Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14656) axlfsi


axlfsi
veterán

Egy kis gyors beszamolo, pár bengóód cucc, az elmult napokbol:

5M RGB 3528 300 LED Strip 5050 Car LED Strip Super Night 5630 Flexible LED Strip

-> ebbol is a 5050RGB+Music-ot rendeltem; ezuton is koszi Minstrel-nek a tippet
Teljesen rendben van, jol mukodik, csicsa meg minden, ahogy az kell :)

Polarized Clip On Sunglasses Glasses Lens

UV szurest meg nem volt alkalmam ellenorizni, viszont valoban polarizalt, azt ellenoriztem. Mar egy ideje szerettem volna ilyen vackot a szemuvegemre, amit altalaban csak vezeteskor hasznalok, mert tavasztol oszig nagyon hianyzik a napszemuveg, de csak kocsiban kell. Meglepoen jol takar, eszre sem venni csak kozelrol, a celnak pont megfelel, nem kell uj cvikkert venni arra a keves idore, mig vezetek ;)
Szerk.: aztan lehet benyaltam, mert most nezem jobban, sehol nem irjak a termeklapon, hogy UV400 szuros lenne... pff, igy jartam (polarizalt, de nem UV szur? Mi ez a baromsagman?!).

10ml DIY Graffiti Acrylic Luminous Paint Pigment 7 Colors

Annyit mar ellenoriztem, hogy fenyre tettem oket, majd leengedtem a redonyoket; valoban foszforeszkal :)
Viszont (sajnos) eleg fos a csomagolas. Tobben panaszkodtak, hogy folyik es valoban, nekem is ki volt folyva egy keves sarga, hiaba a haromszoros bebugyolalas (vagy harom muanyag vacakba betekertek...). Kolkoknek lesz valami bizbasz a falra festegetve. Poenbol vettem, amikor eppen felaron volt.

E27 Light Lamp Bulb Adapter Converter Splitter NEW
1$ volt, kettot vettem. Teljesen rendben a minosege igy erzetre. Bekoteve nem lett, mert a paprikaimnak terveztem, de vegulis iden lett/lesz eleg napfeny, mert eleg keson ultettem.

3W 24led COB LED Chip 220mA White/Warm White For DIY DC 12V

1 dolcsi volt egy hete kb. Mar sajnalom, hogy csak kettot mertem belole venni (leven, ki tudja milyen fenye lesz), Nos, szerintem brutal jo fenye van. Mennek majd a kocsi csomagtartojaba, de az utasterbe is elpakoltam volna parat szerintem. Meg veszek belole biztosan.

5M White/Warm White 5630 SMD Non-waterproof 300 LEDs Strip light 12V

Kettot vettem, Cool white, szinten akcios volt a csajniz ujev alatt. Ami erdekes, hogy nem 5630-as ledek vannak a szalagon, hanem 5730 :C Szep fenyuk van, nem vitas! Arra nem jottem ra, hogy ok b@asztak el vagy nem volt mar mas keszleten es neszeparaszt, orujje alapon kuldtek ezt, de nem banom.

... es vegul egy Aliexpress a vegere:
Okszi-pulszi méter - mert ilyen is kell :D

Mokas kis gedzset, mar az uj förmverrel, aminel riasztast is be lehet allitani (adott pulzus szam es veroxigen szint alatt/folott csipog). Meglepoen gyorsan itt volt (02.20 rendeltem, 02.22-n megjelent a TN es 03.03 hozta a postas. Hja, ingyenposta TN-nel $14.95 Ingyenvót ;)

[ Szerkesztve ]

˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.