Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:32:40

LOGOUT.hu

Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#116401) Coyot válasza bitpork (#116396) üzenetére


Coyot
őstag

Nincs szükségem sem szerszámra sem szakértelemre sem forgalolmra, hogy jobb áron jussak hozzá, ha figyelmesen elolvasod amit írtam sok picike üzletben a nagyok kedvezményes árain lehet alkatrészt venni - vagy talán már nem lehet mert mind lehúzta a rolót?
Ha meg már én fizetem a számlát hadd legyen már rálátásom hogy mennyit is kell fizetni - mert nekem sem mindegy.

És akkor egy korrekt árat kérek a szerelésre és kész vagyunk - igen legyen a szerelés díja a 1,5x vagy a duplája. Ja hogy így nincs ~100k haszon egy 2órás kéttömegű szerelésen? Szerintem meg nagyon-nagyon nem korrekt az ilyen jellegű árazás.

Mint mondtam a gondom azzal van hogy az átlagember egy felárazott termékkel szopatják be majd gombokért szerelnek - gondolom így senki nem próbál meg alkudozni merthogy az alkatrész ára az úgyis fix. Tehát mégegyszer a gondom a teljesen átbaszás árképzéssel van.
Ha a szerelő keresni akar mondja meg mennyi a munka díja - nekem meg engedjen választani ha van választási lehetőségem.

DoxaM:
Azigen :D mondjuk azt nem tudom miért csodálkozom.

[ Szerkesztve ]

Má' nem

(#116402) vendingo válasza knuckle (#116400) üzenetére


vendingo
veterán

Rendes vagy, de messze vagyok :(

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#116403) knuckle válasza vendingo (#116402) üzenetére


knuckle
aktív tag

akkor ez nem járható út neked...

én leszek ennél a szerelőnél a tesztalany, a baráti társaságból még senki nem javíttatott nála, viszont sokan mások javasoltál, mert jól dolgozik, és lelkiismeretes.
nagyon kiváncsi vagyok, mert ő már 6-dik delikvens lesz, a többi az "pék" ha volt, bízom benne, hogy a művelet után megkaphatja a "szerelő" státuszt :)

"...ki korpa közé keveredik, az beleesett a moslékosvödörbe..."

(#116404) bitpork válasza Coyot (#116401) üzenetére


bitpork
veterán
LOGOUT blog (1)

Látom nem akarod megérteni a mások oldalt :W
Annyit kérek hogy ne a neked jár oldalról közelítsd meg. Onnan hogy a nagy alkatrész kerek kifejezetten szerelőknek adnak kedvezményt. Az meg magyar specialitás h vannak is cégek akik csak azért is alá mennek olyan beszállítóknak akik kifejezetten a szakmai rész támogatásával szeretnének létezni a piacon. Ennek a jegyében vesz mindenki vcds-t is meg minde foscht mert hiszi magáról h ért hozzá, aztán meg jön kuncsorogni infóért h mit hogy merre.
Miért nem sütsz otthon kenyeret? Vagy varrsz ruhát? Esetleg gyártasz tv-t? Minden olcsón hozzáférhető és neked jár az olcsóság. De tényleg, miért nem műtitek meg otthon a család rászorulóját ha minden adott olcsóbb forrásból?

De Te miből élsz pl? Fogadjunk bele tud mindenki kötni hogy átbszod az ügyfelet...

(#116405) do3om Milyen az a jogszabály ami szerint kényszeríthető vki munka elvállalására? De most komolyan. Vagy arra hogy olcsóbban adjon valamit. :N

[ Szerkesztve ]

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

(#116405) do3om válasza Coyot (#116401) üzenetére


do3om
addikt

Valamikor volt a TV-ben erről szó. Azt hiszem fogyasztóvédelemhez is lehet fordulni, meg a berezelt vitt alkatrészre is köteles garanciát adni. Valami ilyesmire emlékszem, persze az más amikor ezt akarod érvényesíteni. :(

Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A

(#116406) Coyot válasza bitpork (#116404) üzenetére


Coyot
őstag

Látom neked nem sikerült megérteni amit én írok. Kedves bitcoca, értelmezd már amit írok:

Ha a nagykerek általuk felkorbácsolt áron adják az alkatrészt, akkor legalább a lehetőségét szeretném hogy biztosítsák arra hogy én szerezzem be, amennyiben az ár nem tetszik. Mi olyan bonyolult ennek a megértésén?

Má' nem

(#116407) vendingo válasza Coyot (#116406) üzenetére


vendingo
veterán

Én értem amit mondasz, és egyetértek veled.
Szinte mindig ugyanahhoz a szerelőhöz járok. Hozott alkatrész esetén 500-1000 forinttal több szokott lenni a munkadíj. Ezért soha egy rossz szót nem mondtam mert én is így csinálom a cégemnél, megértem a dolgot. Nekem most az a bajom, hogy a kuplungon hatalmas haszna lenne, és szerintem ezért nem vállalja a beszerelést hozott alkatrésszel. Hiába tenne rá +1000 forintot óránként, mert hatalmasat, 30-40 ezret bukna a dolgon, ha nem rajta keresztül jön az alkatrész. :(
Én nem alkatrészt szeretnék venni tőle, hanem a szerelési szakértelmét szeretném igénybe venni. Hiszen ő autószerelő, nem gépjármű alkatrész-kereskedő.

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#116408) i-sti válasza vendingo (#116407) üzenetére


i-sti
senior tag

"Én nem alkatrészt szeretnék venni tőle, hanem a szerelési szakértelmét szeretném igénybe venni. Hiszen ő autószerelő, nem gépjármű alkatrész-kereskedő."

Ott a pont!

-----------
Más:

Skoda Superb 2004 1,9tdi 13x lóerős, motorkódot sajnos nem tudok, 5 sebességes manuális.
Elől és hátúl mik az eredeti kodók a fékbetéteknek? A mostaniak nem eredetiek és nem látszanak rajtuk a számok/betük.

[ Szerkesztve ]

Novum Forum Siculorum

(#116409) Coyot válasza vendingo (#116407) üzenetére


Coyot
őstag

De semmi gond legyen 3000-el több az óradíja, de legyen korrekt és mondja meg mi miért annyi amennyi. Ezt az álszenteskedéses lehuzkodást meg annak aki nem firtatja és elfogadja így. Hozzáteszem az élet bármely területére igaz ez, építkezés lakberendezés stb stb... Aki meg veszi a fáradtásgot hogy utánanéz ne legyen már kizárva, mert nem tud rajta akkorát fogni.

És ha már itt tartunk én is korrektül megmondom az ügyfeleimnek mi miért van úgy, és kapja a tételes levezetést - már az árajánlatban. Ha meg nem tetszik neki nem lesz üzlet ilyen marha egyszerű. De marha nagy arcoskodás azért az amikor a szerelő már nem hajlandó szerelni csak a kurva nagy haszonnal és mindenkit elküld akin nem tud a másik úton eleget keresni... :(

szokták volt mondani megértünk a kipusztulásra :D

[ Szerkesztve ]

Má' nem

(#116410) Kiskokó


Kiskokó
veterán

Helllóka :P

Mágus vagy esetleg más aki tudhat választ kérem segítsen.

A6 3.0 TDI BMK.

Azt kérdezném, hogy szerintetek az normális jelenség, hogy az autó hideg indításkor ( 4-5óra után vagy mondjuk 8-10 óra állás után)
Úgy is emelt fordulaton "szivatóval" jár inditás után, hogy a külső hőmérséklet már odakint 12-15 fok.
Ez normális ? Nem emlékszem hogy régen 10-15 fokban is emelte volna az alapjáratot hideg indításkor.
Lehet ez jele a fáradó termosztátnak ? vagy hülyeséget beszélek ?

A többieknek pedig egy kis csámcsogni való "szar audizós" alap.
280ezer Km 10 év után .... Bal hátsó légrugó ereszt, a többi lég része tökéletes, de az első 2 légrugó is csere mivel egybe van a lengéscsillapítóval amik rázópadon elbuktak.. de legalább nem engednek :D

[ Szerkesztve ]

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#116411) Coyot válasza bitpork (#116404) üzenetére


Coyot
őstag

Erre még szeretnék reagálni:
"Ennek a jegyében vesz mindenki vcds-t is meg minde foscht mert hiszi magáról h ért hozzá, aztán meg jön kuncsorogni infóért h mit hogy merre"

Az meg hogy miért vesz mindenki VCDS-t meg kérdezi Mágust marha egyszerű a válasz:
Mert nem talál hozzáértő szerelőt. Tudod nekem 6ből 5 nem tudta beállítani a vezérlésemet a 6. tudta miről beszélek és pikkpakk belőtte. Elkért 10k-t a 20 perc munkáért és boldogan fizettem ki, mert szakértelmet kaptam a pénzemért nem gányolást!
De ha nem kérdezem meg Mágust el sem fogom tudni mondani mi a bajom a géppel és továbbra is szarul összerakva használom az autót fél liter plusz fogyasztással.

Má' nem

(#116412) TaaT válasza i-sti (#116408) üzenetére


TaaT
veterán

Dupla haszon :)

Mi nálunk ezt annyival megfejelte a szerelő hogy kifizettette velünk a drágább alkatrész teljes árát, cserébe meg kaptunk olcsóbb alkatrészt...

Give them hell Ukraine!

(#116413) MunezXBK válasza Kiskokó (#116410) üzenetére


MunezXBK
nagyúr

Szardízel.

(#116414) bitpork


bitpork
veterán
LOGOUT blog (1)

Felejtsétek el kérlek, hogy megszólaltam ebben a témában. Élje mindenki a maga életét és higgyen amiben akar. Részemről nincs semmi nem. Se.

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

(#116415) Coyot válasza bitpork (#116414) üzenetére


Coyot
őstag

Akkor durcizz ha az jobb, de akár privibe is elmonhatod hogy a fentebb írt dolgokban mégis milyen kivetnivalót találtál...

Má' nem

(#116416) DoxaM válasza Coyot (#116415) üzenetére


DoxaM
aktív tag

Semmi kivetni való nincs abban, amit mondtál. Sok helyen és sokszor mondtam már, hogy ilyen a magyar ember (is), ennyire egyszerű.
mindenki köpköd a politikusokra, hogy mekkora tolvajok, közben a nép is ugyanazt csinálja. mindenki (tisztelet a kivételenek, mert VAN CSAK NAGYON KEVÉS) ott b@ssza át a másikat, ahol csak tudja. kartell,korrupció,adócsalás,áfacslás,ofsorozás,fiktívszámlázás,túlszámlázás stb minden mi szem szájnak ingere, úgy kicsiben (átlagparaszt) mint "nagyban" (átlagparasztpolitikus/vezető) . Ne várjunk javulást az ország állapotában, amíg a magyar egymást szívatja és lehúzza, és ne várj mindenkitől korrekt és egyenes hozzáállást, mert nem ilyen a magyar.
el lehet nyamnyogni rajta, ó hogy hát jaj szegény vállalkozót, hogy megszívatja az állam és ezért húzza le akedves ügyfelet és mégkevesebbet fizet be, mégtöbbel megkárosítja a közöst...aztán még többet fognak elvenni azoktól, akik éppen tisztességesebben csinálnák a dolgot (mert dolgozni "fent" sem akarnak, a legkönnyebb utat válasszák általában)...aztán meg majd az is megunja.....utána meg már csak fel kell szántani aaaaz országot aztán behinteni sóval :D

bár nekem ismerős szerelővel nincs nagy gondom, de ő sem angyal. fontos hogy az egész egy több szereplős rendszer, tehát nem csak a szerelőjózsira fogom én pl. a dolgokat, de ő sem tesz semmit hozzá, hogy jobb legyen, de ha tenne is, akkor sem lennénk előbbre, mert még rengeteg gyenge "láncszem" van a sorban és ez egy elég szomorú dolog.

[ Szerkesztve ]

(#116417) Qru válasza Emu (#116382) üzenetére


Qru
MODERÁTOR

A drágábbakat is hamisítják, ha rendes helyről rendelsz akkor kvázi biztos, hogy nem hamis olajat kapsz. :K

#nincsbennetarcsi

(#116418) VR6-Fan válasza bitpork (#116388) üzenetére


VR6-Fan
veterán

hányszor lelettem én ezért ugatva :)))))

"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23

(#116419) bitpork válasza VR6-Fan (#116418) üzenetére


bitpork
veterán
LOGOUT blog (1)

Mobilról írsz? Nem is ismerlek! ;]

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

(#116420) Mágus2


Mágus2
Közösségépítő

Akkor most lássatok az Orákulum szemével. Jön néhány költői kérdés:

Miért van az, hogy nálatok a kulti-multi kedvezménnyel is drágább minden, mint itt a gyári?

Miért van az, hogy magukat szerelőnek valló embereknek úgy kell átadni az autót, hogy a tulaj mondja meg mi a baja?

Miért van az, hogy még így is képesek elbaszni, jó esetben csak azt, ami nem volt jó, rossz esetben három másik dolgot az autón?

Miért van az, hogy még mindig ingyen adok tanácsot és még hülyének is néznek miatta?

Miért csak a fórumokon nagy az arc az autós sarcok ellen, de nem álljátok körbe a parlamentet és füstölitek ki a patkányokat?

(#116421) -secret-


-secret-
Arcképgyáros

Srácok, aksi csere volt a kocsiba és rádiót újra kellett installálni. Ez sikerült ugye a négy számjegyű kóddal, viszont, ha kihúzom a kocsiból a kulcsot akkor megy tovább a zene és nem az van mint eddig, hogy megáll. Hol találok róla leírást, hogy, hogy programozzam azt bele? Esetleg valaki tudna segíteni?

Ilyen a rádió.

Esetleg ez az autó kézikönyvben megtalálható?

[ Szerkesztve ]

(#116422) bitpork válasza Mágus2 (#116420) üzenetére


bitpork
veterán
LOGOUT blog (1)

Mert magyarok vagyunk a 15 millió szakértő országa.

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

(#116423) tomcsi23 válasza -secret- (#116421) üzenetére


tomcsi23
veterán

Esetleg valaki tudna segíteni?
Ingyen? ;]

...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.

(#116424) -secret- válasza tomcsi23 (#116423) üzenetére


-secret-
Arcképgyáros

Ingyen vagy olcsóbban. :D

(#116425) TaaT válasza bitpork (#116422) üzenetére


TaaT
veterán

"a 15 millió szakértő országa."

Olyan sokan? Vagy a kamuregeket is bele számoltad? :D

Give them hell Ukraine!

(#116426) VR6-Fan válasza Mágus2 (#116420) üzenetére


VR6-Fan
veterán

a lényeg ugyan ez :)))

"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23

(#116427) bitpork válasza TaaT (#116425) üzenetére


bitpork
veterán
LOGOUT blog (1)

Nem regekkel kalkuláltam. Ennyi magyart tart a kormány a köztudatban a Kárpát medencében.

Mégus2: egy válaszom van a hibakereséses kérdésedre. Mert a mai napig barkaszváltót meg hasonlókat kell szerelniük az autószerelő tanulóknak, és halvány lila lövésük nem lesz a papírral a kezükben az új autókról ha csak nincs önszorgalma és nem lopja össze a netről a manuálokat.

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

(#116428) brumi1024


brumi1024
veterán

Első ezres egy hét alatt átlépve, a motorkocsinak Dobogókő megmutatva. Gyorsan dobok is egy képet, mielőtt a nagy reformokba késedelmi kamatot vezettek be a nem benyújtott képekre. 53/80 emlékeim szerint.

(#116429) Mágus2 válasza -secret- (#116421) üzenetére


Mágus2
Közösségépítő

Nem tudok ilyen programozható funkcióról. Ha bekapcsoltad, mielőtt a gyújtást ráadod, akkor nem kapcsol ki. De ha kikapcsolt állapotban kap gyújtást, bekapcsol, majd a gyújtást elvéve kikapcsol. Elvileg...

Kiskokó Töltsd fel az akksit és elmúlik. ;)

Küldöm majd a számlát. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#116430) hentes555 válasza hentes555 (#116291) üzenetére


hentes555
senior tag

Hát kíváncsi leszek a felsorolt extrákból mennyi lesz benne. Én kapásból nem látok rajta pl. fényszórómosót meg kartámaszt sem. Remélem a légzsákok benne vannak legalább meg egy klíma..

Egy kis off: Ha ez az Ibiza nem jön össze és úgyis utaztunk 110 km-t Pestre, akkor már más helyeken is szétnéznék. Tudtok esetleg olyan helyeket, amit érdemes lenne megnézni, vagy csak nézelődjek hahun és keressem fel ami tetszik?

"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"

(#116431) bitpork válasza Kiskokó (#116410) üzenetére


bitpork
veterán
LOGOUT blog (1)

Hogy bukott meg a rázópadon? Annak állítható a keménysége, remélem nem Comfort módban toltad fel rá :)

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

(#116432) Mágus2 válasza -secret- (#116424) üzenetére


Mágus2
Közösségépítő

Elfelejtettem, hogy ki kell húzni a kulcsot. ;)

(#116433) Kiskokó válasza bitpork (#116431) üzenetére


Kiskokó
veterán

Mágus :
Ebben lehet valami ugyanis még mindig az épp 1 éves Exide Premimum-al "szenvedek" benne...
Nemsokára megy vissza a régi akku nyáron azzal se lesz baj sztem.. addig meg szépen vissza megy gariba az Exide.. Már csak azt nem tudom a régi használt akkut újra kell e tanítani a rendszerre :S ? Van opció rá emlékeim szerint hogy új vagy használt e az akku ..

Kb 3 hete volt amugy az akku töltőn (lidls- intelligens töltőn) 3 napot folyamatosan.

Bitpork :
Elvittem rázópadra "protekcióból" de baszki ne szivass hogy számít milyen módba nézik ? Dynamicba kell vagy mi ?
Comfortba volt úgy rémlik kb 80%
Baszki akkor lehet a hátsó okozta eddig is azt a kis inogást?? És nincs baja elol ?
Na jóóóóó :D mehetek vissza :D pedig a hátsó komplett futóműre azt mondták tökéletes..

köszi nektek a helpöt :P (ennek a szmájlinak nem igy kéne kinéznie :DDD )

[ Szerkesztve ]

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#116434) TaaT válasza Kiskokó (#116433) üzenetére


TaaT
veterán

"A többieknek pedig egy kis csámcsogni való "szar audizós" alap."

"Baszki akkor lehet a hátsó okozta eddig is azt a kis inogást?? És nincs baja elol ?"

:))

Give them hell Ukraine!

(#116435) Jamby18


Jamby18
senior tag

Sziasztok!
4-es polóból milyet érdemes venni? 1.2-1.4?
Amiért kérdezem az az, hogy több hibalehetőség van-e az 1.2-ben? Haveroméknak van fabia, ami ugye ugyanez a 3 hengeres 1.2 nem nagyon hajtották és volt már gond a motorjával. Tehát ha van egy szép állapotú, de csak 1.2 azt érdemes hanyagolni? Mindenképp 1.4 a jobb? Vagy ha az ember sportosan vezet, csak a minimális rezonanciát kell megszokni ami a 3 hengeres autók sajátossága.

(#116436) TaaT válasza Jamby18 (#116435) üzenetére


TaaT
veterán

Polo Mk4-ből 2féle van, a 9N és a facelift 9N3. Ha egy mód van rá akkor 1.4.

Give them hell Ukraine!

(#116437) -secret- válasza Mágus2 (#116429) üzenetére


-secret-
Arcképgyáros

Pedig eddig kikapcsolt, és most nem kapcsol ki csak beléptem a kóddal. Na majd belelapozok a kis könyvbe ha unatkozok. :D

(#116438) tresh válasza Mágus2 (#116420) üzenetére


tresh
addikt

Válaszolok neked erre ;)

Miért csak a fórumokon nagy az arc az autós sarcok ellen, de nem álljátok körbe a parlamentet és füstölitek ki a patkányokat?

- mert a 10 millió embert ma kb 1 millió normálisan dolgozó ember tart el , de sajnos a maradék 9 milliónak is van szavazati joga... (nem szeretném tovább fejtegetni)

[ Szerkesztve ]

(#116439) Sanyi.mTs


Sanyi.mTs
addikt

2002-es vw borámba vettem egy (új) kartámaszt. de az istenért se tudom az oldalát levenni. csavarhúzóval már próbáltam feszegetni, de nem akarom megsérteni a borítást.
Az itt látható videóban lévő műanyag szerszámnak mi lehet a neve?

(#116440) LógaGéza válasza Sanyi.mTs (#116439) üzenetére


LógaGéza
addikt

Én patentkiszedőként rendeltem anno.

"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"

(#116441) focvis válasza LógaGéza (#116440) üzenetére


focvis
veterán

Bevált, tartós, jó minőségű?
Ha igen, akkor máris rendelek egyet magamnak, köszönöm. :)

@Többiek: ezt a qrva politikát minek hozzuk ide?! :U {nincs hányós szmájlim... 🤒🤕💩😷}
Már TV-t se nézek, egyiket se.

[ Szerkesztve ]

(#116442) -secret- válasza Sanyi.mTs (#116439) üzenetére


-secret-
Arcképgyáros

Mennyi volt?

(#116443) Kiskokó válasza TaaT (#116434) üzenetére


Kiskokó
veterán

Jóóóvan márr :P :DDD
A napokban megyek vissza a vizsga sorra :D

[ Szerkesztve ]

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#116444) Sanyi.mTs válasza LógaGéza (#116440) üzenetére


Sanyi.mTs
addikt

köszi a linket, rendeltem is egyet. :R
(meg már tudom, h mire kell rákeresni, így egy mobil-os csomagot is rendeltem)

(#116445) -secret- válasza TaaT (#116166) üzenetére


-secret-
Arcképgyáros

Végül úgy döntöttem, hogy veszek egy bal lámpát is... azon a 12.000 forinton már nem szarozok. :)

(#116446) Sanyi.mTs válasza -secret- (#116442) üzenetére


Sanyi.mTs
addikt

15k postával vateráról

(#116447) LógaGéza válasza focvis (#116441) üzenetére


LógaGéza
addikt

Célnak megfelel, sokkal egyszerűbb, és nem mellesleg kíméletesebb, mint lapos csavarhúzó és vajazókés kombóval leszedni a patentokat, és a műanyag elemeket. :D

"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"

(#116448) Piwi válasza LógaGéza (#116440) üzenetére


Piwi
addikt

szintén ugyanezt rendeltem,ennyi pénzt akkor is megér ha csak 1 évben 1x kell használnom :C

Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]

(#116449) bitpork válasza Kiskokó (#116433) üzenetére


bitpork
veterán
LOGOUT blog (1)

Hát most csak egy ötlet, de a comfortban -célja és szándéka szerint- olyan puha amennyire lehet. Pl az allroadok és Teddy is billegős, bedőlős és úszkálós lesz tőle. Sport módban meg olyan hogy vesekövet lehet vele lerázatni. Szóval szerintem számít.

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

(#116450) focvis válasza LógaGéza (#116447) üzenetére


focvis
veterán

Rendben, tudom nem kell csodát várni 1 dodóért; telefonszétszedő pöckeim vannak, ez bízom benne erősebb. :) Köszönöm +1x, rendelem megfele...

Szerk: megrendelve :)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.