Hirdetés

2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-27 18:58:04

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#50101) gduck válasza tomp (#50093) üzenetére


gduck
addikt

Számomra az a csúcs ebben az egészben, hogy a Horizon boxra nem lehet a Horizon GO felületről felvételt beállítani. Látszik, hogy egyértelműen csak a pénz játszott szerepet abban, hogy egy ilyen éppen hogy elfut rajta egy butított Horizon dobozt az előfizetőkre sózzanak. Bár ugye nem panaszkodhatunk mivel TV-t nézni lehet vele!!! :W Ráadásul ha ki akarom kapcsolni a "radiátor üzemmódot" akkor induláskor minden egyes alkalommal visszaszámol, hogy van ám gyors indítás mód is :W

És a legszomorúbb az egészben, hogy a készleten lévő régi boxokat majd viszik a szemétbe, előfizető olyat már nem kaphat :(

UI: Még a beépített web szervert is elfelejtették kikapcsolni :DDD Gondolom a fejlesztés abból fog állni hogy optimalizálják (kitörlik a felét :DD ) a kódot.

[ Szerkesztve ]

(#50102) *Ropi* válasza gduck (#50099) üzenetére


*Ropi*
félisten

(#50100) ztsoft: Tudom tudom, de olyan szép, magasan szálló labda volt... :DDD

Weboldalam: http://karpatisandor.hu

(#50103) ztsoft válasza gduck (#50101) üzenetére


ztsoft
őstag

Ráadásul ha ki akarom kapcsolni a "radiátor üzemmódot" akkor induláskor minden egyes alkalommal visszaszámol, hogy van ám gyors indítás mód is

Én ezt a részét megoldottam, hagytam gyors indítás módban, de áramtalanítva van használaton kívül. :D Elegem lett az éjszakai ébredésekből ECO módban.

(#50102) *Ropi* Persze, tudom, ezeket én is szeretem.

Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.

(#50104) cigam válasza tomp (#50093) üzenetére


cigam
félisten

"műsor" nem egyenlő "élő adás". Mi is a 7 napos visszanéző szolgáltatás neve? Műsorvisszanéző ;)

Persze napestig vitatkozhatnánk, hogy a költő mire gondolt, mikor ezeket a sorokat leírta. Neked élő adást jelent, nekem egy konkrét műsorszámot.

Ha jobban megnézed mindegyik cég oldalán van egy jogi nyilatkozat. Részlet a telekom által kiadottból:"A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Magyar Telekom Nyrt. kifejezetten kizárja."

vargalex
Miért gondolod hogy egy cég WEBoldalát a mindenre kiterjedő korrekt tájékoztatásért tartja fen? Természetesen vannak bizonyos részei törvényi kötelezettségek. Viszont a szolgáltatások bemutatásakor ugyanolyan marketing eszköz mint bármelyik reklám. Egyetlen célja van: ügyfélszerzés. Nem véletlenül van ott az a szöveg, ami minden egyes hibás infóért, költői túlzásért (ha úgy tetszik félretájékoztatásért) elhárítja a felelőséget, számonkérhetőséget.
Ugye a te autód is a gyártó honlapján szereplő fogyasztással/CO2 kibocsátással rendelkezik? A telefonoddal tényleg lehet 17 órát beszélgetni egy töltéssel. A tableteden rendelkezésre áló tárhely valóban 32GB, és nem csíp le belőle a rendszer több GB-ot, stb...
Azért van némi difi aközött, hogy szándékosan/véletlenül kétértelműen (rosszul)fogalmazol meg egy szolgáltatás leírását (esetleg fent marad egy ideig a réginek a leírása), vagy bizonyítható hazugságot állítasz.
Azzal védem a UPC-t, mert nem fikázom bő nyállal mint a többiek? Azért, mert 1-2 szövegkörnyezetből kiragadott mondatott másképpen értelmezek? Tiltja a fórumszabályzat, hogy önáló gondolataim legyenek, és azok eltérjenek a többség véleményétől?

gduck

Ígéret van rá, ahogy a sorozatfelvételre is. Erre majd térjünk vissza fél év múlva. Addigra kiderül, hogy bulshit, vagy betartott ígéret.

[ Szerkesztve ]

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

(#50105) net91 válasza cigam (#50104) üzenetére


net91
senior tag

Akárhányszor olvasom a hozzászólásaidat, mindig az az érzésem, hogy UPC alkalmazott vagy, marketing vagy hasonló területről.
Naprakész vagy, belső információval rendelkezel, mindig hivatkozol arra, hogy a különböző hibákat a UPC mikor fogja orvosolni és hogyan .
Mindig megmagyarázod, hogy a különböző leírásokban a UPC mit ért azon.
A problémákat és hibákat megpróbálod kimagyarázni.

Nem tudom ki vagy és nem is érdekel, de ha ezért neked fizetnek, akkor megértem.
Nem kívánok vitát nyitni, de szomorú, hogy egy, a piacon vezető pozíciót betöltő cég így próbálja menteni a menthetőt.
Ha pedig tévedtem és nincs igazam, akkor javaslom a UPC-nek, hogy valamilyen kedvezményt, juttatást adjon vagy fizessen részedre, mert megérdemled. :)

Nem az a gazdag, akinek mindene megvan, hanem az, aki úgy érzi, hogy semmi nem hiányzik az életéből.- Semmi sem állandó csak a változás.- UPC Internet 1500 with Asus RT-N18.

(#50106) pjen válasza net91 (#50105) üzenetére


pjen
félisten

+1 :C

(#50107) AlyrArkhon válasza net91 (#50105) üzenetére


AlyrArkhon
senior tag

"...menteni a menthetőt..."

a menthetetlent?

Redmi Note8,11/Band4,8/watch3a/Xiaomi S10

(#50108) bostone


bostone
addikt

Lehet a horizon box-ot használni más eszközzel rögzített egyéb műsor lejátszására is?
Ha igen, hogyan?

(#50109) pjen válasza bostone (#50108) üzenetére


pjen
félisten

nem.

(#50110) cigam válasza net91 (#50105) üzenetére


cigam
félisten

valamilyen kedvezményt, juttatást adjon vagy fizessen részedre, mert megérdemled.

Na akkor hamar ajánlj a figyelmükbe, mert több mint egy tucat ezrest hagyok ott náluk havonta.

Persze a célozgatás kifigurázás helyett, ha tételesen cáfolnátok hogy a válaszaimnak nincs valóságtartalma, akkor hihetőbb lenne, hogy védem a védhetetlent. Viszont eddig csak addig jutottatok, hogy teóriákat gyártotok a kilétem felöl.pl. belső információval rendelkezel, mindig hivatkozol arra, hogy a különböző hibákat a UPC mikor fogja orvosolni és hogyan
Beidéznéd mikor írtam ide belső információt?
Ja, hogy nem tudsz? Akkor miről beszélünk?!

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

(#50111) kabelmania27


kabelmania27
Topikgazda

Legyetek szívesek a személyeskedést befejezni!

[ Szerkesztve ]

(#50112) NoOne1976


NoOne1976
őstag

Segítsetek, mert a UPC oldalán nem találom a választ:

Nagyon régóta Digis vagyok, de költözés miatt UPC-re kell váltanom. Mindenképpen szeretném a minél több HD adást, így ha jól sejtem a "Digital Gold 94 + 26 HD" csomag kell nekem 6190Ft-ért. Internetből "Fiber Power 120", 6490Ft-ért, mert most is 100as netem van.

Csomagban viszont ezt nem találom. A Trio TV Max Plus-ban a net csak 30-as, a többiben meg a tv adás kevesebb. Vagy a csomagajánlatok között nem szerepel minden a neten?

Amúgy már előre rosszul vagyok attól, hogyha arra gondolok, most 7000FT-ért volt netem, hd adásom, (és ez a lista ár volt, mert a kedvezményes időszakom rég lejárt), míg a jövőben milyen szinten fognak megkopasztani. Alternatíva nincs, max. annyi, hogy szerződök vagy sem :((

(#50113) kabelmania27 válasza NoOne1976 (#50112) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Digtal bronze mellé is tudsz hd csomagot rendelni.
webshopban kifogja írni az összes trio csomagot, ha 1221-en vagy irodában rendeled akár másnap bekötik ha van szabad időpont.

(#50114) E300TD


E300TD
tag

Sziasztok,

Azt meg tudja valaki mondani, hogy egy UPC-s HD médiaboxot tudok használni DIGI-s TV adás vételére? A Digis adás vételéhez nem kell semmilyen kártya, a TV-m menüjéhez képest a UPC-s box menüje sokkal jobb.(korábban UPC-m volt, de ugye a net sebessége ...)

Amikor a szeretet hatalma legyőzi a hatalom szeretetét, akkor a világ megismerheti a BÉKÉT. (Jimi Hendrix) A vallás akkor keletkezett, amikor az első csaló találkozott az első ostobával. "Voltaire"

(#50115) Intruder2k5 válasza E300TD (#50114) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Szia!

Nem tudsz, ellenben azt a boxot le kellene adnod a UPC-nek, ha felmondtad az előfizetést.

(#50116) AlyrArkhon válasza NoOne1976 (#50112) üzenetére


AlyrArkhon
senior tag

imho trio M + HD csomag (+goldpack esetleg).
de próbáld meg a horizon beltérit levitatkozni belőle és bármi régebbit kérni helyette, leginkább ciscot :)

Redmi Note8,11/Band4,8/watch3a/Xiaomi S10

(#50117) E300TD válasza Intruder2k5 (#50115) üzenetére


E300TD
tag

Leadtam, ezért nem tudom kipróbálni :W
De pl. a hardveraprón is árulnak UPC-s boxokat.
De ebből nem tudtam meg, hogy miért. Gondolom a gyári vas (pace) kapott egy UPC- s fw-t, de attól még kellene fognia kódolatlan digitális jelet szerintem, bár nem vagyok szakértő :C

[ Szerkesztve ]

Amikor a szeretet hatalma legyőzi a hatalom szeretetét, akkor a világ megismerheti a BÉKÉT. (Jimi Hendrix) A vallás akkor keletkezett, amikor az első csaló találkozott az első ostobával. "Voltaire"

(#50118) Intruder2k5 válasza E300TD (#50117) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Ja, nagy üzlet lehet, mindenki csak jól jár vele. Eladod 2-3 ezer forintért, az új tulajdonos semmire sem tudja használni, legfeljebb jól mutat neki a polcon, neked meg kiküldik a számlát 20000Ft-ról, mert nem adtad le az eszközt. Maradjunk annyiban, hogy a szolgáltatótól kapott eszközöket az előfizetés megszűnésekor vissza kell szolgáltatnod, és nem pedig meghirdetni.

szerk.: Ha leadtad, jól tetted. Ha DIGI-hez szeretnél boxot használni, vehetsz, van sok féle a boltokban, és még okosabbak is mint a UPC-s box.

[ Szerkesztve ]

(#50119) E300TD válasza Intruder2k5 (#50118) üzenetére


E300TD
tag

EMBER, nem tudsz olvasni? Leírtam, hogy leadtam! Még ha moderátor vagy, akkor SEM VONHATOD KÉTSÉGBE AZT AMIT LEÍROK !
A TV-m menűje a UPC-hez képest sz@r, amíg a UPC-nél az adás nézése mellett végig tudtam nézni a "kínálatot", addig ez most nem megy a GUIDE-ra elveszi a képet pl.

ezt akartam volna megvenni, pl.
[link]

szerk: Jössz egy "Elnézést, tévedtem"-mel

[ Szerkesztve ]

Amikor a szeretet hatalma legyőzi a hatalom szeretetét, akkor a világ megismerheti a BÉKÉT. (Jimi Hendrix) A vallás akkor keletkezett, amikor az első csaló találkozott az első ostobával. "Voltaire"

(#50120) Intruder2k5 válasza E300TD (#50119) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Miután beleírtad, hogy leadtad, én is szerkesztettem a hsz-em. De tudod mit...? Vedd meg! Részemről lezártam.

Ennek semmi köze ahhoz, hogy moderátor vagyok.

[ Szerkesztve ]

(#50121) kabelmania27 válasza bostone (#50083) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Tévé adások rendben vannak?

[ Szerkesztve ]

(#50122) NoOne1976 válasza AlyrArkhon (#50116) üzenetére


NoOne1976
őstag

de próbáld meg a horizon beltérit levitatkozni belőle és bármi régebbit kérni helyette, leginkább ciscot

Ahogy írtam, totál ismeretlen számomra a UPC, így örülnék, ha leírnád miért javaslod ezt.

(#50123) Intruder2k5 válasza NoOne1976 (#50122) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Ha csak nagy vonalakban visszaolvasod az elmúlt 1 hónap hozzászólásait, láthatod, hogy rengeteg a panasz a Horizon boxokra. Tudásuk kisebb mint a korábban használt - például CISCO - boxoké.

Itt van egy összesítés erről.

[ Szerkesztve ]

(#50124) ztsoft


ztsoft
őstag

Ismét valami nem gömbölyű, most a net kínlódik. Youtube videók lassan töltődnek be.

--- bix.hu ping statistics ---
100 packets transmitted, 81 received, 19% packet loss, time 99278ms
rtt min/avg/max/mdev = 15.070/865.403/6796.035/1543.975 ms, pipe 7

10 perc elteltével már 1 mp videó, 2 mp buffer, be is fejeztem.

--- bix.hu ping statistics ---
100 packets transmitted, 88 received, 12% packet loss, time 99289ms
rtt min/avg/max/mdev = 15.533/759.045/7073.942/1812.962 ms, pipe 8

HGW értékek változatlanok (jók), remélem már végleg besz@rik az a valami, már egy hete ez megy, mindig csak egy kicsit kínlódik (most komolyabb volt).

Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.

(#50125) kabelmania27 válasza ztsoft (#50124) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Modemújraindítás után sem javul?

(#50126) ztsoft válasza kabelmania27 (#50125) üzenetére


ztsoft
őstag

Most a modemnek szerintem semmi köze hozzá, 3 napja volt újraindítás (HGW, saját router), akkor sem javult meg.

Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.

(#50127) Tombi válasza Intruder2k5 (#50123) üzenetére


Tombi
senior tag

Ez a horizon box egy borzalom. Nem irigylem azokat az ügyfeleket akik ezt kapják. Szégyen ez a upc-től.

[ Szerkesztve ]

(#50128) ztsoft válasza kabelmania27 (#50125) üzenetére


ztsoft
őstag

Megcsináltam, az eredmény változatlan. :W

--- bix.hu ping statistics ---
100 packets transmitted, 81 received, 19% packet loss, time 99278ms
rtt min/avg/max/mdev = 15.070/865.403/6796.035/1543.975 ms, pipe 7

Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.

(#50129) kabelmania27 válasza ztsoft (#50128) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Remélhetőleg holnapra megjavul.

(#50130) bostone válasza kabelmania27 (#50121) üzenetére


bostone
addikt

Az adásokkal semmi probléma.
Tulajdonképpen a horizon box is jól működik azt hiszem, bár picit szegényes a szolgáltatás. Lehetséges a nem kívánt csatornák eltüntetése a listából? 99%-ban hagyományos tv nézős funkciót tölt be. Próbaképpen szétnéztem a filmtárban. Nem túl bőséges a kínálat. Most netet nem is kap egyik beltéri sem.

Fel teszem itt is a kérdést, hátha valaki találkozott hasonló problémával.
A beüzemelés pénteken történt. Két box csatlakozott a modemre. 1-es és 3-as port. Ezekre tudok kötni pc-t, tv-t, bármit. A kettes és a négyes viszont valamiért nem akarja az igazságot. Többszöri ki-be kapcsolás sem oldotta meg a gondot. Nem reseteltem.

Az természetes, hogy a saját modememet free wifi-ként is megtalálom keresés közben?

(#50131) Gubek-Einste válasza bostone (#50130) üzenetére


Gubek-Einste
Topikgazda

Az természetes, hogy a saját modememet free wifi-ként is megtalálom keresés közben?
Igen

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Internet 150 with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P

(#50132) tomp válasza net91 (#50105) üzenetére


tomp
félisten

Tudod melegszik a UPC készüléke. Megoldás: TE vegyél hozzá hűtőt. :DD :C
No de én nem akartam idáig eljutni, hogy ugyan ezt írjam le. Köszi helyettem is. :))

_______
Ez az állítólagos +30Mbites Horizon vonalban lehet van valami igazság. Írtam, hogy 2 alkalommal szakadtak le az eszközök a modemről. Modem szerint nem kaptak ip-t de az eszközök neten voltak vagy belső hálón voltak de neten nem. No az a 2 alkalom a horizon beüzemelése és lemondása után volt 1-2nappal. Azaz lehet a +30Mbit konfigurálása fektette meg a Tc modemet?

(#50133) kabelmania27 válasza bostone (#50130) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Attól függ milyen csomagra fizettél elő, interaktív funkció kikapcsolásához elég kihúzni a boxból az utp kábelt, ha digital bronze csomagra fizettél elő a +29 és a hd csatornákat kitudod kapcsoltatni.
Elvileg minden portnak működnie kell, indítsd újra a modemet ha nem változik a helyzet 1221-en jelentsd be a problémát.

(#50134) Vangelis


Vangelis
nagyúr

Most beszéltem az ügyfélszolgálattal és nem tudták kimondani, hogy hol lakom...

Hát nem semmi, pedig teljesen egyszerű város.

Jah meg nem tudják mi az az icsekk!

Mivel azzal fizetettem, be egy csekket és azon még a régi számlaszám volt....

De csak be érkezik hozzájuk.. remélhetőleg :)

@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new

(#50135) kabelmania27 válasza Vangelis (#50134) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Régi számlaszám esetén is megérkezik az összeg.

[ Szerkesztve ]

(#50136) Vangelis válasza kabelmania27 (#50135) üzenetére


Vangelis
nagyúr

Igen végül is erre jutottunk.

De érdekes...

Igaz, már a hűségem is lejárt... csak meg kellene szüntetni a fenéba..

Újrat nem írok alá az tuti :)

@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new

(#50137) Cry0


Cry0
őstag

Sziasztok
Olyanba esetleg tudtok segiteni hogy a ruteren mit kell.beállítani hogy a wifi max sávszélességen működjön?
120 megás netünk van viszont telefonon álltalába 50-60 megát mér

Iphone 15 Pro Max Kék Titán

(#50138) kabelmania27 válasza Cry0 (#50137) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Üdv!
Ha UPC-s routert használsz (tehát hgw) akkor energiatakarékos wmm-t kapcsold ki, bővebben wlan topikban tudnak segíteni.
Szerintem ennél csak akkor lesz gyorsabb ha a telefon tudja a 40Mhz-s átvitelt.
Szolgáltatók a kínált sebességet csak vezetékes átvitelnél garantálják.
Nézd meg vezetékesen megvan-e a 120Mbit.

[ Szerkesztve ]

(#50139) blakey válasza Cry0 (#50137) üzenetére


blakey
félisten

120 megás netünk van viszont telefonon álltalába 50-60 megát mér
Telefonon az nem elég?
Több oka is lehet, 2,4 GHz-en csatlakozol, 5GHz-en csatlakozol de a telefon ennyit tud, stb.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#50140) Cry0 válasza blakey (#50139) üzenetére


Cry0
őstag

elégnek elég de ha már 120 megás netünk van akkor legyen annyi is
telefon tudja és 2.4 Ghz-n csatlakozunk

Iphone 15 Pro Max Kék Titán

(#50141) 4Grider válasza Cry0 (#50140) üzenetére


4Grider
nagyúr

Nagyon el vagy tévedve. A wlan eszközök esetén semmi nem garantált, az már kiemelkedően jó, ha az elméleti maximum átviteli sebesség fele megvan.

[ Szerkesztve ]

(#50142) blakey válasza Cry0 (#50140) üzenetére


blakey
félisten

2,4 GHz-en nincs az a telefon amelyik hozná a 120 megát, tehát 2,4GHz-en ennyit tud. :) 5GHz-en jobb lesz, ac-n még jobb, nekem megvan a 240/20.

[ Szerkesztve ]

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#50143) torrente777_


torrente777_
aktív tag

500 as net 5GHz-en nekem ezt tudja:

Rommer.

(#50144) falcon1


falcon1
csendes tag

Sziasztok!
Horizon Go felületein belépve a HD csatornák közül csak a közszolgálatiak (M1, M2, M4, Duna) látszanak. Így felvételt csak az SD-kre lehet beállítani. Az logikus, hogy pl. mivel nincs Filmbox csomagom így azok a csatornák belépés után már nem látszanak, de a HD-knak ott kéne lennie, mert HD csomagom van és boxon el is érhetőek.

Jól sejtem, hogy ez jogosultság beállítási probléma és hívjam a 1221-et?

(#50145) blakey válasza falcon1 (#50144) üzenetére


blakey
félisten

Nagyon bugos a rendszer, hiába van HD előfizetésed ha még van egy-két kártyád és valamilyek csak SD akkor a rendszer meghülyül és már nem tudja normálisan kezelni a dolgokat, nálam sincsenek HD csatornák, pedig 2 HD előfizetésem van és 1 SD, megoldás lenne ha az SD--ből HD-ra váltanék. Állítólag dolgoznak rajta.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#50146) MadMancs


MadMancs
veterán

Sziasztok. Arról szeretnék érdeklődni hogy eddig csak net előfizum volt, múlt hét csütörtökön online leadtam igényemet egy Digital Bronz tv csomagra ( Saját beüzemelés ). Ebből mikorra lehet valami? UPC től semmi infót nem kaptam azon kívül hogy rögzítették a rendelést ( automata válasz ).

Köszi előre is.

Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,

(#50147) ageri


ageri
csendes tag

Sziasztok!

Van egy kis problémám a UPC internettel. Átköltöztem egy olyan lakásba, ahol a UPC a szolgáltató. :W Az előző lakásban DIGI volt.

Mivel több hálózatra kötött eszközöm van (NAS, médilejátszó, TV) ezért először azt próbáltam ki, hogy a régi router helyébe a UPC-től kapott Technicolor TC7200 routert teszem. Eredmény: egy sima 720p filmet nem sikerült szakadásmentesen lejátszania.

Betettem a hálózatba a saját routeremet (Linksys WRT320N) (DHCPállítottam és a NAS kapott egy fix ip-t) és átállítottam a UPC routert bridge módba. Nos, ekkor ment a letöltés egy óráig 2Mbit sebeséggel, utána megállt.
A NASnak (Synology DS115j) saját hálózat felederítő szolgáltatása 2 db routert érzékelt a hálózatban.
Kikapcsoltam bridge módban a UPC wi-fi-t, nem volt változás. (nem is értem ezt a wi-fi-t, ilyenkor minden csatlakozott eszköz önálló IP-t kap?)

Mi a megoldás? A cél az, hogy a NAS letöltsön...

Köszi

Bocs lampa vagyok.

(#50148) Cry0 válasza blakey (#50142) üzenetére


Cry0
őstag

és ezeket a funkciókat hogyan lehet be kapcsolni ? :))

Iphone 15 Pro Max Kék Titán

(#50149) _Karesz_ válasza ageri (#50147) üzenetére


_Karesz_
tag

A Technicolor csodát bridge módba állítod és kikapcsolod a wifit. Az 1-es portjába bedugod a router WAN portját, innentől kezdve nem zavar be a belső hálóba. Annyi dolgod van a DIGI-s hálózatodhoz képest, hogy a routered bejövő kapcsolatát PPPoE-ről DCHP kliensre állítod.Így a UPC féle készülék csak sima kábelmodemként funkcionál.

(#50150) kabelmania27 válasza ageri (#50147) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Üdv!
A wi-freet is kapcsold ki my upc-ben vagy 1221-en.
Modemértékek rendben vannak?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.