Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#157073) chatran válasza tonyrulez (#157031) üzenetére


chatran
őstag

Én is használnám már ezt az IGPSport km órát, se nálam a szállítás el van átkozva. Először a GearBest-től rendeltem be a legjobb áron, de ott egy hónapig hitegettek, hogy feladják amit nem tettek meg ezért refund lett.
Ezután az Ali-ról rendeltem kb 60 dollárért, mivel öt hét után sem mozdult a tracking, rákérdeztem mi van, erre az eladó azt válaszolta, hogy eltűnt a cucc szállítás során. Pfff
Mondtam küldje újra mivel ilyen kedvező áron sehol sem láttam, ezért nem akartam refundolni.
Van még kb 45 napja, hogy ideérjen, de ezek után kicsi az esély. :(
Te honnan rendelted és mennyiért?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.