Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-20 19:25:05

LOGOUT.hu

Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#63988) vektornfl


vektornfl
tag

Sziasztok!

Megválok a Ds 218play Nasomtól és veszek egy 218+ vagy Ds 220+ Nast. Elsősorban média tárolásra és lejátszásra használnám. Cél az lenne, hogy a jobb minőségű 4k filmeket is különösebb probléma nélkül le tudjam játszani plexen keresztül. Lesz majd új TV is, de még nem tudom pontosan mi, sőt valamilyen formában marad a régi is, szóval transzkódolásra szükség lehet. Ti melyiket javasolnátok? Elég a 218+ vagy érdemes 220+ban gondolkodni? Tud többet érdemben a 220+?

A másik, hogy migrálni kéne a 218playben lévő hdd-t az újba. A helyzet az, hogy a HDD-t már most ki kell vennem a playből, de új nas csak később lesz. Olvastam, ezt a leírást: https://www.synology.com/hu-hu/knowledgebase/DSM/tutorial/General_Setup/How_to_migrate_between_Synology_NAS_DSM_5_0_and_later
Viszont nem teljesen világos a megoldás. Jól értelmezem, hogy pusztán annyit kéne csinálni, hogy csinálok egy konfiguráció biztonsági mentést most a playben, kiveszem a hddt és majd beteszem simán az új nasba? Utána pedig telepítéskor "magától" migrálja a hddt a dsm és csak a biztonsági mentést kell visszaállítani? Egyébként csak 1 lemez van most is a nasban.

Ha ki van véve a hdd a playből, akkor utána simán átadható a nas másnak vagy előtte kell még valamit törölni/kijelentkezni?

Köszi a segítséget előre is :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.