Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1473) kabelmania27 válasza JEEMBO (#1471) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Nem lesznek olcsóbbak a mezítelen adsl árak szerintem.
Nyugodtan kipróbálhatod az upc-t, fejállomásokon kicserélték berendezéseket, ahogy olvastam, a kábelezéseket is cserélik ki, erősítőket is újraszintezik, nem hinném hogy rosszul működne abban a körzetben. 8megabit a 25ös netnek a garantált sebessége, ahogy mások is leírták 80-90%os sebességgel mindig működik. upcnek is jó percdíjai vannak telefonban, elhiszem hogy csalódtál a fibernetben, olvastam fórumba hogy voltak problémák, de már upc-s az a körzet, upc nem hinném hogy azért vette volna meg hogy senki se fizessen nála elő, ellenkezőleg szerintem, előfizetői táborát szeretné növelni.
Mondok egy ötletet ha ennyire bizalmatlan vagy az upc kábelnettel kapcsolatban, rendeld meg a [a start csomagot] ha 10megabittel fog menni, emeld meg 25re, esetleg az utcában a környéken kérdezd meg akinek 25megása van hogy mennyivel megy esetleg mutasson egy speedtest eredményt.
Ha olvassa valaki a topikot velencei tó környékéről legyen már szíves mutasson speedtest eredményt és modem jelszint értékeket így lehetne a legtöbbet segíteni szerintem, így lehetne látni hogy mennyire jó abba a körzetben a net. Ha visszaolvasol raktam be upc-s speedtest eredményt június vége felé Veszprémbe Stadion utcában úgy működött, de hasonlóan jól működik máshol is szeintem, upc a legnagyobb kábelnet szolgáltató, jó infrastruktúrával, nyugodtan válthatsz szerintem. Több haveromnál tökéletesen működik, különböző városokban, nincs aggodalomra ok.
Remélem tudtam segíteni

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.