Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#65655) spidersoft válasza agabe (#65646) üzenetére


spidersoft
senior tag

Legutóbb Maxell gombelemet vettem (igaz, ez LR44 méret) és GP-t kaptam. pókháló-pókháló-létra-pókháló (valami random kínai felirat, ami vagy azt jelenti, hogy ekkor gyártották, vagy azt, hogy ekkor jár le): 2016-09. Üresjárásban (multiméterrel mérve) mindegyik 1,57-1,58V környékén van. Szerintem az ebayes gombelem leginkább szerencse kérdése...

A boroszkóp/endoszkóp téma viszont engem is érdekel. :K Ahogy elnéztem, három méret vált divattá: 5.5, 7 valamint 9mm. Mindhárom méret, úgy fest, a készülék külső átmérőjét jelöli, tehát hogy milyen furatba megy bele. Az ilyen kétezer forintos készülékekbe *szerintem* VGA-tól jobb érzékelőt nem fognak beletenni.

A kábelhosszról: egyszer járt nálam egy 5m kábellel szerelt, amit csak egyik-másik USB aljzatról tudtam meghajtani -- nem a vezetékvastagság volt a probléma, mert a kamera nagyon kevés áramot kért, sokkal inkább az árnyékolatlan kábel hossza... valószínűleg a jelalakot már hazudni se lehetett volna négyszögnek, mire a drót végére ért :D ezt alátámasztja, hogy a gép és a kamera közé kötött hubbal is tökéletesen ment, tehát az alaplapi USB vezérlő nem volt eléggé zavartűrő. Nem dobta le a kamerát, csak folyton megállt a kép: jött 5-6 képkocka, majd néhány másodpercig a kép kimeredt, aztán megint érkezett pár kocka, stb.

Driverről: PC-n ezek jellemzően tökéletesen mennek (eddig kettőt próbáltam, azok mindennemű driver nélkül mentek), iOS/android telefonnal is menni szoktak, de WP telefonnal nem (hülye MS valamiért nem tette bele a támogatást az oprendszerbe).

Szóval ha valaki tapasztalt/talál kiterjedt elemzést ezekről a boroszkópokról, akkor én is szeretettel várom :R

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.