybe vett kedvezmény időszaka 245 nap

----------------------------------------------------------------------

Nonstop S díjcsomag

Igénybe vett kedvezmény mértéke: 15 000 Ft
Igénybe vett kedvezmény időszaka: 0 nap

----------------------------------------------------------------------

Fiber Power 500

Igénybe vett kedvezmény mértéke 35 000,02 Ft
Igénybe vett kedvezmény időszaka 0 nap

Összesen: 13655.76+11344.24+15000+35000.02 = 75000Ft

[ Szerkesztve ]

(#69238) czanga válasza czanga (#69228) üzenetére


czanga
őstag

Bevittem a Connect Box-ot, egy kis szep szo, normalis koszones es ki is csereltek nekem ott helyben a kirendeltsegen. Ezen mar mukodnek a LAN portok.

(#69239) net91


net91
senior tag

Tegnap megkaptam a CB-t. Beüzemeltem.
Reggelre már nem volt internet.
Fél óra zene hallgatása után kerültem telefonos ügyintézőhöz.
Javaslatára reseteltem a CB-ot, amellyel megszakadt vele a kapcsolat, mivel UPC vonalas telefonról hívtam.

Második kör, ismét fél óra várakozás az ügyintézőre, majd sikerült technikushoz jutni.
Az első ügyintézőtől három dolgot kérdeztem, majd ugyanezeket a technikustól. A technikus válaszai pont az ellenkezői voltak mint, amit az első ügyintéző mondott.
A végeredmény az lett, hogy azért nem volt internetem, mert a CB két frissítést kapott, amelyek lefagyasztották.

Erre mondtam neki, hogy a Cisco 3208-as hat év alatt egyszer sem fagyott le, stabilabb volt, ezért élni szeretnék a 14 napos felmondási idővel és visszatérek a Cisco 3208-hoz. (Direkt nem adtam vissza, hogyha gond van tartaléknak ott legyen.)
Erre a technikus azt válaszolta, hogy CB regisztrálása után, technikai okból kifolyólag már nem lehet visszaregisztrálni a Cisco 3208-at. Ez nekem érthetetlen, miért ne lehetne?

Valaki CB regisztrálása után tért már vissza az előző eszközhöz? (Most van internetem, addig nem akarom piszkálni új regisztrációval még működik.)

(szerk.: ....és modemként üzemeltem be nem is routerként.)

[ Szerkesztve ]

Nem az a gazdag, akinek mindene megvan, hanem az, aki úgy érzi, hogy semmi nem hiányzik az életéből.- Semmi sem állandó csak a változás.- UPC Internet 1500 with Asus RT-N18.

(#69240) 4Grider válasza net91 (#69239) üzenetére


4Grider
nagyúr

Nekem sem logikus, hogy ne lehetne bármilyen modemet bármilyen sorrendben regisztrálni.
Gondolom ha rossz lesz a net, úgyis megpróbálod visszaregisztrálni a régi modemet, és akkor majd rájössz...

(#69241) Levi123 válasza net91 (#69239) üzenetére


Levi123
senior tag

Szia,
ezzel működik a visszaregisztrálás.
http://prov.chello.hu/reg/login.jsp
volt már téma, meg én is próbáltam, nekem is megvan a 3208-as modem, meg a technicolor 7200-as.
Visszatettem már párszor a 3208-ast, csak valamiért pár nap után már a link LED-je csak sárgán villog ilyenkor csak 100 Mbit a sebessége és nem jön a 120 Mbit, ezért visszaregisztráltam a TC7200-t.

[link]

szerk.: nekem is mondták, hogy nem lehet visszaregisztrálni, meg nem működik, de mégis működik, lehet néha tévednek? :F

[ Szerkesztve ]

Levi

(#69242) net91 válasza Levi123 (#69241) üzenetére


net91
senior tag

Levi123
4Grider

Köszönöm a megerősítést én is gondolom (meg korábban is hasonló választ kaptam itt a fórumon, ezért Intruder2k5 válaszát is köszönöm, így utólag.)

Nem az a gazdag, akinek mindene megvan, hanem az, aki úgy érzi, hogy semmi nem hiányzik az életéből.- Semmi sem állandó csak a változás.- UPC Internet 1500 with Asus RT-N18.

(#69243) ArthurShelby válasza net91 (#69239) üzenetére


ArthurShelby
addikt

Én sosem kaptam cisco-t, én már CB-t kaptam. Beszereztem egy cisco-t regisztráltam és kész.

"technikai okból kifolyólag már nem lehet visszaregisztrálni a Cisco 3208-at"
Vagy direkt hazudik, vagy nem ért hozzá. (igazából ha nem tudja, akkor maradna csöndbe)

A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat

(#69244) Shady313 válasza kabelmania27 (#69220) üzenetére


Shady313
aktív tag

Szia!

Köszönöm a segítséget.

3-as splitterrel van elosztva (1 modem, kettő közvetlenül a TV-be megy tovább).

Ilyen splittert használtak: [link - 3DSS3U]

Az értékeim a következők egy modem reset után:

Egy 6db-es csillapító van közvetlenül a modembe betekerve, máshol nincs.

:R

Szerk:
A közszolgálati HD csatornák valóban bejönnek és azok többnyire jól. Sajnos a többi csatornán ha HD, ha SD, szétesik a kép :(

[ Szerkesztve ]

(#69245) gduck válasza net91 (#69239) üzenetére


gduck
addikt

Minden esetben regisztrálni kell az új modemet a http://prov.chello.hu/ címen! Ez alól az új csoda se kivétel ;) Ugyanis ezt már automatikusan csinálná, de nem nagyon jön neki össze...

Egy szó mint száz, modem beüzemeléshez/cseréhez NEM KELL UPC technikus!

UI: Egy hónapja megy a CD modem módban, semmi gondom nincs vele, online játék is zökkenőmentes ;)

[ Szerkesztve ]

(#69246) kabelmania27 válasza Shady313 (#69244) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Modem előtt csillapító van ami arra utal, hogy erős a bejövő jel.
A modem az osztó -4dB-s (alacsonyabb csillapítású) kimenetébe van kötve?

[ Szerkesztve ]

(#69247) Shady313 válasza kabelmania27 (#69246) üzenetére


Shady313
aktív tag

Pontosan :K

(#69248) kabelmania27 válasza Shady313 (#69247) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Osztó jól van bekötve.
Tévéken hány % a jelerősség és a minőség?
Ha van a tévéken automatikus jelszint szabályozás vagy csillapítás akkor ki/be kapcsolva nézd meg javul-e a helyzet.

[ Szerkesztve ]

(#69249) polonic válasza kabelmania27 (#69233) üzenetére


polonic
félisten

Köszi

3208-as van. 2013-as a firmware rajta. Ez jó régi. Nincs újabb?

(#69250) kabelmania27 válasza polonic (#69249) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Az egy jó kis modem, szerintem nincs újabb fw mert a cisco már nem foglalkozik kábelmodemekkel.
Ettől még stabilan fog menni, más szolgáltatóknál is használják még ezt a tipust.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.