Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#49739) kezo0 válasza Storms (#49722) üzenetére


kezo0
addikt

Privátban már váltottunk üzenetet, de akkor itt is leírom, hogy a Compal HGW-nél nem működnek a korábbi HGW-knél megszokott default belépési user/pw párosok, így az admin/admin sem.
Úgy tűnik, minden Compalnak saját, egyedi jelszava van, ami - nekem legalábbis - tényleg az aljára van ragasztva egy matricán. Itt olvasható a wifi default SSID-je is, az ahhoz tartozó jelszóval, plusz a settings-be való belépéshez szükséges jelszó, ami összevissza, vegyesen generált karakterekből áll - ebből gondolom, hogy mindenkinél más.
A HGW aljára ragasztott matricákból külön is volt pár darab a készülék dobozában, plusz a HGW alsó részén van egy "rejtett" kihúzható táblácska is, aminek csak a füle látszik, ha azt kihúzom, azon is ott a wifi SSID és jelszó. A tábla másik oldalára pedig az ember felírhatja a saját SSID/jelszó párosát is, ha megváltoztatja a default-ot.
Ha nálad sehol egy matrica (a készülék dobozában sem volt?), akkor szerintem hívd a 1221-et, mert esélyes, hogy magadtól kitalálni nem fogod a jelszót...

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.