Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-27 18:58:04

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#69229) Lacccca87 válasza Monyos (#69223) üzenetére


Lacccca87
őstag

Nekem anno ~2 éve mikor lejárt nem változott, igaz csak Net előfizetés volt. Aztán rá 2-3 hónapra talán 100-150Ft-al lett drágább csak úgy, de utána nem módosult.

Kiváncsi vagyok hogy visszahívnak-e majd. Nemrég betelefonáltam lemondás után érdeklődve ( 2018.12.-ig hűséges még) hogy mennyit kellene fizetnem exra költségként. A hátralévő időszakra 35e Ft ot állapíottak meg, ami eléggé nonszensz tekintve ha nem mondom le és inkább hagyom kifutni akkor is max 15e Ft-ba kerülne. Akkor mondjuk megérteném az extra extra díjat ha megkötöm a 2 évet és fél év után le akarnám modani de így hogy kb 1,5 évig rendesen fizettem és van hátra 6 hónap így azért gáz.
Itt mondjuk azt hitte a kolléganó hogy akkor nem fogom lemondani mert elrettent az összeg, de ekkor előhúztam a költözöm kártyát amire egyből jött a válasz hogy majd ugye lesz papír amivel bizonyítom hogy olyan helyre költöztem ahol nem tudnak szolgáltatni. Mivel lesz adásvételim így tudok, így már egyből kijött hogy nem kerül nekem semmibe, majd lesz egy terhelés meg jóváírás az utolsó kivonaton aztán annyi.

Vittem volna egyébként szívesne magammal mert van hogy egyszerűbb de új helyen Digit optika meg T-home kábel van csak. De ha még lett volna UPC akkor is elgondolkodtam volna hogy ér-e nekem 6000e Ft ot a szolgáltatás költöztetése vagy inkább átadom az új albérlőnek én meg kötök újat.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.